Welkom op bedrijventerrein Stadsrand Noord

Bedrijvigheid in Roermond

Ontdek bedrijventerrein Stadsrand Noord in Roermond. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt dit bedrijventerrein aan de rand van Roermond. Het is ook een van de meest diverse bedrijventerreinen met dank aan haar gevarieerd aanbod aan ondernemers. Zo ontdek je hier bijvoorbeeld automobielbedrijven, retailers en groothandels. Nieuwsgierig geworden? Scroll dan verder omlaag en maak kennis met enkele ondernemers op dit bedrijventerrein.

Ontdek dit bedrijventerrein
Parkmanagement terrein Stadsrand Noord
Werp een nieuwe blik op dit bedrijventerrein

Bedrijventerrein Stadsrand Noord in vogelvlucht

Ken jij alle ondernemingen op bedrijventerrein Stadsrand Noord? De kans is groot dat er enkele bedrijven zijn die je (nog) niet kent. Op dit bedrijventerrein vind je bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Het is daarom extra leuk om met de volgende unieke dronebeelden de bedrijven beter te leren kennen. Bekijk de volgende video en leer meer over enkele ondernemers op het bedrijventerrein Stadsrand Noord.

Dé woonwinkel in Roermond en omstreken

Den Elzen

Den Elzen is een écht Roermonds familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1961 opgericht en was oorspronkelijk in de binnenstad van Roermond te vinden. Inmiddels vind je Den Elzen op een fantastische, strategische locatie pal naast de N280 op bedrijventerrein Stadsrand Noord. Den Elzen is in Roermond en omstreken synoniem voor kwalitatieve meubels. Maar meubels kun je natuurlijk op meerdere plekken kopen, dus wat maakt Den Elzen zo bijzonder? Dat is de persoonlijke aandacht voor iedere klant. Met jarenlange ervaring en met hoogwaardige kwalitatieve begeleiding, advisering en service is Den Elzen echt uniek. Een bezoek aan deze Roermondse onderneming is daarom altijd een verstandige keuze als je op zoek bent naar een nieuwe bank, stoel of bed en hierbij uitstekend advies kan waarderen.

Lees meer over Den Elzen
Bedrijventerrein Stadsrand Noord Den Elzen 2
Roermondse technische groothandel met een lange historie

Cillekens Dreessens

Ook Cillekens Dreessens kent een lange geschiedenis in Roermond. Het bedrijf ontstond in 1870 en is sinds 1900 in hartje Roermond te vinden. Oorspronkelijk had Cillekens Dreessens een pand aan de Neerstraat in de binnenstad waar het destijds al een groothandel in gereedschappen was. Inmiddels vind je de moderne, technische groothandel op bedrijventerrein Stadsrand Noord. Vanuit hier leveren ze al jaren artikelen gericht op industrie, bouw, nijverheid en de overheid. Met een goede persoonlijke service en met 20.000 artikelen (op voorraad) kan Cillekens Dreessens zich sterk onderscheiden van de concurrentie. Breng zelf een bezoek aan Cillekens Dreessens om deze persoonlijke service te ervaren.

Meer lezen over Cillekens Dreessens
Bedrijventerrein Stadsrand Noord Cillekens Dreessens
Familiebedrijf met ruim 65 jaar ervaring

Auto Hensgens

Auto Hensgens is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in de wereld van de automotive. Het bedrijf begon ooit met een tankstation maar is inmiddels al jaar en dag hét adres voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. In Roermond ben je hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar de merken Mazda en Suzuki. Ook voor een groot en divers assortiment aan occasions kun je bij Auto Hensgens in Roermond terecht. Als je op zoek bent naar deskundig en persoonlijk advies door medewerkers met tientallen jaren werkervaring in de sector, is Auto Hensgens simpelweg de perfecte keuze. Klik snel verder om meer te lezen over dit mooie bedrijf in Roermond.

Meer lezen over Auto Hensgens
Werken in Roermond bij Auto Hensgens
(Inter)nationale experts op het gebied van techniek, data en telecom

A3bc Data & Telecom

A3bc Data & Telecom is een (inter)nationale speler op het gebied van cloud telefonie, vaste telefonie en internet. Met maatwerk oplossingen en geavanceerde techniek weet het bedrijf voor bedrijven en organisaties in de buurt (en ver daarbuiten) optimale bereikbaarheid te garanderen. A3bc Data & Telecom is samen met haar betrouwbare partners bovendien een ijzersterke en onafhankelijke netwerkprovider. Vanuit de thuisbasis in Roermond werkt het team met klanten uit heel West-Europa.

Lees meer over A3bc Data & Telecom
A3bc medewerker in Roermond
Welbekende groothandel met uitgebreid assortiment in Roermond

Sligro Roermond

Op bedrijventerrein Stadsrand Noord vind je ook de welbekende horeca groothandel Sligro. Op een vloeroppervlakte van ruim 6100 m2 vind je een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen. Van verse oesters tot mooie groenten, bijzondere wijnen en horeca apparatuur. Voor iedere horecaondernemer in het bourgondische Roermond staat Sligro klaar om jou te voorzien van deskundig advies en heerlijke producten die aansluiten op jouw wensen. Waar wacht je nog op? Breng zelf eens een bezoek aan Sligro Roermond.

Meer lezen over Sligro Roermond
Sligro medewerker in Roermond

Prominent Roermond

Bij Prominent in Roermond werken ze iedere dag aan hun missie: de mooiste sta-op stoelen, relaxstoelen, fauteuils en banken maken die echt goed zitten. Dat doen ze al ruim 20 jaar, maar nog altijd met evenveel passie als vanaf het begin. Bij Prominent staat kwaliteit voorop: de meubels worden met de hand gemaakt volgens de hoogste productiestandaarden. Alleen het mooiste leer en de beste kwaliteit stoffen zijn goed genoeg. Breng ook eens een bezoek aan deze landelijke keten met een toegankelijke vestiging op bedrijventerrein Stadsrand-Noord.

Lees meer over Prominent in Roermond
Prominent Meubelen in Roermond
Hét full-service marketing- en communicatiebureau

Appart

Appart is een dynamisch full-service marketingbureau uit Roermond. De filosofie van Appart is dat ieder bedrijf in staat moet zijn om zichzelf professioneel te kunnen profileren en positioneren in haar markt. Heeft jullie onderneming of organisatie behoefte aan meer naamsbekendheid en een boost op omzet of het aantrekken van de juiste werknemer? Bij Appart proberen ze altijd anders te denken en zich te onderscheiden in hun doen en laten, wat resulteert in creatieve campagnes en meetbare resultaten. Met relaties in de maakindustrie, retail+ en dienstensector op regionaal en internationaal niveau ben je het werk van Appart ongetwijfeld al eens tegengekomen. Kun jij hun scherpe blik op jouw project ook gebruiken? Breng dan snel een bezoek aan hun website.

Lees meer over Appart
Teamfoto Appart
Ontdek Parkmanagement Midden-Limburg

Meer weten over de bedrijventerreinen

Wil je meer te weten komen over de bedrijventerreinen in Roermond en omgeving, zoals de werkgevers, projecten en kansen voor nieuwe ondernemers? Neem dan contact op met Parkmanagement Midden-Limburg (afgekort: PML). Als overkoepelende organisatie zet PML zich actief in om alle BIZ-terreinen zorgvuldig te besturen samen met haar ondernemers. Ze zijn daarom dé contactpersoon voor al jouw vragen over de lokale bedrijventerreinen. Klik snel verder om contact te zoeken met Parkmanagement Midden-Limburg.

Meer weten over Parkmanagement Midden-Limburg
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen