Laurentius Ziekenhuis

Monseigneur Driessenstraat 6

6043 CV Roermond

  • Ruim 1700 medewerkers, waarvan 150 medische specialisten en ruim 270 vrijwilligers.
  • Familiair, betrouwbaar, integer.
  • Mensgericht ziekenhuis met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

De familiaire gezichten van Laurentius

Maak kennis met de vertrouwde gezichten van het Laurentius Ziekenhuis. Het talentvolle en betrokken personeel bij het LZR in Roermond staat altijd klaar om met passie en kennis het verschil te maken voor de patiënt.

Personeel van Laurentius Ziekenhuis Roermond 2

Jeroen Heemskerk

Chirurg

Personeel van Laurentius Ziekenhuis Roermond

Jop Custers

SEH verpleegkundige

Personeel van Laurentius Ziekenhuis Roermond 3

Myrthe Martens

Fysiotherapeut

Lees het verhaal van Myrthe

Een dankbare carrière bij Laurentius

Een carrière in de zorg is bij Laurentius meer dan alleen een baan. Het personeel draagt de verantwoordelijkheid voor een breed takenpakket. Bij Laurentius is de toegevoegde waarde van iedere medewerker ontzettend belangrijk. Als medewerker draag je namelijk bij aan het kostbaarste bezit van de patiënt: de persoonlijke gezondheid. Heb jij interesse in een baan bij het Laurentius Ziekenhuis? Bekijk dan eerst de video van Ashvin Boeddha, orthopedisch chirurg-traumatoloog en luister naar zijn ervaringen met het Laurentius Ziekenhuis en Roermond als leefomgeving. Hebben we jouw interesse gewekt? Klik dan verder om de vacatures bij het Laurentius Ziekenhuis te ontdekken.

Werken bij het Laurentius Ziekenhuis
Ziekenhuisbeoordeling

Hoge beoordeling voor het Laurentius Ziekenhuis

Laurentius staat in de regio bekend als het ziekenhuis dat kwalitatieve en mensgerichte zorg biedt. Ook in landelijke ziekenhuisbeoordelingen komt Laurentius jaarlijks goed uit de bus. In 2020 werd het ziekenhuis wederom als winnaar benoemd in het Elsevier onderzoek ‘beste ziekenhuizen’ waarin alle ziekenhuizen in Nederland beoordeeld worden op een aantal criteria. Ook in 2021 en 2022 scoorde het ziekenhuis een hoge eindscore gebaseerd op patiëntgerichtheid en medische zorg.

Werken in het Laurentius Ziekenhuis

Vrienden van Laurentius

Dag in dag uit spant het Laurentius Ziekenhuis zich in om goede zorg te leveren aan patiënten. Maar goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. Laurentius wil patiënten en bezoekers iets extra’s bieden: voorzieningen die een verblijf in het ziekenhuis veraangenamen en/of het herstelproces kunnen versnellen. Het gaat dan om voorzieningen die buiten de scope van het reguliere ziekenhuisbudget vallen, maar die wél net dat beetje extra zorg en comfort bieden. Om deze extra’s te kunnen bieden heeft het ziekenhuis hulp nodig van derden. Hiertoe is de Stichting Vrienden van Laurentius opgericht. Maak kennis met dit initiatief.

Vacatures bij het Laurentius Ziekenhuis

Vacatures in hét ziekenhuis van Roermond ontdekken? Lees dan snel verder en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij het Laurentius Ziekenhuis (LZR Roermond).

Malou Heijnen, Recruiter
Gezocht: Vacatures voor verpleegkundigen bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: Vacatures voor medisch specialisten bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: Vacatures voor facilitair personeel bij het Laurentius Ziekenhuis
Facilities
Gezocht: Vacatures voor medisch ondersteunend personeel bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: Vacatures voor management/staf banen bij het Laurentius Ziekenhuis
Management
Gezocht: Vacatures voor administratief/secretarieel personeel bij het Laurentius Ziekenhuis
Administratie
Malou Heijnen, Recruiter