Bijbaan in Roermond

Op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan om jouw weekenden en vakanties mee te vullen? Kom dan lekker werken in Roermond! Hier kun je vrijwel overal aan de slag. Of je nu graag in de horeca, in een winkel of in een productieomgeving werkt, hier vind je gegarandeerd een bijbaan die bij je past. Samen met leuke collega’s heb jij het hier zeker naar je zin. Verdien een leuk zakcentje, doe werkervaring op en maak nieuwe vrienden in Roermond. Geloof ons, een bijbaan vinden in Roermond is super eenvoudig. Laat ons je helpen!

Bijbaantjes ontdekken
Eten Cox en Co in Roermond
Werken in de hotels, restaurants en cafés van Roermond

Vakantiebaan in de horeca

Lijkt het je leuk om gasten te bedienen of om in de keuken lekkere gerechten te maken? Overweeg dan een bijbaantje bij een van de vele horecazaken in Roermond.  Dankzij het grote aanbod aan restaurants, hotels en cafés kun je hier vrijwel overal aan de slag! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten écht even kunnen genieten. Bovendien verdien je er ook een mooi zakcentje mee. Solliciteren is super eenvoudig en kost slechts enkele minuten van je tijd. Wees niet bang en maak de stap. We weten zeker dat het de moeite waard is!

Ontdek de vakantiebanen in de horeca
Werken in de horeca Roermond

Horeca vakantiebanen:

Ontdek zelf de volgende uitgelichte vakantiebanen in de horeca van Roermond.

Gezocht: Horecabanen in Designer Outlet Roermond
Horeca
Outlet
Gezocht: Medewerker bediening bij Brasserie & Golfbaan de Herkenbosche
Gezocht: Medewerker bediening bij Schnitzelparadies
Werk aan (en in) de winkel

Bijbaan in de retail

Met een baan in de retail is geen dag hetzelfde. De ene dag adviseer jij de klant over de nieuwste sneakers, de andere dag zorg jij ervoor dat het magazijn weer helemaal up-to-date is en dat de winkel er top uitziet. Deze variatie maakt een baan in een van de vele winkels in Roermond juist extra leuk! Qua winkelaanbod heb je echt alle keuze. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij één van de ruim 200 winkels in Designer Outlet Roermond en werk met de mooiste merken in een internationale omgeving. Ook in de binnenstad van Roermond ben je van harte welkom! Bij zowel de grote ketens als ook de kleine(re) speciaalzaken kun je prima werken.

Ontdek de bijbanen in de retail
Werken in de retail

Retail bijbanen:

Ontdek zelf de volgende uitgelichte bijbanen in de winkels van Roermond.

Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Outlet
WInkel
Gezocht: Vakantie- en weekendmedewerker bij Intersport Roermond
Gezocht: Magazijnmedewerker in Designer Outlet Roermond
Logistiek
Outlet
Gezocht: (Assistent) Store Manager in Designer Outlet Roermond
Outlet
RETAIL
Productiebijbanen in Roermond

Bijbaan in de techniek

Werk jij liever in een omgeving waar jij je mouwen moet opstropen en samen met je collega’s de verantwoordelijkheid draagt voor de productie? Dan is een bijbaan in de productie en techniek echt iets voor jou. Samen met vriendelijke collega’s ben je een belangrijk onderdeel van het productieproces. Grote voordelen van dit soort bijbaantjes zijn de stabiele werktijden, leuke collega’s én een mooi uurloon. Het is trouwens ook een goede leerschool als je na je studie wellicht ook iets in de techniek wilt gaan doen. De onderstaande bedrijven willen namelijk niets liever dan dat je bij ze blijft werken als ze jou eenmaal kennen. Ontdek zelf de leuke en interessante bijbanen in de techniek.

Ontdek de bijbanen in de techniek
Bedrijventerrein Roerstreek Sekisui Alveo 3

Techniek bijbanen:

Ontdek zelf de uitgelichte bijbanen en vakantiebanen bij de productiebedrijven in Roermond.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ongeacht of je een bijbaantje hebt gevonden of nog niet, het is verstandig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Roermond. Zo weet je namelijk altijd wat er speelt in Roermond en omgeving. Meld je aan voor De Remunjse Connectie en ontvang iedere 10 weken een interessante nieuwsbrief bomvol actuele verhalen en nieuwigheden uit Roermond, inclusief (bij)baantjes! Meld je vandaag nog aan en blijf verbonden met Roermond.

Meld je aan voor De Remunjse Connectie
De Remunjse Connectie logo