Werken in de retail en horeca van Roermond

Roermond is bij uitstek een populaire toeristische bestemming en telt daarom heel veel mooie winkels en horecazaken. Lijkt het je leuk om deze (inter)nationale bezoekers van een geweldige dag in Roermond te voorzien? Overweeg dan eens een carrière in de bruisende wereld van de Roermondse retail en horeca! Als winkelmedewerker, Store Manager of horecatijger kun je hier op veel locaties aan de slag. Ongeacht of je op zoek bent naar een leuke bijbaan of een volgende stap in je carrière wilt zetten, in Roermond zit je goed. Ontdek zelf de mooie carrièrekansen die op jou staan te wachten.

Bekijk de vacatures
Dawit Cox en Co in Roermond
Werken in de bruisende wereld van het merkendorp

Aan de slag bij Designer Outlet Roermond

Als je graag in een dynamische en internationale retail- en horecawereld werkt, is een baan bij Designer Outlet Roermond echt iets voor jou. Verspreid over het merkendorp van Roermond vind je meer dan 200 winkels en vele restaurants en cafés waar de (inter)nationale bezoekers graag tijd doorbrengen. Om dit publiek een optimale ervaring te kunnen bieden, zijn winkeltalenten en horecatoppers onmisbaar. Met een (bij)baan in Designer Outlet Roermond ben je een belangrijk onderdeel van het team bij de meest bekende modehuizen en populaire horecaketens. De carrièrekansen zijn bovendien zeer divers: van winkelmedewerker tot chef in de keuken en van magazijnmedewerker tot aan (assistent) Store Manager. Bekijk zelf de mogelijkheden bij Designer Outlet Roermond want we weten zeker dat er een mooie uitdaging op jou staat te wachten. Lees verder om meer te ontdekken over Designer Outlet Roermond of ontdek direct de huidige vacatures.

Meer lezen over Designer Outlet Roermond
Shoppen Designer Outlet Roermond
Werken bij een van de horecaformules

Werken bij Cox & Co

Cox & Co en Roermond zijn vrijwel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze horecafamilie is daadwerkelijk een begrip in Roermond en daarbuiten. Met diverse horecaformules is er voor iedere portemonnee een passend aanbod. Tover jij binnenkort een glimlach op het gezicht van de bezoekers van het Schnitzelparadies met jouw unieke bediening? Of verras jij ze met jouw kooktalent bij De Beren of Markt 10? Je bent van harte welkom bij deze hardwerkende horecafamilie. Maak zelf kennis met Cox & Co in Roermond en wie weet zien we jou snel bij één van de horecaformules van Cox & Co. Klik verder om direct het overzicht met vacatures te ontdekken.

Maak kennis met Cox & Co
Cox en Co in Roermond 2
Werken in hartje Roermond

Werken in de bruisende binnenstad

Bezoekers van de historische binnenstad van Roermond zijn op zoek naar een bourgondische ervaring, in de speciaalzaken én in de horeca. Rondneuzen in de leuke boetiekjes en neerploffen op een terras met een biertje is voor veel mensen optimaal genieten. Wil jij graag bijdragen aan deze ervaring en de bezoekers een leuk dagje uit bezorgen? Maak dan kennis met de vele retail- en horecatoppers uit de binnenstad en ontdek hieronder enkele uitgelichte mogelijkheden.

Ondernemers in de binnenstad ontdekken
TwentyTwo Roermond
Werken en vakantiegevoel combineren

Aan de slag bij Resort Marina Oolderhuuske

Resort Marina Oolderhuuske is een bijzonder resort aan de Maasplassen wat menig (inter)nationale bezoeker beslist moet bezoeken. Het resort, gelegen op een schiereiland, biedt plek aan tientallen boten en jachten en verhuurt bovendien ook campingplaatsen en enkele vakantiewoningen. De unieke ligging aan de Maasplassen is voor de liefhebber van water en natuur simpelweg genieten. Wil jij bijdragen aan een fantastisch verblijf voor de bezoekers van Resort Marina Oolderhuuske? Ontdek dan zelf de diverse carrièrekansen op het resort. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de huishoudelijke dienst of versterk het receptieteam. Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar, dus neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden zelf.

Lees meer over Resort Marina Oolderhuuske
Receptie Marina Oolderhuuske Roermond
Je bent nodig in Roermond

Actuele retail- en horecavacatures

Bekijk zelf onderstaande vacatures en ontdek welke winkels en restaurants op zoek zijn naar versterking. Jouw talent is van harte welkom bij de volgende winkels. Zien we jou binnenkort bij een van deze lokale toppers?

Gezocht: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure
Gezocht: Afwasser bij Bufkes
Horeca
Gezocht: Medewerker Keuken bij Schnitzelparadies
Gezocht: Medewerker bediening bij De Beren in Roermond
Horeca
Gezocht: Medewerker Huishoudelijke Dienst bij Piet Friet
Gezocht: Medewerker Huishoudelijke Dienst bij Schnitzelparadies
Horeca
Gezocht: Zelfstandig werkende kok bij De Beren in Roermond
Gezocht: Stylist / verkoopmedewerker bij Den Elzen
Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Outlet
WInkel
Gezocht: Huishoudelijke dienst bij Resort Marina Oolderhuuske
Gezocht: Receptie ondersteuning bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure
Gezocht: Parttime medewerker uitgifte bij Tuincafe Roermond
Gezocht: Horecabanen in Designer Outlet Roermond
Gezocht: (Assistent) Store Manager in Designer Outlet Roermond
Outlet
RETAIL
Gezocht: Magazijnmedewerker in Designer Outlet Roermond