Verhalen die je raken

Verhalen uit Roermond

De beste ambassadeurs van Roermond zijn de Roermondenaren zelf. Deze regio zit bomvol met mooie, inspirerende en ontroerende verhalen van mensen die hier wonen en werken. Scroll verder omlaag en lees hoe het is om te wonen, werken, leren en amuseren in Roermond en omgeving.

Ontdek de verhalen
Maak kennis met de lokale talenten

Verhalen van lokale talenten

Het verhaal van Juul

Juul werkt op het QA LAB van Sekisui Alveo. Hier werkt hij aan innovatieve schuimoplossingen. Ook buiten werktijden ontmoet hij regelmatig zijn collega's. Lees snel verder en ontdek zijn verhaal!
Lees het verhaal van Juul

Het verhaal van Gertie

Gertie is al jaar en dag een vaste kracht bij Resort Marina Oolderhuuske. Lees haar verhaal en ontdek waarom ze hier zo graag werkt.
Lees het verhaal van Gertie

Het verhaal van Jeanette

Jeanette kwam na jaren in Hamburg te hebben gewerkt in Roermond wonen én werken en vond hier haar droombaan. Meer weten? Lees snel verder.
Lees het verhaal van Jeanette

Het verhaal van Claire

Claire is als Energie & Duurzaamheidsmanager al jaren met Smurfit Kappa Roermond Papier verbonden. Ontdek haar verhaal en lees waarom ze met veel plezier hier in Roermond werkt.
Lees het verhaal van Claire

Het verhaal van Myrthe

Myrthe is werkzaam als fysiotherapeut bij het Laurentius Ziekenhuis. Hier is ze al sinds haar stageplek in 2006 met veel plezier werkzaam. Lees snel verder en ontdek haar complete verhaal.
Lees het verhaal van Myrthe

Het verhaal van Martijn

Martijn tilt al tientallen jaren als instructeur de lokale talenten van Sekisui Alveo naar een hoger niveau. Ontdek zijn verhaal.
Lees het verhaal van Martijn

Het verhaal van Dawit

Dawit werkt met veel plezier als kok bij Cox & Co in Roermond. Zijn verhaal is écht uniek. Klik snel verder en maak kennis met Dawit.
Lees het verhaal van Dawit

Het verhaal van Ilse

Ilse begon ooit als stagiair op het resort en is inmiddels al jaren een belangrijke topper binnen het team. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.
Lees het verhaal van Ilse

Het verhaal van Eva

Eva is leidinggevende bij De Beren in Roermond. Ze is een belangrijke schakel in dit familiebedrijf. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!
Lees het verhaal van Eva

Het verhaal van Joyce

Joyce is als proces operator al tientallen jaren verbonden met Sekisui Alveo. Lees zelf hoe Joyce de werksfeer bij dit bedrijf ervaart.
Lees het verhaal van Joyce

Het verhaal van Paul

Als specialist ouderengeneeskunde is Paul werkzaam bij Proteion. Na een extra opleiding kwam Paul terug bij deze zorgorganisatie. Lees zijn verhaal en ontdek waarom.
Lees het verhaal van Paul

Het verhaal van Michelle

Na het afronden van haar opleiding besloot Michelle om bij Cox & Co te blijven werken. Waarom? Lees snel verder en ontdek haar verhaal.
Lees het verhaal van Michelle

Het verhaal van Romy

Romy werkt al jaren bij Cox & Co. Eerst bij Bufkes, toen het Tuincafe en nu bij Piet Friet. Wil je weten waarom ze hier zo graag werkt? Lees dan snel verder!
Lees het verhaal van Romy