Verhalen die je raken

Verhalen uit Roermond

De beste ambassadeurs van Roermond zijn de Roermondenaren zelf. Deze regio zit bomvol met mooie, inspirerende en ontroerende verhalen van mensen die hier wonen en werken. Scroll verder omlaag en lees hoe het is om te wonen, werken, leren en amuseren in Roermond en omgeving.

Ontdek de verhalen
Werken in Roermond
Maak kennis met de lokale talenten

Verhalen van lokale talenten

Dieuwertje bij UPS SCS

Het verhaal van Dieuwertje

Van afstudeerstagiair doorgroeien naar een fulltime functie en vervolgens jezelf verder ontwikkelen. Dat is het verhaal van Dieuwertje bij UPS SCS in Roermond. Na een mooi afstudeeronderzoek mocht Dieuwertje de uitkomsten zelf gaan implementeren. Tegenwoordig is ze al 6 jaar een belangrijk onderdeel van het team en werkt ze als Industrial Engineering Supervisor aan diverse internationale projecten.

Lees het verhaal van Dieuwertje
Silvana bij ROCKWOOL Roermond

Het verhaal van Silvana

Silvana is al bijna 25 jaar onderdeel van het team bij ROCKWOOL. In 1999 begon ze bij ROCKWOOL in Roermond samen met een lichting andere vrouwen. Nog altijd zit Silvana hier helemaal op haar plek. Nieuwsgierig hoe zij het werken het werken bij ROCKWOOL zou omschrijven? Lees dan haar verhaal.

Lees het verhaal van Silvana
Luigi bij Designer Outlet Roermond

Het verhaal van Luigi

Luigi werkt als Store Manager bij Jack & Jones in Designer Outlet Roermond. Hier zorgt hij samen met zijn team niet alleen voor het behalen van de targets, maar vooral ook voor het creëren van een goede werksfeer en sterke teamspirit. Nieuwsgierig naar de ervaringen van Luigi als manager van een bekend merk in hét Designer Outlet? Lees dan zijn verhaal.

Lees het verhaal van Luigi
Marcin bij UPS SCS

Het verhaal van Marcin

Ruim 9 jaar geleden besloot Marcin om vanuit Polen naar Roermond te verhuizen. Hier ging hij vervolgens aan de slag bij UPS Supply Chain Solutions. Tegenwoordig werkt Marcin nog altijd met veel plezier bij UPS SCS, namelijk als Customer Care specialist. En Roermond zelf voelt gelukkig ook helemaal als thuis! Lees zelf het verhaal van Marcin om meer te weten te komen over zijn interessante loopbaan en ‘move’ naar Roermond.

Lees het verhaal van Marcin
Ruben Jacobs Proteion Roermond

Het verhaal van Ruben

Ruben werkt als verpleegkundige bij Proteion Thuiszorg in Roermond en omgeving. Hier verricht hij dankbaar werk door extra zorg te bieden aan cliënten die dit nodig hebben. Benieuwd naar de ervaringen van Ruben bij Proteion? Lees dan verder om zijn verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Ruben
Het verhaal van Rick bij apt

Het verhaal van Rick

Rick begon zijn loopbaan bij apt Extrusions in 2018 met een stageplek. Tegenwoordig is hij als leerling corrector een belangrijke kracht op de afdeling correctie, waar de matrijzen meermaals gecheckt en aangepast worden voordat ze in worden ingezet in het productieproces. Nieuwsgierig hoe Rick zijn baan ervaart en hoe hij de bedrijfscultuur omschrijft? Lees verder om dit te ontdekken.

Lees het verhaal van Rick
Mark Smurfit Kappa Roermond Papier

Het verhaal van Mark

Met een zeer diverse achtergrond kwam Mark als monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier terecht. Lees snel verder en ontdek zijn verhaal.

Lees het verhaal van Mark
Pierre Reinders bij UPS SCS

Het verhaal van Pierre

Als echte Roermondenaar mogen bijdragen aan de realisatie (en het onderhoud) van de meest duurzame gebouwen van UPS SCS in Europa. Dat is wat Pierre Reinders bij UPS Supply Chain Solutions mag doen. Samen met zijn team verzorgt hij diverse projecten en het onderhoud van de gebouwen in deze regio. Lees vooral verder en kom meer te weten over de baan van Pierre in Roermond.

Lees het verhaal van Pierre
Foto Ilhame Levis

Het verhaal van Ilhame

Wat ooit begon als een baan voor tijdens haar tussenjaar, groeide uit tot een mooie carrière bij Levi’s in Designer Outlet Roermond. Ilhame is al sinds 2010 onderdeel van het team en is tegenwoordig als Store Manager verantwoordelijk voor één van de meest populaire winkels in het merkendorp. Samen met haar collega’s zorgt ze voor een fijne werksfeer en krijgt ze alle kansen om door te groeien binnen de organisatie. Maak kennis met het verhaal van Ilhame!

Lees het verhaal van Ilhame
Dawit Cox en Co in Roermond

Het verhaal van Dawit

Dawit werkt met veel plezier als kok bij Cox & Co in Roermond. Bij restaurant De Beren heeft hij zichzelf kunnen ontwikkelen en is hij inmiddels een belangrijke kracht in het keukenteam. Nieuwsgierig geworden? Klik snel verder en maak kennis met het verhaal van Dawit.

Lees het verhaal van Dawit
The North Face met Dennie

Het verhaal van Dennie

Dennie zit als Assistant Store Manager bij The North Face in Designer Outlet Roermond helemaal op de juiste plek. Zijn werk is lekker in de buurt van zijn (t)huis én hij herkent zichzelf in de merkwaarden van het bedrijf. Lees verder en ontdek de bevindingen van Dennie.

Lees het verhaal van Dennie
Karin van MERPO Fashion Logistics

Het verhaal van Karin

Karin werkt als logistiek medewerker bij MERPO Fashion Logistics in Swalmen. Bij dit familiebedrijf voelt ze zich helemaal thuis en mede dankzij de afwisselende werkzaamheden bevalt het werk haar prima. Nieuwsgierig naar het complete verhaal van Karin? Lees dan vooral verder!

Lees het verhaal van Karin
David bij UPS SCS in Roermond

Het verhaal van David

Na een carrière in de techniek maakte David jaren geleden de switch naar de wereld van de logistiek. Inmiddels is David al een hele tijd een belangrijke kracht bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond. Als magazijnmedewerker heeft hij veel werkplezier met zijn collega’s én denkt hij mee met het continue verbeteren van de processen. Lees verder om het verhaal van David te ontdekken.

Lees het verhaal van David
Werken bij Sekisui Alveo Gisele

Het verhaal van Gisele

Gisele werkt sinds kort als inkoop assistent bij Sekisui Alveo. Dankzij de korte reisafstand is ze binnen enkele minuten al op haar nieuwe werkplek! Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Gisele
Danny Eijkelhardt Smurfit Kappa Roermond Papier

Het verhaal van Danny

Dat je binnen een bedrijf ook kan doorgroeien, bewijst Danny met zijn verhaal. Mede dankzij de goede arbeidsvoorwaarden, gezellige collega’s en kansen om intern te groeien, heeft Danny het bij Smurfit Kappa Roermond Papier naar zijn zin. Klik snel verder om zijn verhaal te lezen.

Lees het verhaal van Danny
Werken in Roermond bij MCS Diagnostics

Het verhaal van Maartje

Maartje werkt als Product Manager bij familiebedrijf MCS Diagnostics. Hier is ze een belangrijk onderdeel van het compacte team. Samen met haar collega’s zorgt ze voor tevreden klanten over de hele wereld met de producten afkomstig uit Swalmen. Klik snel verder en lees waarom ze hier met veel plezier werkt.

Lees het verhaal van Maartje
Marianne Thijssen bij UPS Roermond

Het verhaal van Marianne

Na een baan in de gezondheidszorg maakte Marianne vanwege gezondheidsredenen een carrièreswitch naar de wereld van de logistiek bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond. Hier werkt ze al ruim 25 jaar en heeft ze veel persoonlijke en professionele groei doorgemaakt. Tegenwoordig werkt Marianne als Health & Safety Coordinator bij UPS SCS in Roermond. Maak kennis met het persoonlijke verhaal van Marianne en kom meer te weten over werken bij UPS SCS in Roermond.

Lees het verhaal van Marianne
Joost Peeters en Johan Cortooms VIJF De Donderberg

Het verhaal van Joost en Johan

Joost Peeters en Johan Cortooms zijn als leefcoach actief voor VIJF op de Donderberg en in Hoogvonderen. Zij weten als geen ander wat er speelt in deze wijken. Benieuwd naar de ervaringen van Joost en Johan? Lees verder om het complete verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Joost en Johan
Erdinc Cifteki Smurfit Kappa Roermond Papier

Het verhaal van Erdinc

Erdinc werkt als droger bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Hier volgt hij bovendien een opleiding om het vak nog beter te leren. Als échte Roermondenaar zit Erdinc bij dit bedrijf helemaal op de juiste plek. Benieuwd naar zijn ervaringen bij Smurfit Kappa in Roermond? Lees dan zijn verhaal.

Lees het verhaal van Erdinc
Ilona Stevens van Tommy Hilfiger Designer Outlet Roermond

Het verhaal van Ilona

Ilona begon als verkoopmedewerker haar carrière bij Tommy Hilfiger in Designer Outlet Roermond. Inmiddels is ze al enkele jaren de Store Manager van deze bekende kledingzaak in Roermond. Ben je nieuwsgierig naar haar ervaringen als manager en wil je meer weten over werken voor dit beroemde kledingmerk? Lees dan vooral verder!

Lees het verhaal van Ilona
Werken bij UPS Healthcare Ralf Nelissen

Het verhaal van Ralf

Ralf is een bekend gezicht binnen de UPS familie in Roermond. Al ruim 22 jaar maakt hij onderdeel uit van het team. Tegenwoordig werkt Ralf als Quality Specialist bij UPS Healthcare. Een boeiende baan, want niet alleen is de Healthcare divisie groeiende, de sector kent hoge standaarden mede dankzij de producten die mensen gebruiken voor hun gezondheid. Extra mooi dus, om hieraan te mogen bijdragen. Nieuwsgierig hoe Ralf zijn baan bij UPS Healthcare in Roermond ervaart? Lees dan verder.

Lees het verhaal van Ralf
Thea Stroucken van UPS Roermond

Het verhaal van Thea

Thea is werkzaam als Compliance Coordinator bij UPS SCS en is al bijna 25 jaar onderdeel van de organisatie. In de loop der jaren heeft ze zichzelf op professioneel vlak enorm kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar het persoonlijke en boeiende verhaal van Thea? Lees dan verder!

Lees het verhaal van Thea
Laurentius Ziekenhuis Myrthe Martens 2

Het verhaal van Myrthe

Myrthe is werkzaam als fysiotherapeut bij het Laurentius Ziekenhuis. Hier is ze al sinds haar stageplek in 2006 met veel plezier werkzaam. Lees snel verder en ontdek haar complete verhaal.

Lees het verhaal van Myrthe
Stef Hubert bij City Hub Roermond

Het verhaal van Stef

Stef werkt als regiomanager bij City Hub in Roermond. Hier heeft hij het bedrijf sinds de oprichting enorm zien groeien. Inmiddels vind je City Hub al in meerdere steden in Nederland. Nieuwsgierig naar de ervaringen van Stef bij dit mooie bedrijf? Lees dan verder!

Lees het verhaal van Stef
Het verhaal van Gertie Oolderhuuske

Het verhaal van Gertie

Gertie is al jaar en dag een vaste kracht bij Resort Marina Oolderhuuske. Lees haar verhaal en ontdek waarom ze hier zo graag werkt.

Lees het verhaal van Gertie
Shanti bij De Beren Roermond

Het verhaal van Shanti

Shanti begon als jong en verlegen 14-jarig meisje bij Markt 10 om vervolgens zichzelf helemaal te ontwikkelen binnen de horecabranche. Inmiddels is ze een vaste kracht bij restaurant De Beren en geniet ze van haar leuke collega’s die ze als vrienden ziet. Benieuwd naar het verhaal van Shanti? Lees dan vooral verder!

Lees het verhaal van Shanti
Jeanette verhaal Roermond

Het verhaal van Jeanette

Jeanette kwam na jaren in Hamburg te hebben gewerkt in Roermond wonen én werken en vond hier haar droombaan. Meer weten? Lees snel verder.

Lees het verhaal van Jeanette
Evyn van Rooij Sekisui Alveo

Het verhaal van Evyn

Evyn begon bij Sekisui Alveo als afstudeerstagiaire en is inmiddels als Process Engineer een belangrijke kracht binnen het bedrijf. Evyn is het bewijs dat een baan in de techniek heus niet alleen voor mannen is. Nieuwsgierig naar de ervaringen van Evyn bij Sekisui Alveo? Lees dan nu haar verhaal.

Lees het verhaal van Evyn
Yvonne bij Gommans Zeilen

Het verhaal van Yvonne

Yvonne werkt als stikster bij Gommans Zeilen in Swalmen. Samen met haar gezellige collega’s maken ze de mooiste producten voor de pleziervaart. Lees snel verder en ontdek waarom Yvonne hier zo graag werkt.

Lees het verhaal van Yvonne
Jagath Cox en Co Roermond

Het verhaal van Jagath

Jagath werkt bij Markt 10 en had hiervoor al diverse andere horecabanen binnen Cox & Co. Hoe bevalt het hem bij Markt 10 en zou hij het andere mensen aanraden? Je lees het in zijn verhaal.

Lees het verhaal van Jagath
Linda Smurfit Kappa Roermond Papier

Het verhaal van Julia

Julia begon na haar studie als inkoop assistent bij Smurfit Kappa Roermond Papier en is na diverse opleidingen inmiddels een belangrijke kracht als inkoper. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Julia
Rik Dieteren in Roermond

Het verhaal van Rik

Rik Dieteren is met zijn gelijknamige bedrijf een begrip in Roermond en omgeving. Lees zijn verhaal en ontdek waarom hij met dit bedrijf is begonnen én hoe de bedrijfscultuur is.

Lees het verhaal van Rik
Werken in Roermond bij MCS Diagnostics

Het verhaal van Sjoerd

Sjoerd werkt als Order Administrator bij MCS Diagnostics in Swalmen en heeft het hier erg naar zijn zin. Samen met zijn team helpt hij klanten over de hele wereld. Klik verder om zijn verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Sjoerd

Het verhaal van Claire

Claire is als Energie & Duurzaamheidsmanager al jaren met Smurfit Kappa Roermond Papier verbonden. Ontdek haar verhaal en lees waarom ze met veel plezier hier in Roermond werkt.

Lees het verhaal van Claire
Het verhaal van Ilse Oolderhuuske

Het verhaal van Ilse

Ilse begon ooit als stagiair op het resort en is inmiddels al jaren een belangrijke topper binnen het team. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Ilse
Werken in Roermond bij Auto Hensgens

Het verhaal van Rob

Rob is al jaren werkzaam bij familiebedrijf Auto Hensgens als verkoopleider en blijft hier graag de komende jaren met plezier werken. Ontdek zijn complete verhaal.

Lees het verhaal van Rob
Alex Leistra Batterijenstunter

Het verhaal van Alex

Alex is de oprichter van AM Trading en heeft meerdere succesvolle webshops. Vanuit bedrijventerrein Willem-Alexander helpt hij regionaal en internationaal klanten aan diverse producten. Klik snel verder om zijn verhaal te lezen.

Lees het verhaal van Alex
Het verhaal van Eva 2

Het verhaal van Eva

Eva is leidinggevende bij De Beren in Roermond. Ze is een belangrijke schakel in dit familiebedrijf. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Eva
Thijs van Neer bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Het verhaal van Thijs

Thijs werkt als papiermaker bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Hier krijgt hij de kans om door te groeien binnen de mooie organisatie. Klik snel verder om zijn verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Thijs
Werken bij Sekisui Alveo Joyce 2

Het verhaal van Joyce

Joyce is als proces operator al tientallen jaren verbonden met Sekisui Alveo. Lees zelf hoe Joyce de werksfeer bij dit bedrijf ervaart.

Lees het verhaal van Joyce
Paul Heuvelmans bij Proteion

Het verhaal van Paul

Als specialist ouderengeneeskunde is Paul werkzaam bij Proteion. Na een extra opleiding kwam Paul terug bij deze zorgorganisatie. Lees zijn verhaal en ontdek waarom.

Lees het verhaal van Paul
Rogier Havenmeester RMO 3

Het verhaal van Rogier

Rogier is als havenmeester een bekend gezicht voor zowel de medewerkers als de gasten van Resort Marina Oolderhuuske. Lees snel verder en ontdek waarom hij zo graag hier werkt.

Lees het verhaal van Rogier
Werken in Roermond bij Spee Golfkarton

Het verhaal van Léon

Léon is directeur en eigenaar van Spee Golfkarton. Dit mooie familiebedrijf vind je op bedrijventerrein Roerstreek. Benieuwd naar het verhaal van Léon en zijn bedrijf? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Léon
Michelle van Cox en Co

Het verhaal van Michelle

Na het afronden van haar opleiding besloot Michelle om bij Cox & Co te blijven werken. Waarom? Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Michelle
Werken bij Sekisui Alveo Martijn Hendrix

Het verhaal van Martijn

Martijn tilt al tientallen jaren als instructeur de lokale talenten van Sekisui Alveo naar een hoger niveau. Ontdek zijn verhaal.

Lees het verhaal van Martijn

Het verhaal van Merve

Merve was al bij Proteion werkzaam toen ze de kans kreeg om een leer-werktraject te volgen. Lees snel verder en ontdek waarom ze deze kans meteen heeft gepakt.

Lees het verhaal van Merve
Romy Piet Friet Roermond

Het verhaal van Romy

Romy werkt al jaren bij Cox & Co. Eerst bij Bufkes, toen het Tuincafe en nu bij Piet Friet. Wil je weten waarom ze hier zo graag werkt? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Romy