apt Extrusions

Industrieweg 8

6045JG Roermond

  • Eén van de toonaangevende bedrijven in de aluminiumindustrie.
  • Resultaatgericht, multicultureel en mensgericht productiebedrijf.
  • Ruim 160 medewerkers werkzaam in Roermond.

Maak kennis met apt Extrusions

apt Extrusions maakt onderdeel uit van de apt Group, die gevestigd is in het Duitse Monheim. De apt Group is een van de toonaangevende bedrijfsgroepen in de Europese aluminiumindustrie. Met de divisies apt Extrusions en apt Products ontwikkelen en produceren zij technologisch geavanceerde, geëxtrudeerde profielen en mechanisch bewerkte aluminiumproducten, die geleverd worden aan bekende klanten in de bouw-, transport-, automotive- en industriële sector. Vanuit Roermond werken ruim 160 enthousiaste medewerkers samen aan de productie van aluminium profielen die in talloze producten en toepassingen verwerkt worden.

Lees meer over apt Extrusions
Werken bij apt Roermond

Wat wordt er gemaakt vanuit Roermond?

Bij apt Extrusions in Roermond vinden vrijwel alle stappen van het productieproces plaats. Zo ontwerpt, corrigeert en onderhoudt het bedrijf ruim 12.000 matrijzen die de basis vormen voor veel aluminium producten. Zoals de naam doet vermoeden, vormt extrusie het hart van het bedrijf. Mede dankzij de geautomatiseerde extrusielijnen en getrainde medewerkers kan apt Extrusions in Roermond hoogwaardige profielen produceren die bij de afdeling Oppervlaktebehandeling naar wens geanodiseerd kunnen worden. Ook de nabewerking zoals het om- en vervormen, zagen, knippen, frezen en montage gebeurt in-house in Roermond. Voor de nabewerking en het verpakken van de producten biedt het bedrijf bovendien maatwerk oplossingen voor iedere klant. Kortom, bij de fabriek in Roermond zie je een grondstof transformeren tot aan het eindproduct voor de klant en daar draagt iedere medewerker aan bij.

Lees meer over de producten en actieve markten van apt Extrusions
Werken bij apt Roermond

Duurzaamheid bij apt Extrusions

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij apt Extrusions. Zo hanteert het bedrijf duurzaamheidscriteria voor de leveranciers van de grondstoffen. Het duurzaam benutten van deze grondstoffen krijgt ook alle aandacht. Al 50 jaar wordt er jaarlijks ruim 18.000 ton aluminium dat als restproduct overblijft bij de productie, opnieuw ingezet. De volledige 100% van het restproduct wordt in de eigen smelterij in Monheim gerecycled en als nieuwe grondstof weer gebruikt in het productieproces. Hiermee draagt apt Extrusions actief bij aan het verantwoordelijk gebruik van grondstoffen.

Meer ontdekken over duurzaamheid bij apt Extrusions
Werken bij apt Roermond

Beroepen & functies bij apt Extrusions

Heb jij een technische achtergrond en wil je graag aan de slag in een dynamische wereld? Bij apt Extrusions in Roermond zijn er ongetwijfeld banen die bij jou passen. Het merendeel van de 160 medewerkers is werkzaam in het productieproces. Je werkt daarom altijd samen met collega’s met dezelfde passie. Veelvoorkomende beroepen zijn onder andere de allround monteurs, procesoperators en andere technische, proces gerelateerde banen. Ongeacht je opleidingsniveau ben je welkom bij apt Extrusions en krijg je begeleiding om je te ontwikkelen, ook als jouw profiel nog niet helemaal aansluit op de functie. Ontdek de functies en de verhalen van de medewerkers om meer te ontdekken over de banen en het bedrijf.

Lees meer over een carrière bij apt Extrusions
Werken bij apt Roermond

Bedrijfscultuur bij apt Extrusions

Een baan bij apt Extrusions is perfect voor iedereen die vol gedrevenheid en enthousiasme samen met collega’s wilt bijdragen aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige aluminium producten. Het bedrijf is resultaatgericht, maar zonder de aandacht voor het personeel te verliezen. Naast de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden is er namelijk volop ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Denk hierbij aan interne opleidingen via de apt Academy en persoonlijke ontwikkelingsplannen. Medewerkers worden intern goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en successen worden samen ruimschoots gevierd. Als een teamgeoriënteerde, betrouwbare werkplek met informele en betrokken collega’s jou aanspreekt, is apt Extrusions beslist een match.

Ontdek meer over werken bij apt Extrusions
Werken bij apt Roermond
Medewerkers aan het woord

Werken bij apt Extrusions

Hoe is het om bij apt Extrusions in Roermond te werken? De beste ambassadeurs van de bedrijfscultuur zijn natuurlijk de medewerkers zelf. Lees daarom de verhalen van de verschillende collega’s bij apt Extrusions en kom zo meer te weten over de bedrijfscultuur, hoe het is om hier in Roermond te werken én welke tips jouw toekomstige collega’s hebben voor nieuwe medewerkers bij het bedrijf.

Werken bij apt Extrusions volgens Rick

Rick begon zijn loopbaan in 2018 toen hij als stagiair bij apt Extrusions begon. Tegenwoordig is hij als leerling corrector een belangrijk onderdeel van de afdeling correctie, waar de kwaliteit…

Werken bij apt Extrusions volgens Kim

Voor alle bezoekers en medewerkers bij apt Extrusions is ze beslist een bekend gezicht: Kim Boos. Als receptioniste en Sales Support medewerker is Kim al jaren onderdeel van het team.…

Werken bij apt Extrusions volgens Aynan

Nadat hij via een vriend te horen kreeg dat apt Extrusions op zoek was naar nieuw personeel, was de keuze voor Aynan snel gemaakt. Bij apt Extrusions in Roermond kan…

Werken bij apt Extrusions volgens Monika

Die vele producten die apt Extrusions maakt, dienen te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Om deze kwaliteit te garanderen, werkt Monika Nowak bij apt Extrusions in Roermond. Hier is ze onderdeel…

Vacatures bij apt Extrusions

Nieuwsgierig of een baan bij apt Extrusions iets voor jou is? Scroll dan eens door de volgende vacatures en ontdek de huidige carrièrekansen. Jouw droombaan niet gespot? Klik dan hier voor alle vacatures bij apt Extrusions in Roermond.

Gezocht: Allround monteur bij apt Extrusions
Techniek
Gezocht: Leerling Corrector bij apt Extrusions
Techniek