Bedrijventerreinen in de regio

Bedrijvigheid in Roermond

De regio Roermond telt maar liefst 6 bedrijventerreinen met meer dan 580 werkgevers van ieder formaat. Met sectoren uiteenlopend van consultancy tot logistiek zijn er altijd werkgevers te vinden die aansluiten bij jouw vakgebied. Leer meer over de verschillende levendige bedrijventerreinen in de regio en maak kennis met de trotse ondernemers uit Roermond en omstreken.

De bedrijventerreinen ontdekken
Werken in Roermond
Werken op bedrijventerrein Reubenberg

Aan de slag in Swalmen

Aan de rand van de gemeente Roermond en het dorp Swalmen vind je het bedrijventerrein Reubenberg-Swalmen. Het is de thuisbasis voor grote bedrijven zoals Merpo Fashion Logistics, VDL Konings, Wepa Nederland BV en Boortmalt als ook kleinere bedrijven zoals MCS Diagnostics, Wiro Dakwerken, Autospuiterij Gebula, A.S Creation, Gommans Zeilen, Truckcentrum Bouten en Doensen Rolluiken & Zonwering. Het levendige terrein met ruim 90 bedrijven is slechts op enkele minuten afstand van de A73 en daardoor supersnel bereikbaar voor alle inwoners van de regio. Wil je meer weten over de lokale werkgevers van dit bedrijventerrein in Swalmen? Lees dan snel verder en ontdek ook meteen mooie carrièrekansen die op jou staan te wachten.

Maak kennis met bedrijventerrein Reubenberg
Werken in Roermond bij Gommans Zeilen
Werken op steenworp afstand van de binnenstad

Ontdek bedrijventerrein Willem-Alexander

Het bedrijventerrein Willem-Alexander kenmerkt zich door zijn unieke locatie. Op steenworp afstand van de historische binnenstad én vlak naast de Maas vind je dit grote bedrijventerrein. Hier tref je grote multinationals zoals Smurfit Kappa Roermond Papier , SIF Group, Besixinfra, Kalle en Bakker Betoncentrales, Jos Menten metaalrecycling en BCTN Terminal als ook andere lokale, trotse bedrijven zoals Mokrupak, de Roermondse Glashandel, CityHub, Monro BV en Timmermans kantoor en omgeving. Het terrein is hard op weg één van de meest circulaire bedrijventerreinen van Nederland te worden en laat daarmee zien dat het zich ook op de toekomst richt. Ondernemers op bedrijventerrein Willem-Alexander zijn trots op hetgeen zij samen duurzaam bereiken op hun terrein en rondom haar binnenhaven. Ben je benieuwd wat voor werkgevers dit terrein als thuishaven hebben? Lees dan vooral verder!

Maak kennis met bedrijventerrein Willem-Alexander
Bedrijventerrein WillemAlexander BCTN Terminal 2
Maak kennis met bedrijventerrein Merum

Werken aan de zuidelijke stadsrand in Merum

Op een strategische, fantastische locatie tussen het spoor, de rijksweg en pal naast de A73 vind je bedrijventerrein Merum. Het terrein ten zuiden van Roermond kenmerkt zich met indrukwekkende gebouwen die dit bedrijventerrein veel allure geven. Je vindt hier onder andere diverse dienstverleners zoals Newtone, Scheersgroep en Rabobank Midden-Limburg. Ook lokale bedrijven zoals Janssen Kerres, Incatro Room Acoustics, Auto Creemers, Solvay, Novisec, Vetraned, Westrom en PSW ontdek je op dit bedrijventerrein. Wil je meer weten over deze werkgevers en andere mooie bedrijven op dit bedrijventerrein? Lees dan vooral verder.

Maak kennis met bedrijventerrein Merum
Bedrijventerrein Merum Koenen en Co
Ontdek een diversiteit aan sectoren op dit terrein

Carrière maken op bedrijventerrein Stadsrand Noord

Werk je graag in een omgeving waar diverse sectoren te vinden zijn? Dan is bedrijventerrein Stadsrand Noord (bestaande uit twee terreinen Spickerhoven en Broekhin) voor jou wellicht een mooie volgende werkplek. Op dit terrein ontdek je niet alleen diverse bedrijven uit de automotive sector maar ook vele verhuurbedrijven, (groot)handelsbedrijven, meubelzaken, winkels en bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Met een gunstige uitsluiting naar de A73 en met een directe verbinding naar Duitsland met de N280 zit je ook qua mobiliteit hier erg goed. Ontdek mooie bedrijven zoals Cillekens Dreessens, Boels verhuur, Abitare als ook Roooms, Forum, Basic Fit, BSGW, Rijmar, Den Elzen en A3BC. Lees snel verder om bedrijventerrein Stadsrand Noord te leren kennen.

Maak kennis met bedrijventerrein Stadsrand Noord
Bedrijventerrein Stadsrand Noord Den Elzen 2
Aan de slag op bedrijventerrein Roerstreek

Werken bij mondiale spelers in de Roerstreek

Bedrijventerrein Roerstreek is de thuishaven van meerdere grote multinationals maar ook lokale mkb’ers en andere ondernemers. Deze mooie mix aan bedrijven zorgt voor vele carrièrekansen ongeacht je vakgebied. Met ruim 130 bedrijven (en sectoren zoals industrie, groothandel en logistiek) is er gegarandeerd een werkgever die bij je past. Ga aan de slag bij bedrijven zoals ROCKWOOL, Sekisui Alveo, Eurofrigo, UPS, Schmitz Foam Products, Prezero, Euramax, Transcargo en Bosman Banden of een van de andere lokale werkgevers. In het verzamelpoint van BIZpoint zitten tevens ook veel kleine ondernemers. Met uitzendbureau Stadion Uitzenden kun je zelfs óp het terrein je laten adviseren voor een baan op het terrein. Lees meer over dit bedrijventerrein met (inter)nationale spelers en bekijk de mogelijkheden die op dit terrein op jou staan te wachten.

Maak kennis met bedrijventerrein Roerstreek
Bedrijventerrein Roerstreek Sekisui Alveo 1
Ontdek de diversiteit aan branches op dit terrein

Ontdek diverse branches op bedrijventerrein Roerdalen

Pal naast bedrijventerrein Roerstreek vind je bedrijventerrein Roerdalen. Op dit compacte terrein zijn een 35 tal mooie werkgevers te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Nouryon Functional Chemicals, Internationaal transportbedrijf Jan Dohmen, CGM Services, Arc Communicatie, Nettt Interactieve Media en nog veel meer. Werken op bedrijventerrein Roerdalen is ideaal als je besluit om in nabijgelegen dorpen zoals Herkenbosch en Melick te gaan wonen. Je vindt er zelfs golfclub De Herkenbosche. Maar ook vanuit andere delen van de regio ben je binnen no-time op dit terrein dankzij de goede verbinding met de N570 en de A73. Kom meer te weten over dit interessante bedrijventerrein en de bijbehorende ondernemingen.

Maak kennis met bedrijventerrein Roerdalen
Bedrijventerrein Roerdalen Arc Nett
Ontdek Parkmanagement Midden-Limburg

Meer weten over de bedrijventerreinen

Wil je meer te weten komen over de bedrijventerreinen in Roermond en omgeving, zoals de werkgevers, projecten en kansen voor nieuwe ondernemers? Neem dan contact op met Parkmanagement Midden-Limburg (afgekort: PML). Als overkoepelende organisatie zet PML zich actief in om alle BIZ-terreinen zorgvuldig te besturen samen met haar ondernemers. Ze zijn daarom dé contactpersoon voor al jouw vragen over de lokale bedrijventerreinen. Klik snel verder om contact te zoeken met Parkmanagement Midden-Limburg.

Meer weten over Parkmanagement Midden-Limburg