Werken bij apt Extrusions volgens Monika

De aluminium producten die apt Extrusions voor zeer uiteenlopende industrieën maakt, moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat alle klanten van het bedrijf kunnen blijven vertrouwen op deze kwaliteit, werkt Monika Nowak bij apt Extrusions. Monika is onderdeel van de kwaliteitsafdeling en werkt inmiddels al een tijdje bij het bedrijf in Roermond. Hoe kijkt zij naar de bedrijfscultuur bij apt Extrusions en hoe ervaart zij het werk? Lees verder om de ervaringen van Monika te ontdekken.

Lees het verhaal van Monika
Monika bij apt Extrusions

Hallo Monika! Leuk dat we je mogen spreken over werken bij apt Extrusions. Zou je ons kunnen vertellen hoe lang je al onderdeel bent van het team en waarom je hier werkt?

Ik was op zoek naar flexibiliteit en groeimogelijkheden binnen een organisatie. Ik heb voor apt Extrusions gekozen omdat ik dat hier in de organisatie kon vinden. Inmiddels werk ik al 1,5 jaar met veel plezier op de kwaliteitsafdeling in Roermond.

Goed dat je jouw werkwensen hebt kunnen vervullen bij apt Extrusions, Monika. Was het een wens om in Roermond aan de slag te gaan, of had dit weinig invloed op jouw keuze?

Ja, het was zeker een belangrijk punt. Ik wilde heel graag op de fiets naar mijn werk kunnen gaan en ook weer snel thuis kunnen zijn in het geval van een calamiteit. Dat kan ik met mijn baan bij apt Extrusions.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij apt Extrusions omschrijven?

Kort maar krachtig zou dan ik zeggen: hier werken we met korte lijnen en is iedereen binnen de organisatie makkelijk aanspreekbaar!

‘Ik ben onderdeel van een divers en behulpzaam team waarin een ontspannen sfeer heerst en waarin we goed samenwerken.’

Hoe zou je het werken bij apt Extrusions op een verjaardag uitleggen aan iemand die nog niet zoveel over het bedrijf weet?

Er heerst hier een ontspannen sfeer en we hebben een leuk, hardwerkend team. In veel functies is er betrokkenheid vanuit verschillende afdelingen, waardoor je vaak schakelt met andere collega’s over de werkzaamheden.

Is er wellicht nog iets wat je graag zou willen delen over werken bij apt Extrusions?

Ja, mijn leidinggevende is flexibel en begripvol en ik waardeer dit zeer. Ik heb namelijk een dochtertje van 5 jaar die naar school moet en ook weleens ziek kan zijn, dus dan is het fijn dat je leidinggevende en collega’s hier begrip voor hebben.

Tot slot, welke tips zou je willen geven aan iemand die ook bij apt Extrusions in Roermond zou willen werken?

Ik zou zeggen: geniet van de diversiteit aan collega’s en van de fijne werksfeer. Geef je nieuwe collega’s de tijd om aan elkaar te wennen en maak kennis met de verschillende collega’s die hier allemaal werken. Tot slot, maak ook zeker gebruik van de mogelijkheden die het bedrijf biedt om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met de apt Academy en trainingsmogelijkheden.

Maak kennis met apt Extrusions

Heeft het verhaal van Monika je nieuwsgierig naar meer gemaakt? Lees dan vooral verder en maak nader kennis met apt Extrusions in Roermond. Kom meer te weten over de lokale bedrijfscultuur, wat voor producten het bedrijf in Roermond allemaal maakt én wat voor kansen er zijn voor geïnteresseerden die een mooie baan bij apt Extrusions overwegen.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de medewerkers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond