Welkom op bedrijventerrein Merum

Bedrijvigheid in Merum

Ontdek bedrijventerrein Merum in Roermond. Dit terrein ligt vlakbij de dorpen Merum, Herten en Linne en heeft een strategische ligging naast de A73. Op dit terrein vind je bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van automotive tot consulting en van productiebedrijven tot aan financiële dienstverlening. Lees snel verder en ontdek de diversiteit van het terrein.

Ontdek dit bedrijventerrein
Parkmanagement terrein Merum
Werp een nieuwe blik op dit moderne bedrijventerrein

Bedrijventerrein Merum in vogelvlucht

Bedrijventerrein Merum is gevarieerder dan je denkt! Voor de extra oplettende automobilist is het indrukwekkende gebouw van Rabobank Midden-Limburg pal naast de A73 wel bekend. Maar dit terrein kent nog veel meer mooie ondernemingen. Met de volgende unieke dronebeelden laten we je graag enkele andere bedrijven op het terrein zien. Bekijk de video en kom meer te weten over de ondernemers op bedrijventerrein Merum. Er zijn hier gegarandeerd bedrijven te vinden die je nog niet kent!

Hét advies- en accountantskantoor van Zuid- en West-Nederland

Newtone

Newtone is een nieuw advies- en accountantskantoor dat in 2024 is ontstaan vanuit een fusie van Koenen en Co, HLB Witlox Van Den Boomen en PKF Wallast. De organisatie telt ruim 1100 medewerkers vanuit 13 vestigingen in de economische groeiregio’s, waaronder Roermond. Als full-service advies- en accountskantoor vind je hier alle services onder één dak, waaronder juridisch advies, bedrijfsadvies, Corporate Finance, Audit & Assurance, ESG & Duurzaamheid en alle andere denkbare thema’s.

Lees meer over Newtone
Bedrijventerrein Merum Koenen en Co 2
Bekende autogarage op bedrijventerrein Merum

Van Mossel Roermond

Van Mossel is een bekende naam in de automobielbranche. De onderneming heeft namelijk autogarages in heel Nederland. De vestiging in Roermond is voor de Roermondenaren (en andere inwoners van de regio) al jaren een bekend adres. Hier ben je namelijk op de juiste plek als je op zoek bent naar een nieuwe (bedrijfs)wagen of occasion. Maar ook voor vakkundig advies en het onderhoud van je auto kun je prima bij Van Mossel in Roermond terecht. Onthoud dus: Van Mossel in Roermond is de juiste keuze als je in deze regio op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto. En wellicht ontdek je bij dit bedrijf ook een leuke technische of commerciële baan!

Meer lezen over Van Mossel in Roermond
Bedrijventerrein Merum Van Mossel
Bekende ontwerper en producent van akoestische oplossingen

Incatro Room Acoustics

Incatro is in 1993 opgericht met aanvankelijk projectinrichting als kerntaak. Sinds 1999 ligt de nadruk echter vooral op de ruimteakoestiek. Het bedrijf ontwikkelde (als eerste ter wereld) een hoogwaardige geluidsabsorber die wereldwijd nog altijd de norm is. Adviseren en de verdere ontwikkeling en productie van producten vormen nu de basis van de onderneming. Het doel? De beste oplossingen te ontwikkelen op het gebied van ruimteakoestiek én deze oplossingen tegen de aller scherpste prijs aanbieden. Om de klanten een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden, werken er bij Incatro vele ervaren vakspecialisten. Ook werkt het bedrijf samen met lokale universiteiten, ingenieurs en andere toonaangevende fabrikanten om altijd op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen.

Meer lezen over Incatro Room Acoustics
Bedrijventerrein Merum Incatro 2
Participatiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Westrom

Op bedrijventerrein Merum vind je ook Westrom, het participatiebedrijf van vijf Midden-Limburgse gemeenten (Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond). Westrom laat mensen participeren en integreren en brengt hiermee zoveel mogelijk mensen naar regulier werk of andere vormen van participatie in de samenleving. Met meer dan 1200 medewerkers bij (of via) Westrom vervult de organisatie een belangrijke maatschappelijke functie in de regio. Lees snel verder om meer over Westrom te ontdekken.

Meer lezen over Westrom
Werken in Roermond bij Westrom
Maakt vervoersmiddelen toegankelijk en inzetbaar voor organisaties

Saam

Bij Saam geloven ze dat bewegingsvrijheid essentieel is in een mensenleven. Een auto of bus is namelijk meer dan simpelweg een vervoermiddel, het geeft vrijheid. Vrijheid om naar school, je werkplek of het ziekenhuis te kunnen gaan. Organisaties die personenvervoer aanbieden, betekenen daarom heel veel voor de klanten die ze vervoeren. Helaas zijn er veel organisaties die graag klanten willen vervoeren, maar een eigen vervoersmiddel financieel niet kunnen betalen of rijden. Saam helpt hierbij. Al 10 jaar zorgt Saam met ruim 30 medewerkers voor de aankoop en verzekeringen van voertuigen voor organisaties. Dit doen ze door bedrijven in de omgeving van de organisatie te verbinden als sponsor van het voertuig. Het zorgt voor mooie exposure voor het bedrijf en de organisatie kan zorgeloos aan de slag met het vervoeren van mensen en materialen. Een mooie en dankbare samenwerking!

Meer lezen over Saam
Saam doet het in Roermond
Exclusieve young- en oldtimers van Italiaanse origine

Stradale Vintage Cars

Grenzend aan bedrijventerrein Merum vind je Stradale Vintage Cars, hét adres als je op zoek bent naar de mooiste en meest exclusieve Italiaanse automobielen. In de moderne showroom vind je een bijzondere selectie aan exclusieve young- of oldtimers. Naast de verkoop van de selectie in de showroom biedt Stradale Vintage Cars ook assistentie bij de aankoop of verkoop van jouw Italiaanse bolide. Tevens kunnen de vakkundige ondernemers voor het onderhoud van het voertuig of (grote) restauratietrajecten zorgen. Het is dus duidelijk: als je op zoek bent naar een bijzondere Italiaanse sportwagen uit een niet ver verleden, is een bezoek aan Stradale Vintage Cars in Roermond de moeite waard.

Meer lezen over Stradale Vintage Cars
Stradale Cars in Roermond
Bekend hoveniersbedrijf in de regio

Jack Hannen

Al meer dan 35 jaar is Jack Hannen met zijn gelijknamige hoveniersbedrijf een begrip in Roermond en omgeving. Het hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Ze voeren deze werkzaamheden bij zowel particulieren als bedrijven, instellingen en gemeenten uit. Mede dankzij het nakomen van de afspraken, betrouwbaarheid in de uitvoering en uitstekende adviezen heeft Jack Hannen een grote én vooral trouwe klantenkring opgebouwd. Deze passie voor alles wat groeit en bloeit zie je terug in het werk wat dit hoveniersbedrijf verricht. Wil je nog meer weten over Jack Hannen en alle activiteiten die ze aanbieden? Klik dan snel verder.

Meer lezen over hoveniersbedrijf Jack Hannen
Hoveniers Jack Hannen Roermond
Draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio

OML

Bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (of OML afgekort) dragen ze actief bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg. Hiervoor werken ze samen met zowel het bedrijfsleven als (lokale) overheden. Ze creëren waarde door een goed vestigingsklimaat te creëren voor de bedrijven en hun omgeving. Een aantrekkelijke regio is namelijk interessant voor bestaande én nieuwe bedrijven die zich in deze regio willen gaan vestigen. OML helpt actief mee met de verkoop van bouwkavels aan bedrijven. Dankzij flexibele verkaveling is het mogelijk om voor iedere klant maatwerk te leven. Ook de procesbegeleiding, advisering en bemiddeling bij vergunningaanvragen behoren tot de services van OML.

Lees meer over OML
OML in Roermond
Ontdek Parkmanagement Midden-Limburg

Meer weten over de bedrijventerreinen

Wil je meer te weten komen over de bedrijventerreinen in Roermond en omgeving, zoals de werkgevers, projecten en kansen voor nieuwe ondernemers? Neem dan contact op met Parkmanagement Midden-Limburg (afgekort: PML). Als overkoepelende organisatie zet PML zich actief in om alle BIZ-terreinen zorgvuldig te besturen samen met haar ondernemers. Ze zijn daarom dé contactpersoon voor al jouw vragen over de lokale bedrijventerreinen. Klik snel verder om contact te zoeken met Parkmanagement Midden-Limburg.

Meer weten over Parkmanagement Midden-Limburg
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen