Verhalen die je raken

Verhalen uit Roermond

De beste ambassadeurs van Roermond zijn de Roermondenaren zelf. Deze regio zit bomvol met mooie, inspirerende en ontroerende verhalen van mensen die hier wonen en werken. Scroll verder omlaag en lees hoe het is om te wonen, werken, leren en amuseren in Roermond en omgeving.

Ontdek de verhalen
Maak kennis met de lokale talenten

Verhalen van lokale talenten

Het verhaal van Mark

Met een zeer diverse achtergrond kwam Mark als monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier terecht. Lees snel verder en ontdek zijn verhaal.

Lees het verhaal van Mark

Het verhaal van Maartje

Maartje werkt als Product Manager bij familiebedrijf MCS Diagnostics in Swalmen. Klik snel verder en lees waarom ze hier met veel plezier werkt.

Lees het verhaal van Maartje

Het verhaal van Dawit

Dawit werkt met veel plezier als kok bij Cox & Co in Roermond. Zijn verhaal is écht uniek. Klik snel verder en maak kennis met Dawit.

Lees het verhaal van Dawit

Het verhaal van Gisele

Gisele werkt sinds kort als inkoop assistent bij Sekisui Alveo. Dankzij de korte reisafstand is ze binnen enkele minuten al op haar nieuwe werkplek! Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Gisele

Het verhaal van Danny

Dat je binnen een bedrijf ook kan doorgroeien, bewijst Danny met zijn verhaal. Mede dankzij de goede arbeidsvoorwaarden, gezellige collega’s en kansen om intern te groeien, heeft Danny het bij Smurfit Kappa Roermond Papier naar zijn zin. Klik snel verder om zijn verhaal te lezen.

Lees het verhaal van Danny

Het verhaal van Myrthe

Myrthe is werkzaam als fysiotherapeut bij het Laurentius Ziekenhuis. Hier is ze al sinds haar stageplek in 2006 met veel plezier werkzaam. Lees snel verder en ontdek haar complete verhaal.

Lees het verhaal van Myrthe

Het verhaal van Gertie

Gertie is al jaar en dag een vaste kracht bij Resort Marina Oolderhuuske. Lees haar verhaal en ontdek waarom ze hier zo graag werkt.

Lees het verhaal van Gertie

Het verhaal van Jeanette

Jeanette kwam na jaren in Hamburg te hebben gewerkt in Roermond wonen én werken en vond hier haar droombaan. Meer weten? Lees snel verder.

Lees het verhaal van Jeanette

Het verhaal van Yvonne

Yvonne werkt als stikster bij Gommans Zeilen in Swalmen. Samen met haar gezellige collega’s maken ze de mooiste producten voor de pleziervaart. Lees snel verder en ontdek waarom Yvonne hier zo graag werkt.

Lees het verhaal van Yvonne

Het verhaal van Julia

Julia begon na haar studie als inkoop assistent bij Smurfit Kappa Roermond Papier en is na diverse opleidingen inmiddels een belangrijke kracht als inkoper. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Julia

Het verhaal van Rik

Rik Dieteren is met zijn gelijknamige bedrijf een begrip in Roermond en omgeving. Lees zijn verhaal en ontdek waarom hij met dit bedrijf is begonnen én hoe de bedrijfscultuur is.

Lees het verhaal van Rik

Het verhaal van Sjoerd

Sjoerd werkt als Order Administrator bij MCS Diagnostics in Swalmen en heeft het hier erg naar zijn zin. Samen met zijn team helpt hij klanten over de hele wereld. Klik verder om zijn verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Sjoerd

Het verhaal van Claire

Claire is als Energie & Duurzaamheidsmanager al jaren met Smurfit Kappa Roermond Papier verbonden. Ontdek haar verhaal en lees waarom ze met veel plezier hier in Roermond werkt.

Lees het verhaal van Claire

Het verhaal van Ilse

Ilse begon ooit als stagiair op het resort en is inmiddels al jaren een belangrijke topper binnen het team. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Ilse

Het verhaal van Rob

Rob is al jaren werkzaam bij familiebedrijf Auto Hensgens als verkoopleider en blijft hier graag de komende jaren met plezier werken. Ontdek zijn complete verhaal.

Lees het verhaal van Rob

Het verhaal van Alex

Alex is de oprichter van AM Trading en heeft meerdere succesvolle webshops. Vanuit bedrijventerrein Willem-Alexander helpt hij regionaal en internationaal klanten aan diverse producten. Klik snel verder om zijn verhaal te lezen.

Lees het verhaal van Alex

Het verhaal van Eva

Eva is leidinggevende bij De Beren in Roermond. Ze is een belangrijke schakel in dit familiebedrijf. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Eva

Het verhaal van Thijs

Thijs werkt als papiermaker bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Hier krijgt hij de kans om door te groeien binnen de mooie organisatie. Klik snel verder om zijn verhaal te ontdekken.

Lees het verhaal van Thijs

Het verhaal van Joyce

Joyce is als proces operator al tientallen jaren verbonden met Sekisui Alveo. Lees zelf hoe Joyce de werksfeer bij dit bedrijf ervaart.

Lees het verhaal van Joyce

Het verhaal van Paul

Als specialist ouderengeneeskunde is Paul werkzaam bij Proteion. Na een extra opleiding kwam Paul terug bij deze zorgorganisatie. Lees zijn verhaal en ontdek waarom.

Lees het verhaal van Paul

Het verhaal van Rogier

Rogier is als havenmeester een bekend gezicht voor zowel de medewerkers als de gasten van Resort Marina Oolderhuuske. Lees snel verder en ontdek waarom hij zo graag hier werkt.

Lees het verhaal van Rogier

Het verhaal van Léon

Léon is directeur en eigenaar van Spee Golfkarton. Dit mooie familiebedrijf vind je op bedrijventerrein Roerstreek. Benieuwd naar het verhaal van Léon en zijn bedrijf? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Léon

Het verhaal van Michelle

Na het afronden van haar opleiding besloot Michelle om bij Cox & Co te blijven werken. Waarom? Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Michelle

Het verhaal van Martijn

Martijn tilt al tientallen jaren als instructeur de lokale talenten van Sekisui Alveo naar een hoger niveau. Ontdek zijn verhaal.

Lees het verhaal van Martijn

Het verhaal van Merve

Merve was al bij Proteion werkzaam toen ze de kans kreeg om een leer-werktraject te volgen. Lees snel verder en ontdek waarom ze deze kans meteen heeft gepakt.

Lees het verhaal van Merve

Het verhaal van Romy

Romy werkt al jaren bij Cox & Co. Eerst bij Bufkes, toen het Tuincafe en nu bij Piet Friet. Wil je weten waarom ze hier zo graag werkt? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Romy

Het verhaal van Juul

Juul werkt op het QA LAB van Sekisui Alveo. Hier werkt hij aan innovatieve schuimoplossingen. Ook buiten werktijden ontmoet hij regelmatig zijn collega’s. Lees snel verder en ontdek zijn verhaal!

Lees het verhaal van Juul