Proteion

  • Zorgorganisatie in Midden- en Noord-Limburg met ruim 3000 medewerkers, 1500 vrijwilligers en 10.000 cliënten.
  • Inlevend en dichtbij: wij bieden zorg en ondersteuning middenin het leven van de cliënt.
  • Groei & bloei: bij Proteion krijg je de kans om je verder verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Wij zijn Proteion

Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze clienten en bewoners nodig hebben. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap en betrokkenheid en we zorgen dat zíj kunnen uitblinken.

Kom meer te weten over Proteion
Werken bij Proteion in Roermond

Maak kennis met de Proteion-familie

Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Elke dag gaan we samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

Groei & bloei met Merve

Merve was al bij Proteion als thuishulp werkzaam toen ze de kans kreeg om het leer-werktraject tot verzorgende te volgen. Nu krijgt Merve de kans om alle theorie meteen toe te passen in het zorgcentrum in Roermond.

Lees het verhaal van Merve
Ruben Jacobs Proteion Roermond

Het verhaal van Ruben

Ruben Jacobs is als verpleegkundige in de wijken van Roermond werkzaam bij Proteion Thuiszorg. Met veel plezier zorgt hij er samen met zijn collega’s voor dat cliënten langer veilig thuis kunnen wonen.

Lees het verhaal van Ruben
Werken bij Proteion in Roermond

De diverse baan van Leonie

Leonie werkt zowel in de wijken van Roermond als in het zorgcentrum Proteion RCG in de binnenstad. Een uitdagende én afwisselende baan waarbij ze de twee werelden van zorg ontdekt.

Lees het verhaal van Leonie
Het verhaal van Joelle van den Camp

Een bijzondere loopbaan bij Proteion

Bij Proteion krijgt iedereen de kans om te groeien. Dat bewijst wijkverpleegkundige Joelle van den Camp. Ze begon haar carrière bij Proteion als stagiaire en is inmiddels al ruim 8 jaar een belangrijke kracht in de organisatie. Joelle geniet van het contact dat ze heeft met de verschillende cliënten en de diversiteit aan werkzaamheden. Inmiddels volgt ze de masteropleiding ‘gezondheidsinnovatie’ waarmee ze zich verder kan specialiseren in de zorgwereld. Benieuwd naar het verhaal van Joelle? Klik dan verder en bekijk de video.

Luister naar het verhaal van Joelle

Jij en Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor je bij ons. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de regio. Of je nu op zoek bent naar een leerplek, nieuwe baan of vrijwilligerswerk, ontdek een greep uit onze vacatures hier.

Gezocht: Verzorgende (IG) nachtdienst PG afdeling Munster bij Proteion!
Gezocht: Bijbaan thuishulp bij Proteion in Roermond
Zorg
Gezocht: Helpende (plus) PG afdeling locatie RCG bij Proteion
Gezocht: EVV-er Verzorgende IG PG afdeling bij Proteion
Zorg