Blijf verbonden met Roermond en omstreken

De Remunjse Connectie

Wil je graag verbonden zijn (of blijven) met Roermond? Meld je dan gratis aan voor De Remunjse Connectie. Iedere 10 weken ontvang je van ons een nieuwsbrief bomvol nieuwe ontwikkelingen, boeiende verhalen en carrièrekansen in de regio. Ideaal als je (nog) niet in deze regio woont of werkt, maar ook interessant voor huidige inwoners en werknemers in Roermond! Meld je aan, word onderdeel van het netwerk en blijf verbonden met Roermond.

Meld je aan voor De Remunjse Connectie
Mannen pauze in Roermond

Meld je vandaag nog aan

Blijf ook op de hoogte van interessante ontwikkelingen in Roermond en meld je aan voor De Remunjse Connectie. Aanmelden is geheel gratis en neemt niet meer dan 2 minuten van jouw tijd in beslag. Maak je geen zorgen, we maken je niet gek met wekelijkse mailtjes. Iedere 10 weken ontvang je van ons een kwalitatieve nieuwsbrief bomvol waardig nieuws en boeiende verhalen uit de regio. Als onderdeel van het netwerk delen we enkele interessante carrièrekansen voor wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Meld je vandaag nog aan!

Naam(Vereist)
Vul hier het e-mailadres in waarop je graag 'De Remunjse Connectie' ontvangt.
Geslacht:(Vereist)
Ik woon:(Vereist)
Mijn leeftijd:(Vereist)
Vakgebied / branche:(Vereist)
Hoogst genoten opleiding:(Vereist)
Wat is de huidige situatie omtrent uw baan:(Vereist)
Ik heb verder nog meer interesse in:(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Met je aanmelding voor 'De Remunjse Connectie' geef je ons toestemming om jou onze nieuwsbrief te sturen met daarin gepersonaliseerde onderwerpen. Jouw gegevens worden niet gedeeld met externe partijen.
De Remunjse Connectie logo