Welkom op bedrijventerrein Reubenberg Swalmen

Bedrijvigheid in Swalmen

Ontdek bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen, in de buurt van Roermond. Op dit terrein vind je bedrijven uit diverse sectoren. Denk hierbij aan de maakindustrie, handelsbedrijven en grote logistieke bedrijven. Met een gunstige ligging aan de Rijksweg Noord (N271) en in de buurt van de A73 ben je vanuit dit bedrijventerrein binnen no-time in de nabijgelegen steden. Lees snel verder en maak kennis met dit terrein.

Ontdek dit bedrijventerrein
Parkmanagement terrein Swalmen
Werp een nieuwe blik op dit bedrijventerrein

Bedrijventerrein Reubenberg in vogelvlucht

Bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen is de thuishaven van vele verschillende ondernemingen uit diverse sectoren. Zo vind je hier bijvoorbeeld de grote logistieke speler Merpo Fashion Logistics maar ook de maakindustrie met VDL Konings. Ook de kleinere (familie)bedrijven zijn op dit bedrijventerrein in Swalmen aanwezig. Ben jij al bekend met alle ondernemers op dit levendige terrein? Met de volgende dronebeelden laten we je graag kennismaken met enkele bedrijven op dit terrein. Bekijk de volgende video en leer meer over bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen.

Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in snelle testmethoden

MCS Diagnostics

Op het bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen vind je veel bedrijven met gespecialiseerde kennis, zoals MCS Diagnostics. Bij MCS Diagnostics maken ze al ruim 25 jaar diverse snelle methoden voor het detecteren van residuen, microbiele besmettingen en MIC testen voor klinische en veterinaire laboratoria. Vanuit de schitterende en moderne faciliteiten in Swalmen bedienen ze wereldwijd klanten met gebruiksklare, op maat gemaakte oplossingen voor diagnostische doeleinden.

Meer lezen over MCS Diagnostics
Werken in Roermond bij MCS Diagnostics
Dé specialist op het gebied van rolluiken en zonwering

Doensen Rolluiken & Zonwering

Doensen Rolluiken & Zonwering is al jaar en dag te vinden op het bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen. Tussen de grote logistieke bedrijven vind je hier de specialisten op het gebied van zonwering en rolluiken. De producten van Doensen Rolluiken & Zonwering hangen bij vele particulieren en bedrijven in de regio en zelfs daarbuiten. In de uitgebreide showroom van Doensen adviseren ze je met veel plezier en vakkennis. Het maakt niet uit wat voor zonwering of rolluik je zoekt, bij deze ondernemers in Swalmen ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Laat deze vriendelijke ondernemers je adviseren!

Meer lezen over Doensen Rolluiken& Zonwering
Bedrijventerrein Swalmen Doensen
Steenhouwerij en natuursteenbedrijf met meer dan 85 jaar ervaring

Jack Martina

In Swalmen vind je ook een heuse steenhouwerij en natuursteenbedrijf, namelijk Jack Martina. Het bedrijf is van oorsprong een Italiaans familiebedrijf en bestaat al ruim 85 jaar. Sinds 2008 is Charles Noten de eigenaar en werkt hij samen met zijn team in Swalmen aan een breed scala aan natuursteenproducten. Met de meest geavanceerde apparatuur polijsten, zoeten, frijnen, boucharderen, borstelen en zandstralen ze diverse producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld natuursteen vloeren, keuken- en badkamerbladen, gedenkplaten, sokkels, trappen en nog veel meer. Klik snel verder om nog meer te lezen over dit mooie, vakkundige bedrijf in Swalmen.

Meer lezen over Jack Martina
Werken in Roermond bij Jack Martina
Al sinds 1973 een begrip in de wereld van de watersport

Gommans Zeilen

Gommans Zeilen is al jaren (sinds 1973!) absoluut een begrip in de wereld van de watersport. Het bedrijf staat bekend om het produceren, repareren en onderhouden van zeilwerk voor de pleziervaart. Denk hierbij aan producten zoals dekkleden, sprayhoods, cabrioletkappen en jachtzeilen. De hoogwaardige en degelijke producten van Gommans Zeilen zijn geschikt voor een ontzettend breed scala aan boten, zoals motorjachten, sloepen en zeilboten. Bovendien repareren ze met liefde vanuit de werkruimte in Swalmen het canvaswerk van jouw boot. Lees snel verder om nog meer over Gommans Zeilen te ontdekken.

Werken in Roermond bij Gommans Zeilen
Vooruitstrevend familiebedrijf en expert op het gebied van diervoeding

Hilkens Diervoeders

In Swalmen vind je ook Hilkens Diervoeders, al vanaf 1938 producent van diervoeding voor onder andere paarden en alpaca’s. Mede dankzij de jarenlange ervaring, strenge kwaliteitseisen en de kennis van nu kan Hilkens kwalitatief hoogstaande voeders produceren die aansluiten op de behoeftes van paarden, pony’s, alpaca’s en andere dieren. De behoeftes van ieder dier zijn anders en zijn afhankelijk van de manier waarop het dier getraind en gehouden wordt. Zo kunnen er verschillen zijn in de energie- en vitaminebehoeftes van ieder dier. Dankzij een ruim assortiment dierenvoeder en professioneel advies kan het team bij Hilkens Diervoeders jou goed helpen met ieder vraagstuk gerelateerd aan diervoeding. Neem zelf eens contact op met Hilkens Diervoeders voor meer informatie.

Meer lezen over Hilkens Diervoeders
Hilkens Diervoeders in Swalmen
Gespecialiseerde logistieke dienstverlener uit Swalmen

MERPO Fashion Logistics

Als we het hebben over de grootste ondernemingen op bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen, mag logistiek familiebedrijf MERPO Fashion Logistics beslist niet ontbreken. Vanuit het strategisch gelegen hoofdkantoor in Swalmen verzorgt MERPO zeer uiteenlopende logistieke oplossingen voor klanten in heel Europa. Denk hierbij aan de distributie, het transport maar ook value added services in de moderne en beveiligde warehouses. Mede dankzij de jarenlange ervaring en de betrokken, loyale medewerkers is MERPO Fashion Logistics een betrouwbare partner voor menig (mode)bedrijf in de regio en ver daarbuiten. Wil je meer weten over dit mooie bedrijf? Klik dan hier voor een korte introductievideo of klik op de button voor meer informatie.

Meer lezen over MERPO Fashion Logistics
MERPO Fashion Logistics in Swalmen
Ontdek Parkmanagement Midden-Limburg

Meer weten over de bedrijventerreinen

Wil je meer te weten komen over de bedrijventerreinen in Roermond en omgeving, zoals de werkgevers, projecten en kansen voor nieuwe ondernemers? Neem dan contact op met Parkmanagement Midden-Limburg (afgekort: PML). Als overkoepelende organisatie zet PML zich actief in om alle BIZ-terreinen zorgvuldig te besturen samen met haar ondernemers. Ze zijn daarom dé contactpersoon voor al jouw vragen over de lokale bedrijventerreinen. Klik snel verder om contact te zoeken met Parkmanagement Midden-Limburg.

Meer weten over Parkmanagement Midden-Limburg
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen