Ontdek de wereld van de techniek

Infoavond bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Overweeg jij een baan in de techniek of heb jij misschien al een technische functie, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor de infoavond bij Smurfit Kappa Roermond Papier op dinsdagavond 16 april van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze laagdrempelige en informatieve avond leer jij het bedrijf beter kennen en maak je kennis met vakgenoten die de stap al hebben gezet. Benieuwd naar de opzet van deze infoavond en de details? Lees dan vooral verder!

Meer lezen over de infoavond
Werken in de techniek Smurfit Kappa Roermond Papier
Details over de infoavond bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Hoe werkt de infoavond?

Wil je graag meer weten over de infoavond bij Smurfit Kappa Roermond Papier? Laat ons je dan verder informeren! Allereerst, meld je aan voor de infoavond via de link op deze pagina. Zo zijn ze zeker van jouw komst. Na je aanmelding zal het bedrijf contact met je opnemen voor een telefonische intake om over jouw interesses en voorkeursfunctie te spreken. Voor deze infoavond is geen cv of motivatiebrief nodig. De infoavond is vooral laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Tijdens de infoavond krijg je een hapje en een drankje en ontvang je een presentatie over het bedrijf. Vervolgens krijg je een rondleiding door de fabriek van een medewerker (en wellicht toekomstig collega) en ontdek je de functies zoals Monteur E&I en (leerling) procesoperator.

Na afloop is jouw mening over de infoavond ontzettend belangrijk. Was het een succes? Dan zal Smurfit Kappa Roermond Papier enkele dagen later jou uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Zoek je toch liever een andere uitdaging? Dan is dit verder geen enkel probleem. Waar wacht je nog op? Maak zelf kennis met deze mooie werkgever in Roermond tijdens de infoavond en meld je aan.

Aanmelden voor de infoavond
Thijs van Neer bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Lees meer over Smurfit Kappa Roermond Papier

Wil je eerst nog meer te weten komen over Smurfit Kappa Roermond Papier? Klik dan vooral verder en maak kennis met de werkzaamheden, beroepen en kansen bij deze mooie werkgever in Roermond.

Succesverhaal aan het woord

De infoavond op dinsdagavond 16 april is niet de eerste editie, want in een niet ver verleden vonden namelijk eerdere infoavonden plaats. We spraken met Eric Pawlak. Hij was na een eerdere infoavond onder de indruk van Smurfit Kappa Roermond Papier, en is inmiddels al enige tijd werkzaam bij het bedrijf. Dit vertelt Eric over zijn deelname aan de avond:

‘De infoavond bij Smurfit Kappa Roermond Papier was voor mij erg waardevol. Ik heb een mooi inkijkje gekregen in het bedrijf, hoe ze hier werken en wat ze van je verwachten. Je krijgt duidelijke uitleg en een goed beeld van de werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Wat ik vooral erg sterk vond, was de 1-op-1 rondleiding die je krijgt met een persoonlijke begeleider. Hierdoor kun je op elk moment rustig je vraag stellen. Na de infoavond wist ik het zeker: ik wil hier heel graag aan de slag en doorgroeien in mijn carrière. Inmiddels werk ik hier al een tijdje en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze! De collega’s hebben mij met open armen ontvangen en ik kom iedere dag met veel plezier naar mijn werk.’

Vacatures bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien zijn een van de volgende uitgelichte vacatures interessant voor jou. Scroll door de vacatures om interessante carrièrekansen te ontdekken.

Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Westrock
Techniek
Gezocht: Proces Operator bij Smurfit Westrock
Techniek