Werken bij apt Extrusions volgens Kim

Voor bezoekers en medewerkers van apt Extrusions is ze vaak het allereerste aanspreekpunt: receptioniste & Sales Support Kim Boos. Met haar positieve, vriendelijke houding zorgt Kim voor een prettige sfeer binnen de organisatie. Maar hoe ervaart Kim zelf de bedrijfscultuur bij apt Extrusions, wat zijn haar taken en waarom werkt ze zo graag bij het bedrijf? Je leest de ervaringen van Kim bij apt Extrusions hieronder, dus lees vooral verder en maak nader kennis met het verhaal van Kim.

Lees het verhaal van Kim
Kim bij apt Extrusions

Hoi Kim! We zijn erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij apt Extrusions. Zou je ons kunnen vertellen over jouw baan en hoe je er terecht bent gekomen?

Na jarenlang als Front Office Manager in de hotellerie te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe baan met regelmatige werktijden. Contact met gasten/klanten en medewerkers vind ik heel erg belangrijk. Via het uitzendbureau ben ik destijds in contact gekomen met apt Extrusions. Mijn werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde! Ik zorg voor de ontvangst van onze gasten en wil vooral uitstralen dat zij zich welkom voelen. Ik ben dan ook altijd op de hoogte van wie er komt, informeer de juiste contactpersonen, zorg voor de benodigde veiligheidsmiddelen en de vergaderruimtes. Daarbij regel ik de lunches en andere zaken die nodig zijn. Mijn ervaring in de reiswereld komt ook zeker van pas voor het verzorgen van hotels, diners, vluchten, het mede organiseren van feesten en activiteiten voor de personeelsvereniging en HR. De afdeling sales ondersteun ik met allerlei administratieve handelingen. Ook de andere afdelingen help ik waar nodig: van inkoop tot de technische dienst!

Daarbij ben ik graag een luisterend oor voor iedereen. Ik vind het erg belangrijk om ook tijd vrij te maken om te vragen ‘hoe gaat het met je?’, want hoe iemand zich gedraagt en wat men voelt heeft ook met je privésituatie te maken. Dit neem je vaak toch mee naar je werk. Ik ben een écht ‘mensenmens’ en vind het vooral ook leuk om met diverse mensen te maken te hebben. Een beetje aandacht aan elkaar geven doet iedereen goed!

Zo te horen ben je een belangrijke kracht bij apt Extrusions, Kim! Was je destijds specifiek op zoek naar een baan in Roermond of had dit minder invloed op jouw keuze?

Niet direct, ik woon in Venlo en via de A73 is dit prima te doen! Persoonlijk ben ik overigens ook zeer tevreden met mijn baan bij apt Extrusions, er heerst hier een vriendelijke en open sfeer.

 

‘Het leukste voor mij is juist dat ik niet echt bij één team hoor, maar bij alle medewerkers van apt Extrusions.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij apt Extrusions? Bijvoorbeeld een memorabel, persoonlijk verhaal? 

Ik ben in 2006 begonnen bij apt Extrusions en in 2009 helaas vanwege een reorganisatie moeten vertrekken, wat voor beide partijen erg vervelend was. Er werd toen afgesproken dat ik direct weer terug kon komen als de tijden beter werden. En inderdaad, ze hielden woord en 2 jaar later was ik weer terug. Inmiddels zijn we bijna 12,5 jaar verder!

Als je familie en vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij apt Extrusions te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou zeggen dat werken bij apt Extrusions zeer divers is! Ik ga nog altijd met veel plezier naar mijn werk.

Wat is een interessant feitje over werken bij apt Extrusions wat veel mensen nog niet weten?

Iedere vrijdag hebben wij onze ‘broodjesdag’! De directie en collega’s van diverse afdelingen lunchen samen in onze kantine. Dit is altijd erg gezellig!

Tot slot, hoe zou je het team waarin je werkt omschrijven?

Het leukste voor mij is juist dat ik niet echt bij één team hoor, maar bij alle medewerkers van apt Extrusions. Zowel op kantoor als in de productie! Dat vind ik ook het allerleukste.

Maak kennis met apt Extrusions

Heeft het verhaal van Kim je enthousiast gemaakt? Lees dan vooral verder en maak nader kennis met apt Extrusions in Roermond. Kom meer te weten over de lokale bedrijfscultuur, wat voor producten het bedrijf in Roermond allemaal maakt én wat voor kansen er zijn voor geïnteresseerden die een mooie baan bij apt Extrusions overwegen.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de medewerkers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond