ROCKWOOL

Industrieweg 15

6045 JG Roermond

  • Internationale werkgever gespecialiseerd in innovatieve, duurzame steenwoloplossingen.
  • 1200 medewerkers werkzaam in Roermond.
  • Grote, stabiele en betrokken werkgever in de regio.

De wereld van ROCKWOOL

ROCKWOOL maakt deel uit van de ROCKWOOL Group en is met haar 11.700 medewerkers in meer dan 39 landen wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen. Van bouwisolatie tot akoestische plafonds en van gevelbekledingssystemen tot substraat-oplossingen voor glastuinbouw. Samen met de expertise van dochterbedrijven Rockfon, Rockpanel, Grodan, Lapinus werkt ROCKWOOL aan grote hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en modern leven. Zo levert ROCKWOOL duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen. Ontdek zelf wat jij kan betekenen in de wereld van de ROCKWOOL Group.

Kennis maken met ROCKWOOL
Silvana bij ROCKWOOL Roermond

ROCKWOOL in Roermond

Bij ROCKWOOL in Roermond werken iedere dag 1200 enthousiaste medewerkers verdeeld over de diverse dochterbedrijven aan de productie van steenwoloplossingen. Niet alleen de productie maar ook het management van Rockfon, Rockpanel, Grodan en Lapinus is in Roermond gevestigd. Hierdoor is het bedrijf zowel operationeel als ook strategisch actief betrokken en zeer relevant voor de ROCKWOOL Group. Je bent van harte welkom om dit team te versterken met jouw vakkennis en ondernemerschap.

Aan de slag in Roermond

Groei door bij ROCKWOOL

Werk je graag in een uitdagende omgeving waar jouw vakmanschap nodig is om samen met je team complexe vraagstukken op te lossen? Dan is een carrière bij ROCKWOOL écht iets voor jou. Maak kennis met je nieuwe collega’s en laat je informeren over een technische baan bij ROCKWOOL. Ben je nog aan het studeren of wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Bij ROCKWOOL zijn er altijd voldoende stageplekken beschikbaar voor enthousiaste studenten (MBO/HBO en WO). Ook is het mogelijk om via de eigen bedrijfsschool een opleiding te volgen tot Mechanisch Operator, Procesoperator of Logistiek Teamleader. Er zijn dus volop carrièrekansen bij ROCKWOOL. Ontdek de huidige mogelijkheden bij ROCKWOOL in Roermond.

Werken bij ROCKWOOL in Roermond
Werken bij Rockwool Roermond

Circulariteit bij ROCKWOOL

ROCKWOOL werkt met haar innovatieve oplossingen graag mee aan een duurzame wereld. Nu en voor de volgende generatie(s). Als grote leverancier in de bouwsector en marktleider in steenwol isolatie oplossingen zijn ze helemaal klaar voor een circulaire toekomst. ROCKWOOL isolatieproducten van steenwol zijn namelijk van nature circulair. Wat circulariteit voor ROCKWOOL betekent, laten ze je graag zien aan de hand van 5 sterke argumenten in de levenscyclus van steenwol.

Meer lezen over circulariteit bij ROCKWOOL
Circulariteit bij Rockwool

Werkdiversiteit bij ROCKWOOL

ROCKWOOL in Roermond kenmerkt zich door de grote diversiteit op de werkvloer. Ongeacht je leeftijd en opleidingsniveau ben je van onschatbare waarde voor deze veelzijdige organisatie. Bij ROCKWOOL kun je aan de slag in zeer uiteenlopende disciplines. Zo werken er ruim 400 medewerkers op kantoor-afdelingen uiteenlopend van Marketing en Sales tot aan research. Ook telt het bedrijf in Roermond meer dan 800 medewerkers die in onze fabriek werken als Mechanisch Operator, Procesoperator, logistiek of onderhoudsmonteur. Een ding is zeker: ongeacht je vakgebied staat er bij ROCKWOOL een uitdagende baan op je te wachten. Ontdek zelf jouw carrièrekansen bij ROCKWOOL in Roermond.

Aan de slag bij ROCKWOOL
Werken bij Rockwool Roermond 2
Carrièrekansen in Roermond

Werken bij ROCKWOOL

Ontdek de volgende uitgelichte vacatures bij ROCKWOOL in Roermond

Dave Coppen, HR
Gezocht: Operator A bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Operator B bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Monteur Werktuigbouwkunde bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Elektrotechnisch Monteur bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Technische stages bij ROCKWOOL
Techniek
Gezocht: Oven operator bij ROCKWOOL
Techniek
Dave Coppen, HR