Werken in de techniek & logistiek van Roermond

Technische en logistieke banen in Roermond

Heb jij een technische achtergrond of juist veel ervaring in de wereld van de logistiek? Dan staan er ontzettend veel carrièrekansen in Roermond en omstreken op jou te wachten. Zowel de grote multinationals als ook de kleinere (familie)bedrijven verwelkomen héél graag jouw talent. Ongeacht of je carrière in de techniek en logistiek nu gaat beginnen of als je al een echte professional bent. Lees snel verder en laat ons je vertellen waarom je in ‘Remunj’ ook voor techniek- en logistiekbanen op de juiste plek bent.

Bekijk de banen in de techniek en logistiek
Techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Techniek bij ROCKWOOL

Bij ROCKWOOL in Roermond zijn techniek banen onmisbaar. Of je nu op zoek bent naar een baan als operator (A/B), monteur, technoloog of werktuigkundige, bij ROCKWOOL en haar zusterondernemingen zijn ontzettend veel techniek banen beschikbaar. Deze grote multinational is in Roermond nauw betrokken en heeft gegarandeerd een mooie en passende technische baan die bij je past. Lees verder om kennis te maken met ROCKWOOL in Roermond óf ontdek meteen de huidige vacatures bij ROCKWOOL.

Lees meer over ROCKWOOL in Roermond

Techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Smurfit Kappa Roermond Papier is een echt walhalla voor iedereen met een technische achtergrond. Dankzij een veelzijdig productieproces is er op het gebied van techniek en technologie veel vakkennis nodig. Jouw talent en kennis is daarom bij dit bedrijf ontzettend belangrijk. Bij Smurfit Kappa Roermond Papier zijn er vooral veel banen gerelateerd aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, procesautomatisering, procestechnologie en energietechniek beschikbaar. Maar ook buiten deze vakgebieden zijn er nog veel meer mogelijkheden. Lees daarom snel verder en ontdek techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Nieuwsgierig geworden naar de vacatures? Bekijk dan hier welke mooie banen er nu beschikbaar zijn.

Meer over Smurfit Kappa Roermond Papier ontdekken
Techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Techniek bij Sekisui Alveo

Voor een baan in de techniek moet je ook echt bij Sekisui Alveo zijn. Bij dit grote, internationale bedrijf zijn er namelijk ontzettend veel banen beschikbaar waar jij met jouw technische kennis van harte welkom bent. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals ‘Proces Operator’ en ‘Storingsmonteur Elektro’. Maar ook andere interessante banen zoals de functie ‘Laboratory Assistant’ vind je bij Sekisui Alveo. Als medewerker bij Sekisui Alveo kom je terecht in een veilige, schone omgeving en met veel vriendelijke collega’s (uit de regio). Lees snel verder en maak kennis met dit mooie bedrijf in Roermond en neem ook meteen een kijkje bij de huidige vacatures bij Sekisui Alveo.

Meer over Sekisui Alveo ontdekken
Bedrijventerrein Roerstreek Sekisui Alveo 1

Techniek bij apt Extrusions

In Roermond kun je ook beslist aan de slag bij apt Extrusions. Hier ontwikkelen en produceren ze geavanceerde profielen en mechanisch bewerkte aluminiumproducten. Deze worden vervolgens gebruikt in diverse sectoren, zoals de bouw, transport, automotive- en industriële sector. Vanuit de locatie in Roermond vinden vrijwel alle stappen van het productieproces plaats: ontwerpen, corrigeren, produceren en verzenden. Bij apt Extrusions werken ruim 160 medewerkers, waarvan het merendeel in de productie. Hier vind je veel collega’s met beroepen zoals allround monteurs, procesoperators en andere technische banen. Ongeacht je opleidingsniveau ben je hier welkom om stappen te maken en door te groeien. Ook aan de slag bij dit mooie bedrijf met een fijne bedrijfscultuur en leuke collega’s? Bekijk dan direct de vacatures bij apt Extrusions in Roermond of verdiep je verder in het bedrijf.

Meer over apt Extrusions ontdekken
Werken in de techniek bij apt Extrusions

Techniek bij Cummins Emission Solutions Netherlands

Het mondiale Cummins is voor haar vestiging in Roermond met Cummins Emission Solutions Netherlands altijd op zoek naar extra technisch talent. Bij ‘de uitlaatfabriek van Remunj’ werken ruim 660 medewerkers aan hoogwaardige emissie oplossingen voor voertuigen, zoals bijvoorbeeld uitlaatsystemen. De fabriek in Roermond maakt samen met een aantal andere fabrieken in de omringende landen deel uit van het kloppend productiehart. Wist je dat het bedrijf ook een eigen ‘Welders School’ heeft waar medewerkers bijgeschoold worden om bijvoorbeeld hun lasskills beter on de knie te krijgen? Je krijgt hier dus de kans om je eigen vaardigheden verder te ontwikkelen. Maak zelf verder kennis met Cummins Emission Solutions Netherlands en ontdek mooie (techniek)banen in Roermond.

Meer over Cummins Emission Solutions Netherlands ontdekken
Techniek banen in heel Roermond

Techniek bij andere werkgevers

Ook buiten de grote multinationals zijn er diverse techniekgerelateerde banen beschikbaar. Wat dacht je van werken bij de technische dienst van Resort Marina Oolderhuuske? Op het resort is jouw technische kennis absoluut welkom. Op de diverse bedrijventerreinen zijn er ook ontzettend veel bedrijven te vinden waar techniek banen ontzettend belangrijk zijn. Kijk daarom snel verder bij onderstaande vacatures om techniek banen in Roermond en omstreken te ontdekken.

Meer techniek banen ontdekken
Techniek bij Resort Marina Oolderhuuske
Aan de slag bij UPS Supply Chain Solutions en UPS Healthcare

Logistiek bij UPS in Roermond

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de wereld van de logistiek, dan zit je bij UPS in Roermond beslist op de juiste plek. Als wereldwijde marktleider in transport en logistiek is UPS dé werkgever voor iedereen met een passie voor logistiek. In Roermond vind je zowel UPS Supply Chain Solutions alsook de medische tak met UPS Healthcare. De verschillende locaties in Roermond zijn gezamenlijk hét logistieke centrum van UPS Supply Chain Solutions in Europa en daarom dus ontzettend belangrijk. Als logistiek expert ben je bij UPS Supply Chain Solutions en UPS Healthcare van harte welkom, ongeacht of je als starter of als professional onderdeel uitmaakt van het team. Overigens vind je bij UPS SCS en UPS Healthcare in Roermond ook veel vacatures voor andere vakgebieden, dus ontdek zelf welke carrièrekansen er op jou staan te wachten. Lees verder om meer te weten te komen over werken bij UPS Supply Chain Solutions en UPS Healthcare of bekijk direct het huidige aanbod aan vacatures.

Lees meer over werken bij UPS Supply Chain Solutions
David bij UPS SCS in Roermond

Vacatures in de techniek & logistiek

De volgende vacatures in de wereld van de techniek en logistiek zijn op dit moment beschikbaar. Scroll snel verder en ontdek jouw droombaan bij een van de lokale werkgevers in Roermond en omstreken.

Gezocht: Senior Health, Safety and Environment Engineer bij Cummins Emission Solutions
Techniek
Gezocht: Allround monteur bij apt Extrusions
Techniek
Gezocht: Oven operator bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Environmental Compliance Specialist bij Cummins Emission Solutions
Milieu
Techniek
Gezocht: Proces Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Monteur Werktuigbouwkunde bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Development Engineer bij Sekisui Alveo
Techniek
Gezocht: Leerling Corrector bij apt Extrusions
Gezocht: Warehouse Clerk bij UPS Healthcare
Gezocht: Elektrotechnisch Monteur bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Operator A bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Techniek
Gezocht: Operations Team Leader bij UPS Roermond
Gezocht: Storingsmonteur Elektro bij Sekisui Alveo
Techniek
Gezocht: Operator B bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Healthcare Project Management QA Specialist at UPS Healthcare
Gezocht: Customer Engagement Specialist at UPS Roermond
Logistiek
Gezocht: Technische stages bij ROCKWOOL
Techniek

Werkgevers met techniek- en logistiekbanen

Hebben we je interesse gewekt voor een mooie carrière in de techniek en logistiek in Roermond? Dan raden we je aan om je verder te verdiepen in de volgende grote werkgevers. Bij de grote multinationals (met hart voor de regio) zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Maak kennis met de bedrijven, de bedrijfscultuur en ontdek alle mogelijkheden.