Welkom op bedrijventerrein Roerdalen

Bedrijvigheid in Roerdalen

Ontdek bedrijventerrein Roerdalen in de buurt van Roermond. Dit terrein ligt vlak bij het aangrenzende bedrijventerrein Roerstreek. Vergis je niet! Bedrijventerrein Roerdalen ziet er wellicht niet héél groot uit, het is toch het thuisadres van vele (internationale) bedrijven. Dit terrein grenst aan de natuur en beschikt zelfs over een golfbaan. Bovendien ben je vanuit bedrijventerrein Roerdalen ook binnen no-time op de N280 en A73. Lees snel verder en ontmoet de werkgevers.

Ontdek dit bedrijventerrein
Parkmanagement terrein Roerdalen
Werp een nieuwe blik op dit bedrijventerrein

Bedrijventerrein Roerdalen in vogelvlucht

Maak kennis met Bedrijventerrein Roerdalen vanuit een compleet ander perspectief. Dit unieke bedrijventerrein kent een industrieel gedeelte maar heeft ook een aantal bedrijven aan de bosrand die tot het bedrijventerrein behoren. Zelfs de geliefde golfbaan, de Herkenbosche, is onderdeel van bedrijventerrein Roerdalen. Bekijk de mooie dronebeelden van dit terrein en kom meer te weten over de lokale ondernemers op dit terrein.

Experts op het gebied van communicatie, webdesign en webdevelopment

Arc Communicatie & Nettt Interactieve Media

Op bedrijventerrein Roerdalen vind je ook creatieve en technische toppers. Bijvoorbeeld Arc Communicatie. Dit full-service communicatiebureau werkt voor overheidsinstanties, het bedrijfsleven én non-profit organisaties. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben ze altijd een passend antwoord op jouw communicatievraagstuk. Je kunt bij ze terecht op het gebied van strategie, vormgeving, tekst, online en offline communicatie en interim communicatieopdrachten.

In hetzelfde gebouw als Arc Communicatie vind je de internethelden van Nettt Interactieve Media. Bij Nettt moet je vooral aankloppen voor webdesign en webdevelopment. De grafisch geschoolde medewerkers van Nettt zijn namelijk erg sterk in het ontwikkelen van een functioneel en origineel ontwerp voor jouw website. En zodra je tevreden bent met het ontwerp kun je bij Nettt ook de technische vraagstukken neerleggen. Met veel ervaring in webdevelopment zorgen ze ervoor dat jouw website ook makkelijk te onderhouden, groeien en beheren is.

Op bedrijventerrein Roerdalen vind je dus ook een hele hoop creatieve en technische kennis, zelfs onder één dak. Klik hier om meer te lezen over Arc Communicatie of ontdek Nettt Interactieve Media via de volgende button.

Meer lezen over Nettt Interactieve Media
Bedrijventerrein Roerdalen Arc Nett
Prachtige golfbaan inclusief restaurant, ook voor niet-golfers

Golfbaan de Herkenbosche

Een golfbaan op een bedrijventerrein? Jazeker! Vergis je niet, bedrijventerrein Roerdalen is geen traditioneel terrein. Je vindt hier ook organisaties die in een bosrijke omgeving ondernemen. Zo ook golfbaan de Herkenbosche. Deze geliefde golfbaan is het vaste adres van vele golfliefhebbers uit de regio (en daarbuiten). Met haar gunstige ligging is het ook een prima locatie om te vergaderen, lunchen, borrelen of dineren met collega’s en zakenrelaties. Ook niet-golfers zijn hier van harte welkom! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Brasserie De Herkenbosche op het terrein van de golfbaan. Hier kun je heerlijk bourgondisch dineren met familie, vrienden en zakenpartners na een wandeling of fietstocht in de groene omgeving. Kortom, golfbaan De Herkenbosche is een unieke aanwinst voor bedrijventerrein Roerdalen en absoluut een bezoek waard, ongeacht de gelegenheid.

Meer lezen over golfbaan de Herkenbosche
Bedrijventerrein Roerdalen De Herkenbosche

Jan Dohmen

Familiebedrijf Jan Dohmen heeft zich sinds de oprichting in 1912 in Herkenbosch ontwikkeld tot een belangrijke Europese intermodale logistieke dienstverlener in vloeibare en gasvormige bulkgoederen. Het bedrijf maakt sinds 2019 deel uit van Vervaeke Group, waartoe ook Van der Lee met hoofdzetel in Delft behoort. Jan Dohmen beschikt over een vloot van meer dan 800 tankcontainers en is gespecialiseerd in intermodale, deepsea, gas en on-site logistiek. In Herkenbosch runt het bedrijf ook een onderhoudscentrum waar alle technische expertise gecentraliseerd is.

Uitmuntendheid in het vervoer van gevaarlijke goederen wordt niet alleen bereikt door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van materieel, maar door een permanente inzet van alle betrokken medewerkers. Jan Dohmen legt de nadruk op knowhow en klanttevredenheid, en richt zich vooral op multimodale diensten, per spoor of per boot. Met de familiale achtergrond van zowel Jan Dohmen als Vervaeke biedt Jan Dohmen zijn trouwe klanten in de chemische sector een breed gamma van diensten met toegevoegde waarde aan, en een logistiek antwoord op maat. De gestaag groeiende klantenportefeuille mag dan ook gezien worden als de bevestiging en erkenning door hun klanten dat Jan Dohmen een veilige, betrouwbare en professionele logistieke partner is.

Lees meer over Jan Dohmen
Jan Dohmen in Roermond
Regionale specialist in bijzondere voertuigen

Stuurman Classic & Special Cars

In Herkenbosch vind je nog meer bijzondere ondernemers die onderdeel uitmaken van bedrijventerrein Roerdalen. Zo ook Stuurman Classic & Special Cars. Al ruim 20 jaar is dit bedrijf een uitstekende partner als je op zoek bent naar bijzondere (klassieke) auto’s. Voor zowel inkoop, verkoop als ook de bemiddeling en reparatie van unieke automobielen is Stuurman Classic & Special Cars een betrouwbaar adres. Ook hedendaagse auto’s zijn in Herkenbosch van harte welkom in de werkplaats voor regulier onderhoud.

Meer lezen over Stuurman Classic & Special Cars
Ontdek Parkmanagement Midden-Limburg

Meer weten over de bedrijventerreinen

Wil je meer te weten komen over de bedrijventerreinen in Roermond en omgeving, zoals de werkgevers, projecten en kansen voor nieuwe ondernemers? Neem dan contact op met Parkmanagement Midden-Limburg (afgekort: PML). Als overkoepelende organisatie zet PML zich actief in om alle BIZ-terreinen zorgvuldig te besturen samen met haar ondernemers. Ze zijn daarom dé contactpersoon voor al jouw vragen over de lokale bedrijventerreinen. Klik snel verder om contact te zoeken met Parkmanagement Midden-Limburg.

Meer weten over Parkmanagement Midden-Limburg
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen