Welkom op bedrijventerrein Merum

Bedrijvigheid in Roermond

Ontdek bedrijventerrein Merum in Roermond. Dit terrein ligt vlakbij de dorpen Merum, Herten en Linne en heeft een strategische ligging naast de A73. Op dit terrein vind je bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van automotive tot consulting en van productiebedrijven tot aan financiële dienstverlening. Lees snel verder en ontdek de diversiteit van het terrein.

Ontdek dit bedrijventerrein
Werp een nieuwe blik op dit moderne bedrijventerrein

Bedrijventerrein Merum in vogelvlucht

Bedrijventerrein Merum is gevarieerder dan je denkt! Voor de extra oplettende automobilist is het indrukwekkende gebouw van de Rabobank Roermond-Echt pal naast de A73 wel bekend. Maar dit terrein kent nog veel meer mooie ondernemingen. Met de volgende unieke dronebeelden laten we je graag enkele andere bedrijven op het terrein zien. Bekijk de video en kom meer te weten over de ondernemers op bedrijventerrein Merum. Er zijn hier gegarandeerd bedrijven te vinden die je nog niet kent!

De experts op het gebied van accountancy en advies

Koenen en Co

Koenen en Co is in 1982 opgericht en kent inmiddels vestigingen in alle grote Limburgse steden. Het bedrijf is een professionele, full-service finance en consultancy organisatie waar je voor alle ondersteuning op het gebied van accountancy en bedrijfsvoering van harte welkom bent. Bij deze Limburgse organisatie kun je rekenen op een professioneel team met veel ervaring. Kwaliteit, klantgerichtheid, integriteit en pro-activiteit zijn de kernwaarden van het bedrijf. De missie van Koenen en Co is daarom helder: het bedrijf helpt ondernemers succesvol te ondernemen.

Lees meer over Koenen en Co
Bekende autogarage op bedrijventerrein Merum

Van Mossel Roermond

Van Mossel is een bekende naam in de automobielbranche. De onderneming heeft namelijk autogarages in heel Nederland. De vestiging in Roermond is voor de Roermondenaren (en andere inwoners van de regio) al jaren een bekend adres. Hier ben je namelijk op de juiste plek als je op zoek bent naar een nieuwe (bedrijfs)wagen of occasion. Maar ook voor vakkundig advies en het onderhoud van je auto kun je prima bij Van Mossel in Roermond terecht. Onthoud dus: Van Mossel in Roermond is de juiste keuze als je in deze regio op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto. En wellicht ontdek je bij dit bedrijf ook een leuke technische of commerciële baan!

Meer lezen over Van Mossel in Roermond
Bekende ontwerper en producent van akoestische oplossingen

Incatro Room Acoustics

Incatro is in 1993 opgericht met aanvankelijk projectinrichting als kerntaak. Sinds 1999 ligt de nadruk echter vooral op de ruimteakoestiek. Het bedrijf ontwikkelde (als eerste ter wereld) een hoogwaardige geluidsabsorber die wereldwijd nog altijd de norm is. Adviseren en de verdere ontwikkeling en productie van producten vormen nu de basis van de onderneming. Het doel? De beste oplossingen te ontwikkelen op het gebied van ruimteakoestiek én deze oplossingen tegen de aller scherpste prijs aanbieden. Om de klanten een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden, werken er bij Incatro vele ervaren vakspecialisten. Ook werkt het bedrijf samen met lokale universiteiten, ingenieurs en andere toonaangevende fabrikanten om altijd op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen.

Meer lezen over Incatro Room Acoustics
Draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio

OML

Bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (of OML afgekort) dragen ze actief bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg. Hiervoor werken ze samen met zowel het bedrijfsleven als (lokale) overheden. Ze creëren waarde door een goed vestigingsklimaat te creëren voor de bedrijven en hun omgeving. Een aantrekkelijke regio is namelijk interessant voor bestaande én nieuwe bedrijven die zich in deze regio willen gaan vestigen. OML helpt actief mee met de verkoop van bouwkavels aan bedrijven. Dankzij flexibele verkaveling is het mogelijk om voor iedere klant maatwerk te leven. Ook de procesbegeleiding, advisering en bemiddeling bij vergunningaanvragen behoren tot de services van OML.

Lees meer over OML
Ontdek een wereld aan bedrijvigheid in Roermond

Bekijk meer bedrijventerreinen