Voetbalclub Roermond

Wil je jezelf mengen in de plaatselijke gemeenschap én genieten van een lekkere sportieve activiteit? Dan is voetbal natuurlijk een prachtige manier om beide te combineren. De taal van sport is namelijk universeel en je maakt snel vrienden als je nieuw bent in Roermond. De openhartige inwoners van Roermond en de omgeving zullen je met open armen ontvangen. In de stad zijn er verschillende voetbalclubs, dus is er altijd wel een club die bij jou in de buurt ligt.

Ontdek de verschillende voetbalclubs in Roermond
Voetballen in Herten Roermond

Alle voetbalclubs in Roermond

in Roermond is er keuze genoeg als het op voetbalclubs aankomt. SVC 2000 is de voetbalclub die het meest centraal in Roermond gelegen is. De club is ontstaan uit een fusie tussen Katholieke Sportvereniging Swift en Sport Vereniging Victoria Roermond. De club is gehuisvest op sportpark De Wijher, gelegen aan de Jagerstraat in Roermond. De tweede ‘echt Roermondse’ voetbalvereniging is SV EMS, een club die al sinds 1947 bestaat. Gedurende haar rijke geschiedenis heeft de vereniging al veel successen mogen behalen op hun sportpark gelegen aan de Oude Keulsebaan.

De rest van de voetbalclubs zijn gevestigd in de omliggende dorpen rondom Roermond. SHH Herten speelt haar thuiswedstrijden op sportpark De Wolfsberg in Herten. De club met de herkenbare groene tenues staat in de omgeving bekend als een vereniging die al jaren op hoog niveau presteert. DES Swalmen is gelegen in Swalmen en speelt haar wedstrijden op sportpark De Bosberg. De ruim 400 leden tellende club is een begrip in Swalmen en omgeving. Met SC Leeuwen beschikt de omgeving van Roermond over nóg zo’n voetbalclub waar iedereen welkom is, en er op zowel prestatief als recreatief niveau een balletje getrapt kan worden. De club speelt haar thuiswedstrijden op sportpark Loyveld in Leeuwen. De laatste uit het rijtje is RKAVC, wat staat voor Rooms Katholieke Asenrayse Voetbalclub. Deze kleinschalige dorpsclub is gelegen in Asenray en speelt een belangrijke rol bij de voetballende gemeenschap in het dorp. De teams van RKAVC spelen hun thuiswedstrijden op Sportpark De Sprunk.

Voetballen in Roermond

De voetbalclubs op een rijtje:

Wil je ook graag voetballen in Roermond en omgeving? Neem dan contact op met een van de volgende voetbalclubs:

Sporten in Roemrond

Ontdek alle sportverenigingen in Roermond

In onderstaande visuele en interactieve kaart zijn alle voetbalclubs in Roermond en omstreken weergegeven. Klik op de club om doorgelinkt te worden naar de website.

Voetbalverenigingen in Roermond en omstreken ontdekken

Bezoek tip!

zodra je een club hebt gevonden die bij jou past, klik je op de club en wordt ge doorgestuurd naar de pagina van de vereniging.

SVC2000

Maak kennis met voetbalvereniging SVC2000.

SV EMS

Maak kennis met voetbalvereniging SV EMS.

SHH Herten

Maak kennis met voetbalvereniging SHH Herten

DES Swalmen

Maak kennis met voetbalvereniging DES Swalmen.

SC Leeuwen

Maak Kennis met voetbalvereniging SC Leeuwen

RKAVC

Maak kennis met voetbalvereniging RKAVC.

Bezoek tip!

zodra je een club hebt gevonden die bij jou past, klik je op de club en wordt ge doorgestuurd naar de pagina van de vereniging.

Kom voetballen in Roermond

Ben je van plan om je in Roermond te vestigen en ben je op zoek naar een leuke vereniging waar je in de weekenden en doordeweeks een lekker balletje kunt trappen? Bekijk dan vooral eens de websites van eerdergenoemde voetbalclubs voor meer informatie. Wil je in Roermond komen wonen en wil je graag op de hoogte gehouden worden van alles wat er in de stad speelt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je mist niks meer!