Resort Marina Oolderhuuske

  • Grootste watersportgebied van Nederland.
  • De parel van de Maasplassen.
  • Gezellige werkplek met internationale gasten en altijd een vakantiesfeer.
Ontdek de maritieme wereld

Welkom bij Resort Marina Oolderhuuske

Ontdek de wereld van Resort Marina Oolderhuuske. Deze geheime parel bij de Maasplassen is voor veel mensen nog onbekend. Het Resort, gelegen op een schiereiland, is een uniek stukje Nederland en is absoluut een vakantie bezoek waard. Laat je verbazen door de diversiteit en krijg het ultieme vakantiegevoel waarbij zowel kamperen als het huren van een vakantiewoning gecombineerd kan worden met een actieve vakantie aan en op het water.

Marina Oolderhuuske in Roermond

De gezichten van Resort Marina Oolderhuuske

Het team van Resort Marina Oolderhuuske is net zo divers als het Resort zelf en staat altijd klaar voor al jouw wensen. Met veel liefde en een dosis enthousiasme helpen ze je graag verder met al je vragen over het resort en de regio. Ben je op zoek naar inspiratie om je dag te vullen of heb je simpelweg een vraag over de faciliteiten op het park? Klop gerust aan bij het vriendelijke team. En er is ook een mogelijkheid om zelf onderdeel te worden van deze gezellige club. Resort Marina Oolderhuuske is namelijk altijd op zoek naar ‘extra handjes’ in het zomerseizoen. Vooral op het gebied van beveiliging, huishoudelijke dienst en animatie. Leeftijd speelt geen rol: van jong tot gepensioneerd, je bent van harte welkom. Leer het team kennen en ontdek jouw kansen binnen de organisatie.

Onderdeel worden van team Resort Marina Oolderhuuske
Eigenaar Marina Oolderhuuske Roermond

Eigenaren, Familie Houkes

Receptie Marina Oolderhuuske Roermond

Receptie

Havenmeester Marina Oolderhuuske Roermond

Havenmeester

Technische Dienst Marina Oolderhuuske Roermond

Technische Dienst

Administratie Marina Oolderhuuske Roermond

Financiële Administratie

Interieurverzorging Marina Oolderhuuske Roermond

Huishoudelijke Dienst

Het ultieme vakantiegevoel

Een vakantie op- en aan het water

Waan je in het Monaco van de lage landen en geniet in een van de heerlijke vakantiewoningen. Resort Marina Oolderhuuske is de perfecte uitvalbasis voor iedere water(sport)liefhebber. Of je nu het liefst de hele dag gaat wakeboarden of toch liever geniet van het bourgondische leven op het terras, bij een meerdaags verblijf op het Resort hoef je niet te kiezen. Je kunt in een van de verschillende accommodaties verblijven. De Marina’s zijn uniek voor Europa, waarbij je letterlijk op en om het water vakantieplezier ervaart. Bij het huren van een vakantiewoning ervaar je het ultieme buiten gevoel waarbij het water op korte afstand is.  Kamperen met een tent, caravan of camper is uiteraard ook mogelijk. Iedere plek aan het water heeft gegarandeerd een mooie zonsopkomst of zonsondergang. Wil je graag aanmeren met je boot? Dan staat de havenmeester je graag te woord. Bekijk het huidige aanbod aan vakantiemogelijkheden en laat je verrassen.

Ontdek alle verhuuraccommodaties
Wonen aan het water Marina Oolderhuuske Roermond

Waterpret op de Maasplassen

Laat je verbazen door het veelzijdige aanbod aan activiteiten bij Resort Marina Oolderhuuske. Huur een leuke sloep voor een gezellige middag op het water met vrienden of leer duiken bij de lokale duikschool. Zin om met je fiets op pad te gaan? Maak dan gebruik van veerpont ‘Biej Ool Euver’ en maak de oversteek. Vanuit hier kun je via verschillende fietsknooppunten verder fietsen. Laat je inspireren door de diverse activiteiten op en rondom het Resort.

Meer waterpret bij Resort Marina Oolderhuuske
Waterpret in Roermond Marina Oolderhuuske
Heerlijk eten en drinken bij Heere aan de Maas

Bourgondisch genieten op het park

Voor een lekkere borrel of een mooi gerecht ben je bij Resort Marina Oolderhuuske ook aan het juiste adres. Op het park vind je namelijk restaurant Heere aan de Maas. Dit mooie restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Maas en is uiterst geschikt voor een ontspannende middag of avond. Heere aan de Maas is niet alleen geschikt voor parkgasten en medewerkers, maar zeker ook voor de bewoners en bezoekers uit de regio. Ongeacht de tijd van het jaar is het hier goed vertoeven.

Meer lezen over Heere aan de Maas
Heere aan de Maas

Vacatures bij Resort Marina Oolderhuuske

Ontdek de volgende vacatures bij Resort Marina Oolderhuuske

Gezocht: Huishoudelijke dienst bij Resort Marina Oolderhuuske
Gezocht: Receptie ondersteuning bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure
Gezocht: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure