Actief buiten leven in de regio

Sporten in Roermond

Sportfanaten en natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken in Roermond. Zowel op het water als op het land. Met een ruim aanbod aan sportverenigingen kan vrijwel iedereen zijn of haar favoriete sport beoefenen. Van biljarten tot kanoën en van voetballen tot watersport, de vele fanatiekelingen heten je welkom bij de lokale clubs. Daarnaast is Roermond rijk aan ontelbare wandel- en fietsroutes in de groene, lokale natuur. Een gezonde en fanatieke levensstijl is dus absoluut mogelijk in deze gezellige regio.

Start een gezonde levensstijl in Roermond
Marina Oolderhuuske in Roermond
Genieten van het regionale groen

Trek je terug in de natuur

Zie je het al voor je? Het einde van de werkdag is nabij, je springt op je fiets en gaat fluitend door de natuur terug naar huis. In het weekend ga je de lokale bossen in zoals bij het Swalmdal om even lekker tot rust te komen. Of je dompelt je voetjes in het water bij de Maasplassen onder het genot van een lekkere cocktail op je sloep. Ongeacht of je voorkeur naar een middagje in het bos of op het water uitgaat, in Roermond ben je aan het juiste adres. Ontdek de diverse natuurgebieden die Roermond rijk is.

De natuur in Roermond en omstreken ontdekken
Gezin in Roermond

Een passende sport voor iedereen

Ben je helemaal weg van voetbal? Steek je het liefst al je energie in Badminton? Of ben jij geïnteresseerd in de wereld van watersport? Gelukkig is er in Roermond voor iedere sportfanaat een passende club of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan een heuse ruitersclub of een korfbalvereniging. De lokale enthousiastelingen heten je graag welkom bij een van de vele Roermondse verenigingen. Bekijk het ruime aanbod aan sportmogelijkheden in de regio.

Fitness in Roermond

Geniet jij van een goede workout en ben je regelmatig in de sportschool te vinden? Dan ben je vast blij met het aanbod aan sportscholen in Roermond en omgeving. In deze regio kun je beslist een sportschool vinden die bij jouw levensstijl past. Laat je begeleiden door de lokale, enthousiaste medewerkers van de sportscholen. Kweek je spieren en werk aan je conditie bij een van de ‘gyms’ in de regio, bijvoorbeeld bij Il Fiore Healthcenters. Fitness in Roermond behoort absoluut tot de mogelijkheden.

© Il Fiore Healthcenters

 

Ontdek alle sportscholen in Roermond en omgeving
Fitnessen in Roermond

Voetballen in Roermond

Sluit je aan bij een lokale voetbalclub in Roermond en word onderdeel van de gemeenschap. Bij de vele voetbalverenigingen ben je hier van harte welkom. Voetbal bijvoorbeeld bij SVC2000. Deze voetbalvereniging telt maarliefst 550 leden en herbergt vele culturen en nationaliteiten. De voetbalclub is één van de grotere voetbalverenigingen in de provincie Limburg en heeft maarliefst 17 jeugdteams. Wij weten het zeker: in Roermond kun je beslist lekker voetballen!

© SVC2000

 

Voetbalverenigingen in Roermond
Voetballen in Roermond

Sporten in Roermond

Wil je graag naast je carrière en/of studie een actieve, gezonde levensstijl? Dan is Roermond helemaal perfect voor jou. In deze regio geniet je namelijk van een ontzettend rijk aanbod aan sportverenigingen. Ongeacht je voorkeur heb je in Roermond vrijwel altijd een passende vereniging. De leden heten je van harte welkom bij een van de gezellige en informele verenigingen. Sluit je aan bij een sportschool en geniet van fitness Roermond. Maak ook zeker gebruik van de sportservice om het sportieve leven in deze regio te ontdekken.

Sportverenigingen in Roermond en omstreken ontdekken

Bezoek tip!

Wist je dat Roermond ook diverse watersportverenigingen heeft? Dat is écht uniek! Grijp deze kans en geniet van een actieve hobby op het water.

SVC 2000

Maak kennis met voetbalvereniging SVC 2000.

Swift Atletiek

Maak kennis met atletiekvereniging Swift

BC Donderslag

Maak kennis met badmintonclub Donderslag

BC Herten

Maak kennis met badmintonclub Herten

Fanatics '71

Maak kennis met basketbalvereniging Fanatics '71

Biljartclub Boekoel

Maak kennis met biljartclub Boekoel

The Archery Club

Maak kennis met kruisboogvereniging The Archery Club

Hengelsportvereniging De Swalm

Maak kennis met hengelsportvereniging De Swalm

RHC Concordia

Maak kennis met hockeyclub RHC Concordia

Euro Indoorkarting & Bowling

Maak kennis met Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen

Ready '60

Maak kennis met korfbalvereniging Ready '60

RRFC De Bokkerijders

Maak kennis met rugbyclub RRFC De Bokkerijders

S.V. De Leuker

Maak kennis met schietvereniging S.V. De Leuker

Il Fiore Healthcenter

Maak kennis met Il Fiore Healthcenter

Dennenmarken

Maak kennis met Dennenmarken Fitness & Health

Bodywork Roermond

Maak kennis met Bodywork Roermond

Watersportvereniging Nautilus

Maak kennis met Watersportvereniging Nautilus

De Roerganger

Maak kennis met watersportschool De Roerganger

Bezoek tip!

Wist je dat Roermond ook diverse watersportverenigingen heeft? Dat is écht uniek! Grijp deze kans en geniet van een actieve hobby op het water.
Ruim aanbod aan sportverenigingen
Geniet van een leuke, informele en sportieve sfeer
Uniek in de regio: watersport
Genieten op het water

Waterplezier in Roermond

Ben je het liefst de hele dag op het water te vinden en geniet je maximaal van een middagje in de zon? Eén ding is zeker: voor waterpret moet je in Roermond zijn! Huur bijvoorbeeld samen met vrienden of familie een sloep en geniet van de Maasplassen. Geen zorgen, een vaarbewijs is niet verplicht. Laat je het besturen van een boot liever aan iemand anders over? Kies dan voor een rondvaart en geniet van de omgeving. Via de Roerkade in de binnenstad stap je aan boord en ontdek je de Roermondse plassen. Is actie meer jouw ding? In Roermond kun je wakeboarden, ongeacht of je nu een beginner bent of juist een professional. Ontdek het waterplezier in Roermond.

Waterplezier in Roermond
Watersport in Roermond