UPS Supply Chain Solutions

Albert Einsteinweg 11

6045 GX Roermond

  • Wereldwijde marktleider in transport en logistiek.
  • UPS Roermond is hét logistieke centrum van UPS Supply Chain Solutions in Europa.
  • Banen binnen diverse vakgebieden en volop kansen om door te groeien.

Maak kennis met UPS Supply Chain Solutions in Roermond

Wist je dat UPS niet alleen de grootste koeriersdienst ter wereld is, maar ook een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions)? In Roermond zorgen onze medewerkers dagelijks voor logistieke oplossingen voor onze klanten binnen bijvoorbeeld branches zoals retail, healthcare, hightech en industriele productie. Het duurzame distributiecentrum van UPS Supply Chain Solutions in Roermond is van groot belang dankzij de centrale, geografische ligging in Europa. Onze medewerkers zorgen er niet alleen voor dat pakketten goed hun bestemming bereiken, ze helpen UPS klanten continue bij het verbeteren van hun logistieke processen.

Kom meer te weten over UPS

Werken bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond

Bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond zijn volop mogelijkheden voor zowel starters als professionals. Of je nu wilt werken als vrachtwagenchauffeur, pakketbezorger, logistiek medewerker of als IT- of supply chain expert; bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond kan het allemaal. Een ding is zeker: bij UPS zorgen we goed voor jou. Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je volop de vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid om zelf je zaken te regelen. Heb jij altijd al promotie willen maken naar jouw droombaan? UPS helpt je graag verder groeien in jouw carriere. En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Een gezellig team van collega’s staan altijd voor je klaar en je bent gegarandeerd van werkplezier op de werkvloer.

Ontdek de vacatures bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond
UPS SPS in Roermond

Vacatures bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond

Bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond zijn volop kansen voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een parttime- of fulltime baan, starter bent of als ervaren professional een nieuwe uitdaging zoekt. Er is altijd een functie die bij jouw voorkeuren en expertise past. Bekijk zelf hieronder enkele uitgelichte vacatures en ontdek welke kansen er op jou bij UPS Supply Chain Solutions in Roermond te wachten staan.

Heb je vragen over een functie of wil je vrijblijvend contact opnemen? Klik dan hier!

Gezocht: Operations Team Leader bij UPS Roermond
Ontdek de vacature: Operations Team Leader bij UPS!
Gezocht: Senior Implementation Specialist at UPS Roermond
Discover the job vacancy: Senior Implementation Specialist at UPS Roermond!
Gezocht: Customer Engagement Specialist at UPS Roermond
Discover the job vacancy: Customer Engagement Manager at UPS Roermond!