Welkom op bedrijventerrein Stadsrand Noord

Bedrijvigheid in Roermond

Ontdek bedrijventerrein Stadsrand Noord in Roermond. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt dit bedrijventerrein aan de rand van Roermond. Het is ook een van de meest diverse bedrijventerreinen met dank aan haar gevarieerd aanbod aan ondernemers. Zo ontdek je hier bijvoorbeeld automobielbedrijven, retailers en groothandels. Nieuwsgierig geworden? Scroll dan verder omlaag en maak kennis met enkele ondernemers op dit bedrijventerrein.

Ontdek dit bedrijventerrein
Werp een nieuwe blik op dit bedrijventerrein

Bedrijventerrein Stadsrand Noord in vogelvlucht

Ken jij alle ondernemingen op bedrijventerrein Stadsrand Noord? De kans is groot dat er enkele bedrijven zijn die je (nog) niet kent. Op dit bedrijventerrein vind je bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Het is daarom extra leuk om met de volgende unieke dronebeelden de bedrijven beter te leren kennen. Bekijk de volgende video en leer meer over enkele ondernemers op het bedrijventerrein Stadsrand Noord.

Dé woonwinkel in Roermond en omstreken

Den Elzen

Den Elzen is een écht Roermonds familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1961 opgericht en was oorspronkelijk in de binnenstad van Roermond te vinden. Inmiddels vind je Den Elzen op een fantastische, strategische locatie pal naast de N280 op bedrijventerrein Stadsrand Noord. Den Elzen is in Roermond en omstreken synoniem voor kwalitatieve meubels. Maar meubels kun je natuurlijk op meerdere plekken kopen, dus wat maakt Den Elzen zo bijzonder? Dat is de persoonlijke aandacht voor iedere klant. Met jarenlange ervaring en met hoogwaardige kwalitatieve begeleiding, advisering en service is Den Elzen echt uniek. Een bezoek aan deze Roermondse onderneming is daarom altijd een verstandige keuze als je op zoek bent naar een nieuwe bank, stoel of bed en hierbij uitstekend advies kan waarderen.

Lees meer over Den Elzen
Roermondse technische groothandel met een lange historie

Cillekens Dreessens

Ook Cillekens Dreessens kent een lange geschiedenis in Roermond. Het bedrijf ontstond in 1870 en is sinds 1900 in hartje Roermond te vinden. Oorspronkelijk had Cillekens Dreessens een pand aan de Neerstraat in de binnenstad waar het destijds al een groothandel in gereedschappen was. Inmiddels vind je de moderne, technische groothandel op bedrijventerrein Stadsrand Noord. Vanuit hier leveren ze al jaren artikelen gericht op industrie, bouw, nijverheid en de overheid. Met een goede persoonlijke service en met 20.000 artikelen (op voorraad) kan Cillekens Dreessens zich sterk onderscheiden van de concurrentie. Breng zelf een bezoek aan Cillekens Dreessens om deze persoonlijke service te ervaren.

Meer lezen over Cillekens Dreessens
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen