Aan de slag in de regio

Werk & Carrière in Roermond

Roermond is een mooie vestigingsplaats voor ambitieuze werknemers met grote carrière dromen. De wereld ligt hier letterlijk aan je voeten! Maar ook voor diegene die een gezonde balans tussen werk en privéleven kunnen waarderen is Roermond een heerlijke werkstad. Inwoners en omwonende van ‘Remunj’ genieten van een divers werkaanbod, zowel in de regio als op een korte reisafstand. Met grote multinationals en kleinere (familie)bedrijven is er voor iedere ambitie en vakgebied een geschikt aanbod. Bovendien is er na een tevreden werkdag ruime keuze aan restaurants, barretjes, sportgelegenheden of andere activiteiten in de natuur om lekker te ontspannen. Benieuwd naar het werkleven in de regio Roermond? Lees snel verder!

Werken in Roermond
Een wereld aan bedrijvigheid

De parels van Roermond

In de regio Roermond bevinden zich meer dan genoeg bedrijven! Ondernemingen die niet alleen regionaal, maar ook nationaal én internationaal uitblinken in hun vakgebied. Het is daarom niet gek dat wij zo trots zijn op deze kanjers. Van sectoren zoals gezondheidszorg tot productie en van dienstlevering en leisure organisaties, aan hoogkwalitatieve werkgevers heeft deze regio zeker geen gebrek. Aanschouw daarom de partners waarop Roermond en haar inwoners zo trots op zijn.

Ontmoet de parels van Roermond
Kom werken in Roermond

Jouw talent is van harte welkom

Roermond en omstreken is een bruisende regio met vele innovatieve en grensverleggende bedrijven. Er zijn maar liefst vijf grote industrieterreinen waar bedrijven uit zeer diverse sectoren samen ondernemen. Van techniek tot zorg en van management tot horeca, in de regio Roermond vind je het allemaal. Aan werkgelegenheid is er absoluut geen tekort. Kies voor het mooie Roermond en laat jouw carrièrewensen uitkomen.  Laat de volgende belangrijke werkgevers je overtuigen waarom jouw kennis en talent in Roermond zo belangrijk is.

 

Maak kennis met de werkgevers
Werken in hartje Roermond

Aan de slag in de binnenstad

Naast de diverse bedrijventerreinen en andere industriegebieden kun je natuurlijk ook in de binnenstad van Roermond prima werken. In de mooie straten van Roermond vind je vele enthousiaste en inspirerende ondernemers die jouw talent graag verwelkomen. Ga aan de slag bij één van de grotere ketens of sluit je aan bij een kleinere, lokale onderneming. Ook de horecatoppers van Roermond zien je graag tegemoet. Sluit je aan bij het team van de lokale restaurants en café’s en tover een glimlach op het gezicht van iedere bezoeker. Vergeet niet een carrière bij de hotels van Roermond te overwegen. Samen met jouw talent en gastvrijheid tillen we de klantenbeleving naar een hoger niveau.

Leer alle ondernemers in de binnenstad kennen
Een carrière in de retail

Werken op de winkelvloer

Heb je een hart voor de retail en steek je graag al je aandacht en liefde in het creëren van een optimale winkelervaring voor de klant? Bij Designer Outlet Roermond is een bloeiende carrière in de retail absoluut mogelijk. In het designerdorp zijn er altijd mogelijkheden voor enthousiastelingen. Zo kun je bij vele merken aan de slag als winkelmedewerker of (assistent) storemanager. Ook bij het Center Management zijn er regelmatig vacatures voor diverse afdelingen. Ontdek zelf alle carrièrekansen.

Werken bij Designer Outlet Roermond
Ontdek jouw kansen

Carrière maken in Roermond

Wil je ook aan de slag bij een van de vele toppers in Roermond? Bekijk de volgende uitgelichte vacatures en ontdek de carrièrekansen bij jouw mogelijke nieuwe werkgever. Ontdek alle uitgelichte vacatures

Gezocht: Allround verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de functie: Allround verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis
Gezocht: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Ontdek de functie: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Gezocht: Anesthesiemedewerker bij het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de functie: Anesthesiemedewerker bij het Laurentius Ziekenhuis.
Gezocht: Allround apothekersassistent bij het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de functie: Allround apothekersassistent bij het Laurentius Ziekenhuis.
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: SEH-Arts bij het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de functie: SEH-Arts bij het Laurentius Ziekenhuis