Ontmoet de nieuwe bekende gezichten

(Nieuwe) inwoners van Remunj

Nieuwe inwoners ontmoeten is leuk, ongeacht of je hier nu al tientallen jaren woont of pas enkele maanden geleden je plekje hebt gevonden. Lees snel verder en maak kennis met mensen die de stap hebben gezet om naar Remunj te verhuizen. Waarom hebben ze voor deze regio gekozen en hoe bevalt het hier? Als heuse ambassadeurs vertellen de (nieuwe) inwoners van Roermond en omstreken hun persoonlijke verhaal. Heb je nog twijfels over Roermond of bepaalde wijken en buurten? Lees dan snel verder en laat de succesverhalen je overtuigen.

Verhalen van (nieuwe) inwoners lezen
Wonen in Swalmen
Ontdek de verhalen van de (nieuwe) inwoners

Lees de succesverhalen

Appie Aurag inwoner aan het woord

Roermond volgens Appie

Social media sensatie Appie Aurag woont al zijn hele leven in Roermond, specifiek in de Kemp. Hoe bevalt het hem in deze wijk en wat zou hij graag anders willen zien? Lees snel verder voor het verhaal van Appie.

Lees het verhaal van Appie
Mathilde Alberts wonen in Roermond

Roermond volgens Mathilde

Mathilde besloot na een mooie loopbaan in Amsterdam om het roer om te gooien en met haar gezin naar Roermond te verhuizen. Wat was de reden voor deze dappere beslissing en welke regio heeft haar voorkeur? Lees verder om het verhaal van Mathilde te ontdekken.

Lees het verhaal van Mathilde
Maasniel volgens Ron

Maasniel volgens Ron

Ron en zijn vriendin wonen sinds kort in het gezellige Maasniel. Als jonge ondernemers wonen ze graag in de buurt van de binnenstad. Lees snel verder en ontdek het verhaal van Ron.

Lees het verhaal van Ron
Laura Knipsael in Roermond

Merum volgens Laura

Na Brussel en Maastricht woont Laura nu sinds kort met haar vriend in het bourgondische Roermond. Hoe bevalt het hier in Midden-Limburg? Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Lees het verhaal van Laura
Het Roermond van Jules Gribling

Roerzicht volgens Jules

Jules Gribling woont met zijn familie in de wijk Roerzicht en heeft het hier goed naar zijn zin. Lees zijn verhaal.

Lees het verhaal van Jules
Daniel en Jana in Maasniel

Maasniel volgens Daniel en Jada

Daniel en Jana wonen nu al enkele jaren samen met hun jonge kinderen in het gezellige Maasniel. Klik snel verder en lees waarom ze hier zo graag wonen.

Lees het verhaal van Daniel en Jana
Herten volgens Ozaia

Herten volgens Ozaia

Ozaia woont al meer dan 13 jaar samen met zijn moeder in Herten. Ontdek zijn verhaal en lees waarom ze hier zo graag wonen.

Lees het verhaal van Ozaia
Vidhyaa Inwoner Roermond

Roermond volgens Vidhyaa

Na enkele jaren in De Kemp woont Vidhyaa met haar familie al ruim 15 jaar op de Donderberg. Hoe is het om in deze wijk te wonen en hoe zou ze het karakter van deze omgeving omschrijven? Lees vooral verder om het verhaal van Vidhyaa te lezen.

Lees het verhaal van Vidhyaa