Aan de slag met een mooie en dankbare baan

Zorgbanen in Roermond

Heb jij een hart voor de zorg en zoek jij een nieuwe uitdaging in Roermond en omstreken? Maak dan kennis met de grootste zorgaanbieders uit Roermond en omstreken. Bij het Laurentius Ziekenhuis staat er voor menig medisch professional een mooie loopbaan te wachten. En wat dacht je van een dankbare baan bij Proteion? Niet alleen bij de verschillende zorgcentra in Roermond en omgeving, ook in de thuiszorg zijn er bij Proteion interessante mogelijkheden. Lees snel verder en vind jouw volgende uitdaging in de zorg van Roermond.

Zorgbanen in Roermond ontdekken
Werken bij Laurentius in Roermond

Zorgbanen bij het Laurentius Ziekenhuis

De zorg in Roermond is onlosmakelijk verbonden met het enige ziekenhuis van Remunj: het Laurentius Ziekenhuis. Dit gerenommeerde ziekenhuis weet al vele jaren steevast een plek in het lijstje met de beste ziekenhuizen in Nederland te behouden. Dit zie je terug in de zorg, die bij het Laurentius niet alleen kwalitatief maar ook zeker mensgericht is. Met ruim 1700 medewerkers is het LZR beslist geen kleine werkgever. Toch staat het Laurentius Ziekenhuis bekend als een familiare werkplek met niet alleen persoonlijke aandacht voor de patiënt, maar ook voor elkaar als collega’s. Bij het Laurentius Ziekenhuis ben je van harte welkom, ongeacht of je nog met je medische studie bezig bent, of al jaren als zorgprofessional ervaring hebt. Overigens zijn er ook veel mooie banen beschikbaar voor mensen die geen medische achtergrond hebben. Verdiep je nog meer in het Laurentius Ziekenhuis óf bekijk meteen de huidige vacatures.

Meer lezen over het Laurentius Ziekenhuis
Werken in het Laurentius Ziekenhuis

Zorgbanen bij Proteion

Proteion is in de wereld van de zorg totaal geen onbekende speler in Roermond en deze regio. Je komt Proteion namelijk letterlijk op diverse plekken tegen. Denk aan de diverse zorgcentra van Proteion in Midden-Limburg en de provincie, alsook de zorgmedewerkers van Proteion die thuiszorg bieden bij cliënten aan huis. Bij Proteion staan ze dichtbij de client: door aandacht te geven aan de kleine momenten maken de professionals iedere dag gewoon bijzonder. Maar niet alleen de cliënten krijgen de aandacht die ze verdienen, ook het zorgpersoneel zelf krijgt volledig de ruimte om te groeien. Denk hierbij aan persoonlijke interne opleidingstrajecten en door leren in de praktijk mogelijk te maken. Bij Proteion kun je een carrière in de zorg starten én laten doorgroeien. Lees zelf meer over deze belangrijke zorgaanbieder en werp een blik op alle huidige vacatures.

Meer lezen over Proteion
Werken bij Proteion in Roermond

Zorgbanen in Roermond

Ontdek zelf enkele uitgelichte banen in de zorg bij de beste zorgaanbieders van Roermond en omstreken. Wie weet vind jij hier jouw volgende uitdaging!

Gezocht: Vacatures voor verpleegkundigen bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: Helpende (plus) PG afdeling locatie RCG bij Proteion
Gezocht: Vacatures voor medisch ondersteunend personeel bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: Bijbaan thuishulp bij Proteion in Roermond
Zorg
Gezocht: Vacatures voor medisch specialisten bij het Laurentius Ziekenhuis
Zorg
Gezocht: EVV-er Verzorgende IG PG afdeling bij Proteion
Zorg
Gezocht: Verzorgende (IG) nachtdienst PG afdeling Munster bij Proteion!

Meer lezen over de zorgaanbieders

Wil jij je nog meer verdiepen in de beste zorgaanbieders van Roermond en waarom ze juist ook zo’n aantrekkelijk werkgever zijn? Klik dan vooral verder en kom meer te weten over zowel het Laurentius Ziekenhuis als Proteion.