UPS Healthcare

UPS Healthcare Campus

Roermond

  • Wereldwijde logistieke partner voor de gezondheidssector.
  • Europese Healthcare Hub in Roermond.
  • Banen binnen diverse vakgebieden en volop kansen om door te groeien.

Maak kennis met UPS Healthcare

UPS Healthcare biedt wereldwijd logistieke oplossingen voor de gezondheidssector. We helpen bedrijven in de gezondheidszorg om hun activiteiten nauwkeuriger, productiever, schaalbaarder en slimmer te maken. Zo verhogen we de efficiëntie en het concurrentievermogen van zorgbedrijven. Sinds 2009 is UPS Healthcare actief in Roermond. In Roermond biedt UPS met 1200 medewerkers logistieke oplossingen voor medische organisaties in héél Europa, van planning tot levering. Ongeacht je vakgebied draagt jouw baan bij UPS Healthcare cruciaal bij aan het vooruit helpen van de wereld dankzij onze logistieke oplossingen.

Meer over UPS Healthcare ontdekken

Werken bij UPS Healthcare in Roermond

Bij UPS Healthcare in Roermond werken mensen die het verschil willen maken in de gezondheidssector. Zo kun je aan de slag in het distributiecentrum als bijvoorbeeld logistiek medewerker of als teamleider logistiek. Maar UPS Healthcare biedt ook uitdagende kansen voor professionals: van supply chain specialisten en software ontwikkelaars tot business analisten of engineers. Er is altijd een baan die bij je past. En vergeet niet: bij UPS zorgen we goed voor jou. Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je volop de vrijheid en flexibiliteit om zelf je zaken te regelen. Heb je altijd al promotie willen maken naar jouw droombaan? Laat UPS Healthcare je dan helpen groeien in jouw carrière.

Ontdek de mogelijkheden bij UPS Healthcare
UPS Healthcare in Roermond

Vacatures bij UPS Healthcare in Roermond

Wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheidssector en werken in de logistieke wereld? Bekijk dan enkele uitgelichte vacatures van UPS Healthcare in Roermond en ontdek jouw mogelijkheden. Heb je interesse functie gezien en wil je meer informatie ophalen? Of wil je vrijblijvend contact opnemen met het HR team? Klik dan hier!

UPS Healthcare HR Team
Gezocht: Dangerous Goods Coordinator bij UPS Healthcare
Gezocht: Warehouse Clerk bij UPS Healthcare
Healthcare
Logistiek
UPS Healthcare HR Team