Onderwijs voor ieder kind

Speciaal onderwijs in Roermond

Roermond biedt onderwijs voor íeder kind. Ook voor kinderen, die wat extra aandacht en tijd nodig hebben. Wij geloven dat ieder kind uniek is en een individuele aanpak kan gebruiken. In onze regio vind je verschillende scholen die speciaal onderwijs aanbieden. Lees snel verder en ontmoet de liefdevolle scholen waar je kinderen met open armen verwelkomt worden.

Ontdek het speciaal onderwijs

Kleinschalig en plezierig speciaal onderwijs bij de Herman Broerenschool

Met twee locaties in Roermond is de Herman Broerenschool een veilige en geschikte thuishaven voor ieder kind dat meer aandacht en ondersteuning nodig heeft. Op deze school staan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de leerlingen centraal. De missie: ‘voor elk kind dat met plezier naar zijn eigen hoogte klimt’ draagt dit dan ook uit. Een school is voor de leerling een belangrijk onderdeel van hun leven en is, samen met de ouders/verzorgers en begeleiders, een grote opvoedingspartner. Daarom zijn de lijnen tussen school en het thuisfront bij de Herman Broerenschool kort. Bij de Herman Broerenschool is zowel het speciaal onderwijs als het voortgezet speciaal onderwijs vertegenwoordigd. Je kinderen kunnen dus vanaf hun 4e jaar tot uiterlijk hun 20ste jaar bij deze scholen terecht. Lees snel verder en kom meer te weten over het onderwijs op deze unieke, lokale school.

... bij de Synergieschool

.... bij de Ortolaan

Maak kennis met het onderwijs in de regio

Nog meer onderwijs in Roermond ontdekken

Wil je nog meer te weten komen over het onderwijs in Roermond? We hebben individuele pagina’s voor het onderwijs in de regio. Hier ontdek je nog meer scholen in Roermond en omstreken. Maak bijvoorbeeld kennis met een aantal basisscholen, de moderne middelbare scholen en ook de vele opties voor het vervolgonderwijs. Nadat je de verschillende scholen in Roermond hebt ontdekt weet je het zeker: in deze regio zit je ook qua onderwijs helemaal goed.

Meer lezen over leren in Roermond

Maak een switch