Cox & Co

  • Vestigingen in Limburg en Noord-Brabant, hart in Roermond
  • Laagdrempelig, vriendelijk, lokaal
  • Eén van de grotere horeca werkgevers van Roermond
Cox en Co in Roermond
Medewerker aan het woord

Met veel plezier naar je werk

Het personeel bij Cox & Co is net zo divers als de vele formules van het familiebedrijf. Van jong tot oud en ongeacht je opleiding ben je van harte welkom. Zo ook Dawit, die al een tijdje werkzaam is bij Cox & Co: ‘Mijn naam is Dawit, 22 jaar en werk voornamelijk in de keuken van De Beren in Roermond. Ik ben hier begonnen als afwashulp maar ben inmiddels doorgegroeid binnen de vestiging. Nu bereid ik ook het eten en zorg voor de hygiëne. Ik werk hier heel graag omdat het een vriendelijke en leerzame omgeving is waar bovendien ook ruimte is voor plezier. Ik weet nog niet of ik voor altijd in de horeca wil blijven, maar ik hoop hier nog lang lol te hebben en kennis op te doen.’ Collega worden van Dawit? Ontdek jouw mogelijkheden bij Cox & Co.

Werken bij Cox & Co
Dawit Cox en Co in Roermond
Cox & Co generaties

Bekend (familie)gezicht

De familie Cox is absoluut een begrip in Roermond en ver daarbuiten. Met diverse unieke concepten is er voor iedere portemonnee en lievelingskeuken een passende formule. De verschillende horecaformules doen vermoeden dat Cox & Co een jonge onderneming is maar vergis je niet. Cox & Co blaast namelijk bijna honderd kaarsjes uit. Het familiebedrijf heeft een rijke geschiedenis en beschikt daarom over veel kennis over ondernemen. Beleef een van de Cox & Co formules zelf of word onderdeel van deze vriendelijke horecafamilie.

Meer informatie over Cox & Co
Cox en Co in Roermond 2
Open Hiring concept

Razendsnel aan de slag

Ben je geen fan van langdradige sollicitatieprocedures en wil je het liefst zo snel mogelijk aan het werk? Dan ben je bij Cox & Co aan het juiste adres. Als eerste horecaonderneming in Nederland is Cox & Co namelijk begonnen met het Amerikaanse ‘Open Hiring’ concept. Via dit unieke concept kun je aan de slag zonder daarvoor een cv of sollicitatiebrief te sturen. Het gaat bij Open Hiring namelijk vooral om jouw intrinsieke motivatie. Jouw schrijfkunsten zijn daarom minder belangrijk, zolang je maar veel interesse hebt om als horecatopper onderdeel te worden van het team. Spreekt deze manier van solliciteren je aan? Lees dan vooral verder en hopelijk zien ze je snel bij een van de horecaformules.

Solliciteren via het Open Hiring principe
Eten Cox en Co in Roermond
Uitgelichte vacatures

Werken bij Cox & Co

Ontdek de volgende uitgelichte vacatures bij de horecaformules van Cox & Co

Gezocht: Zelfstandig werkend kok (fulltime) bij De Beren
Ontdek de functie: Zelfstandig werkend kok (fulltime) bij De Beren
Gezocht: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Ontdek de functie: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Gezocht: Medewerker schoonmaak bij Markt 10
Ontdek de functie: Medewerker schoonmaak bij Markt 10
Gezocht: Medewerker Bediening (Partttime) bij De Beren
Ontdek de functie: Medewerker Bediening (Parttime) bij De Beren