Kom in actie op het water

Waterrecreatie in Roermond

Tijdens je bezoek aan Roermond kom je waarschijnlijk tijd tekort. De stad zelf biedt al veel afwisseling en vermaak voor jong en oud. Bijzonder is daarnaast dat er een enorm watersportgebied tegen de stad aanligt. De Maasplassen zijn erg uitgestrekt, een ideale plek voor watersport- en natuurliefhebbers. En natuurlijk kan je voor een smakelijke maaltijd of drankje terecht in de restaurants en beachclubs aan het water.


Van pootjebaden tot wakeboarden
De drukte van de dag even ontvluchten tijdens je citytrip? Kies dan jouw favoriet uit het aanbod van waterrecreatie bij Roermond. Haal je hart op als actieveling. Wakeboarden of waterskiën? Je vindt je uitdaging op de Maasplassen. Liever genieten van een drankje in een hippe beachclub, of lekker op het strand spelen met de kinderen? Ook daarvoor zit je hier goed. Een (zeil)boot of sloep huren doe je natuurlijk in de bijbehorende jachthaven.

Rondvaart over de Maasplassen

De Maasplassen vormen een uitgestrekt watergebied van wel 3000 hectare. Om echt te ervaren hoe enorm dit is én op een relaxte manier van je uitje te genieten, is een rondvaart een aanrader. Je kunt vanaf de Roerkade zelf de schoonheid van dit gebied ervaren met een rondvaart van ongeveer 70 minuten.

Bekijk de watersportopties