Laat je ontzorgen in Roermond

Gezondheid & Zorg in Roermond

Je gezondheid is uitermate belangrijk. Dat vinden wij in Roermond ook, want de regio is rijk aan betrouwbare en gekwalificeerde zorgaanbieders. Met veel liefde en persoonlijke aandacht zet het lokale zorgpersoneel graag een stapje extra. Samen met de zorgaanbieders en een gezonde levensstijl geniet je maximaal van het leven in deze regio. Ontdek waarom Roermond aan al je huidige en toekomstige persoonlijke zorgwensen kan voldoen.

© Laurentius Ziekenhuis
Zorg in Roermond
Persoonlijke gezondheidszorg bij het Laurentius Ziekenhuis

Persoonlijke aandacht met veel liefde

In Roermond gaat een goede gezondheidszorg niet enkel en alleen over het bieden van uitstekende zorg en kwalitatief advies. De menselijke verbinding tussen de patiënt en de zorgmedewerk(st)er staat voorop. Bij onze partner Laurentius is deze mensgerichte zorg absoluut belangrijk. Lees meer over hoe dit Roermondse ziekenhuis zich inzet voor haar patiënten.

© Laurentius Ziekenhuis
Maak kennis met het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de zorgcentra van Proteion

De zorg van Proteion is altijd in de buurt

Als je in de regio Roermond (thuis)zorg nodig hebt, zijn de zorgcentra van Proteion altijd in de buurt. Ontdek alle verzorgingshuizen en zorgcentra van Proteion in Roermond en omstreken.

Bezoek tip!

De zorg van Proteion gaat véél verder dan enkel en alleen de twee zorgcentra in de binnenstad van Roermond. Ontdek alle andere zorgcentra én al het andere zorgaanbod van Proteion in de regio.

Proteion St. Jozef

Proteion Roncalli

Proteion Sterrebosch

Proteion St. Magdalena

Proteion RCG

Proteion Hornerheide

Bezoek tip!

De zorg van Proteion gaat véél verder dan enkel en alleen de twee zorgcentra in de binnenstad van Roermond. Ontdek alle andere zorgcentra én al het andere zorgaanbod van Proteion in de regio.
Ruime keuze aan zorgaanbieders

Een stad voor al je persoonlijke zorg

In Roermond kun je ook terecht voor alle overige aspecten van zorg. Zo zijn er in de regio diverse tandartsen zoals tandartspraktijk Kiknadze en het tandheelkundig centrum van Roermond. Ook zijn er vele huisartsen die voor je klaar staan om de eerste zorg te bieden. Pijn aan je gewrichten? Ga eens langs bij PTC Limburg en laat een vriendelijke fysiotherapeut je helpen. Zijn alternatieve geneeswijzen meer je ding? In Roermond zijn er vele praktijken die deze zorg aanbieden. Ontdek alle zorg in de regio

© Proteion