Wonen in de regio

Woongenot in Roermond

Roermond voelt als thuis. De inwoners van deze regio beamen het allemaal: wonen in Roermond is niet slechts het eigenaarschap van een woonadres. Je bent onderdeel van een gemeenschap en geniet van het bourgondische leven. In Roermond woon je ruim, centraal en toch midden in de natuur. Ontdek zelf waarom wonen in deze regio zo uniek is. We weten zeker dat je nooit meer weg wilt.

Wonen in Roermond
Geen gebrek aan keuze

Een passend (t)huis voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar je eerste woonhuis of droomt van dat ene sfeervolle appartement met prachtig uitzicht, in Roermond komen jouw woonwensen uit. Zowel voor koop- als huurwoningen biedt de stad Roermond en omstreken een gevarieerde selectie aan woonopties. Zo beschikt de stad over vrijwel alle type woningen: sfeervolle hoekwoningen, stadse appartementen, 2-onder-1-kapwoningen maar ook woningen voor de mens op leeftijd. Laat je verrassen door het ruime aanbod aan woonmogelijkheden in deze regio.

Vernieuwing in Roermond

Met het oog op de toekomst

Roermond is al rijk aan een gevarieerd aanbod aan woningen, maar de regio staat niet stil. Op diverse locaties in Roermond en daarbuiten zijn verschillende woonprojecten gestart of al reeds gerealiseerd. Om zo aan alle wensen te voldoen van de huidige en toekomstige inwoners van de bruisende regio. Nieuwsgierig? Bekijk de volgende gerealiseerde woonprojecten en maak kennis met jouw mogelijke toekomstige (t)huis.

Residentie Akcros Zuid

© SDK Vastgoed
  • Moderne appartementen
  • Op loopafstand van de binnenstad
  • Uitzicht op de Roer

Molenweg

© SDK Vastgoed
  • Riante stadswoningen
  • Vlakbij de ECI Cultuurfabriek
  • Herenhuizen met drie óf vier verdiepingen

Manhattan

© SDK Vastgoed
  • High-end wonen aan de Maas
  • Luxe penthouses en appartementen
  • Uitzicht op het water én de stad
Een huis voor iedereen

Creatieve oplossingen op de woningmarkt

Het is je vast niet ontgaan: ook in Limburg is er steeds meer vraag naar betaalbare woningen. Vooral voor starters, herstarters en mensen die met spoed een woning zoeken is deze situatie lastig. Rabobank biedt met bijvoorbeeld met Rabo SmartBuilds een creatieve oplossing. Met dit initiatief worden op gemeentelijke gronden waar reguliere woningbouw niet is toegestaan tijdelijke, CO2- en stikstofvriendelijke woningen gebouwd. Ze worden vrijwel compleet in de fabriek gebouwd en zijn gasloos. Ook in Midden-Limburg kan dit initiatief op veel enthousiasme rekenen. Meer weten? Lees dan snel verder.

Lees meer over deze creatieve oplossing