Werken bij apt Extrusions volgens Aynan

Nadat hij via een vriend te horen kreeg dat apt Extrusions op zoek was naar nieuw personeel, was de keuze voor Aynan Omar Ali snel gemaakt. Bij apt Extrusions in Roermond kan hij namelijk lekker in de buurt werken, doorgroeien binnen de organisatie én genieten van de prima arbeidsvoorwaarden. Inmiddels is Aynan al een tijdje onderdeel van het team, namelijk als allround medewerker op de afdeling Materials Handling. Lees hieronder zelf over de ervaringen van Aynan bij apt Extrusions.

Lees het verhaal van Aynan
Aynan bij apt Extrusions

Hallo Aynan! We zijn nieuwsgierig naar jouw achtergrond bij apt Extrusions in Roermond. Zou je ons meer kunnen vertellen over jouw verleden bij het bedrijf?

Een vriend informeerde mij over deze baan en over het feit dat ze bij apt Extrusions op zoek waren naar extra mensen. Een leuk bijkomend feit was dat apt Extrusions ook goede arbeidsvoorwaarden heeft, zoals een goed salaris. Zo ben ik op de afdeling Materials Handling terechtgekomen. Ik werk hier nog steeds omdat ik hier goed zit en omdat er mooie doorgroeimogelijkheden zijn.

Leuk om te horen, Aynan. Was het voor jou ook een voordeel dat apt Extrusions in Roermond gevestigd zit?

Zeker weten, vanuit mijn huis is de reistijd maar ongeveer 5 minuten. Dat is erg prettig.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij apt Extrusions omschrijven? Zijn er bijvoorbeeld bepaalde dingen die je opvallen?

Om dit moment merk ik dat er een wisseling van generatie plaatsvindt. Veel van de collega’s met jarenlange ervaring gaan bijvoorbeeld met pensioen, waardoor er nu meer verjonging is. Het is hard werken, maar we hebben ook veel plezier met elkaar.

‘Mijn eigen team is top gemotiveerd, we gaan voor elkaar door het vuur.’

Hoe zou je voor familie en vrienden jouw baan bij apt Extrusions omschrijven?

Ik zou zeggen dat ik het hier goed naar mijn zin heb. Ik ga hier iedere dag weer met plezier naartoe.

Heb je voor ons misschien een interessant feitje over werken bij apt Extrusions?

Er is hier een lage drempel, oftewel een ‘open deur cultuur’. Als de deur open staat, kun je in principe overal naar binnen lopen. Ook bij de directie. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging waar ik zelf bestuurder en lid van ben.

Tot slot, heb je nog een tip voor toekomstig medewerkers bij apt Extrusions?

Het is belangrijk dat je een goede motivatie hebt, wil werken en een positieve houding hebt. Mijn eigen team is top gemotiveerd, we gaan voor elkaar door het vuur. Nieuwe collega’s worden goed in ons team opgenomen, dus het is belangrijk dat je deze eigenschappen bezit.

Maak kennis met apt Extrusions

Heeft het verhaal van Aynan je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan vooral verder en maak nader kennis met apt Extrusions in Roermond. Kom meer te weten over de lokale bedrijfscultuur, wat voor producten het bedrijf in Roermond allemaal maakt én wat voor kansen er zijn voor geïnteresseerden die een mooie baan bij apt Extrusions overwegen.

Lees nog meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de medewerkers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen