Designer Outlet Roermond

Stadsweide 2

6041 TD Roermond

  • Bekend Designer Outlet met meer dan 200 winkels en 25 restaurants
  • Grote werkgever in de regio, meer dan 3500 werknemers in Roermond
  • Onderdeel van de McArthurGlen Group: wereldleider in het creëren, beheren en exploiteren van Designer Outlets
Onderdeel van de McArthurGlen Group

Maak kennis met Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is onderdeel van de McArthurGlen Group, de wereldleider in het creëren, beheren en exploiteren van Designer Outlets in zowel Europa als Canada. Met 25 centra in 10 landen is McArthurGlen Group de grootste speler in de markt van Designer Outlets. Designer Outlet Roermond is in 2001 geopend en is sindsdien één van de meest succesvolle Designer Outlets in Europa. Jaarlijks trekt het Designer Outlet meer dan 8 miljoen bezoekers uit de regio en ver daarbuiten. Met meer dan 200 merken en 25 restaurants is het center in Roermond bovendien een van de grootste in zijn categorie.

Meer lezen over Designer Outlet Roermond
Shoppen in Designer Outlet Roermond
Samenwerken met brand partners

Werken met 's werelds grootste merken

Met meer dan 200 winkels is er altijd een passende en inspirerende werkomgeving die bij je past. Dankzij dit ruime aanbod aan winkels is de keuze geheel aan jou. Sluit je aan bij een van de prestigieuze Italiaanse en Franse modehuizen of ga aan de slag bij bekende Amerikaanse merken zoals Ralph Lauren en Levi’s. Is beauty meer jouw ding? In het center ben je van harte welkom bij L’Oréal, Babor en The Body Shop om de klanten met jouw beautykennis te helpen. Wist je dat er in Designer Outlet Roermond ook heuse homeware merken aanwezig zijn? Je kunt dus prima aan de slag bij mooie merken als Le Creuset en Villeroy & Boch. Voor de échte sportieve fanatiekelingen behoort een carrière bij Nike, Puma, New Balance of Adidas ook zeker tot de mogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of graag het gezicht van het merk wilt zijn als (assistent) store manager, de vele merken van Designer Outlet Roermond verwelkomen je graag. Ook met een baan bij het Centre Management ben je dagelijks in contact met vele brand partners. Samen met de regionale en (inter)nationale teams werk je aan dynamische projecten om een bezoek aan Designer Outlet Roermond zo bijzonder mogelijk te maken.

Werken bij Designer Outlet Roermond
Shoppen bij Designer Outlet Roermond
Werken in de horeca

Aan de slag bij bekende horecaformules

Tover je graag een glimlach op het gezicht van iedere bezoeker en zorg jij graag voor een geweldige klantbeleving? Overweeg dan zeker een baan bij een van de vele horecaformules in Designer Outlet Roermond. In het center vind je ruim 25 verschillende restaurants en cafés. Zowel wereldberoemde franchises als nieuwe, innovatieve concepten zijn in Designer Outlet Roermond aanwezig. Werk je bijvoorbeeld graag in een snelle en drukke omgeving? Overweeg dan eens een baan bij een to-go horecaformule zoals La Place Express, Dunkin Donuts of Starbucks. Bedien je liever de klant in een restaurantsetting? Dan is jouw talent bij Wagamama en The Burger Federation van harte welkom. Bekijk zelf welke horeca uitdagingen op jou staan te wachten met de Outlet Roermond vacatures.

Werken bij een restaurant of café in Designer Outlet Roermond
Eten bij Designer Outlet Roermond
Carrière maken bij Designer Outlet Roermond

Werken in het designer walhalla

Heb je een hart voor de retail en steek je graag al je aandacht en liefde in het creëren van een optimale winkelervaring voor de klant? Bij Designer Outlet Roermond is een bloeiende carrière in de retail absoluut mogelijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij vrijwel iedere winkel. Werk als winkelmedewerker, magazijnmedewerker of (assistent) store manager bij de mooiste merken en creëer samen met het team een geweldige ervaring in Designer Outlet Roermond.

Werken bij je favoriete winkel in Designer Outlet Roermond
Shoppen Designer Outlet Roermond
Lees de verhalen van de bekende gezichten in het merkendorp

Succesverhalen van de medewerkers

Wij weten het zeker: met zoveel verschillende toonaangevende merken is er beslist een werkomgeving die bij je past. Weet je nog niet zo goed welke retailomgeving het beste bij jouw persoonlijkheid aansluit? We spraken met diverse medewerkers die bij de winkels in Designer Outlet Roermond werkzaam zijn. Hoe is het om hier te werken, in wat voor team kom je terecht en zijn er kansen om te groeien? Je leest de antwoorden op deze en nog veel meer vragen in de verhalen van de medewerkers. Neem zelf een kijkje en kom meer te weten over werken in Designer Outlet Roermond.

Het verhaal van Luigi

Luigi del Rosario werkt als Store Manager bij Jack & Jones in Designer Outlet Roermond. Hier zorgt hij met een betrokken team voor sterke resultaten én een leuke werksfeer. Nieuwsgierig…

Het verhaal van Dennie

Dennie van der Sluiszen werkt als Assistant Store Manager bij The North Face in Designer Outlet Roermond. Mede dankzij zijn jarenlange ervaring in de retailwereld en zijn passie voor sportieve…

Het verhaal van Ilona

Ilona Stevens is al jaren onderdeel van het team bij Tommy Hilfiger in Roermond. Hier begon ze als verkoopmedewerker en is ze doorgegroeid tot Store Manager. Benieuwd naar haar verhaal?…
Ontdek alle mogelijkheden

Werken in Designer Outlet Roermond

Het Outlet in Roermond kent vele vacatures. Bekijk zelf Outlet Roermond vacatures en ontdek jouw nieuwe carrièrekansen in Designer Outlet Roermond.

Gezocht: (Assistent) Store Manager in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle banen voor (Assistent) Store Manager in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Centre Management in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle vacatures voor het Centre Management in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Magazijnmedewerker in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle vacatures voor magazijnmedewerker in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Horecabanen in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle horecabanen in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle vacatures voor winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond