Assistant Store Manager bij The North Face

Het verhaal van Dennie

Liefhebbers van ’s werelds grootste sportmerken kunnen in Designer Outlet Roermond beslist een dynamische carrière hebben. Neem bijvoorbeeld het verhaal van Dennie van der Sluiszen, Assistant Store Manager bij The North Face. Mede vanwege zijn eigen sportieve achtergrond en de match met de merkwaarden van zijn werkgever, voelt Dennie zich thuis op zijn werkplek. Lees zijn verhaal hieronder en ontdek hoe hij het werken bij dit bekende merk in Designer Outlet Roermond ervaart.

Lees het verhaal van Dennie
The North Face met Dennie

Hallo Dennie, zou je ons kunnen vertellen hoe je bij The North Face in Roermond terecht bent gekomen?

Ik ben altijd heel sportief geweest en heb een grote affiniteit met sportieve lifestyle merken. Net voor de laatste lockdown gedurende de coronatijd was ik in verband met bezuinigingen bij mijn vorige werkgever overbodig geworden. Toevallig was ik al bekend met de huidige en voormalige leidinggevenden bij The North Face, en zo is het balletje gaan rollen. Ik vind mezelf bovendien heel erg terug in de merkwaarden van The North Face. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Create Community’, ‘Dare To Disrupt’, ‘Lead With Integrity’ en ‘Love Wild Places’. Sinds ik hier ben gestart is er veel veranderd en ben ik samen met de winkel gegroeid.

Fijn dat je bij The North Face op de juiste plek zit, Dennie. Had Roermond qua locatie ook invloed op jouw keuze om hier te werken?

Dat zeer zeker, ik woon mijn hele leven al in Roermond. Ik woon alleen en heb een kleine viervoeter die de hele werkdag alleen thuis zit. Als ik te ver weg zou werken, zou er ook nog een aanzienlijke reistijd bijzitten en dat kan ik niet het beestje niet aandoen. Bovendien heb ik veel ervaring in de retailwereld. Met meer dan 15 jaar outlet ervaring bij verschillende bedrijven heb ik langzaam de carrièreladder beklommen en ben ik persoonlijk veel kunnen groeien.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij The North Face omschrijven?

Simpel gezegd zou ik het samenvatten als een open cultuur waarin iedereen de vrijheid krijgt om zichzelf te zijn en waar je persoonlijke groei kunt doormaken. Toen ik hier begon was het allemaal nog vrij losjes, maar er is nu veel meer structuur aanwezig waardoor de zaak heeft kunnen groeien en waardoor eenieder de kans krijgt om stappen te zetten en te laten zien wat hij/zij kan. Diversiteit is ook een groot onderdeel van de cultuur. Iedereen is hier welkom, ongeacht je geslacht of wat je achtergrond is. Sinds ik hier werk zijn we van 3 vrouwelijke medewerkers naar een nette bezetting met 50/50 verhouding gegaan.

‘Je merkt dat het merk bezig is met het creëren van een wereldwijde community.’

Als je familie of vrienden op een verjaardag zou moeten uitleggen hoe het is om bij The North Face te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou het omschrijven als een gevarieerde en dynamische werkplek. Er is altijd wel iets te doen! Je merkt ook dat het merk bezig is met het creëren van een wereldwijde community: mensen enthousiasmeren om te ‘exploren’, op welke manier dan ook. Dat kan een stukje van de wereld zijn, maar ook jezelf te ontdekken.

Heb je misschien een interessant en pakkend feitje over werken wij The North Face wat veel mensen nog niet weten?

The North Face valt onder VF Corporation, een bedrijf dat ook o.a. de merken Vans, Timberland, Kipling, Napapijri en Eastpak bezit. VF neemt het heel erg op voor de medewerkers. Zo beschermt de organisatie de medewerkers zodat iedereen een gezonde balans tussen werk en privé kan behouden.

Tot slot, welke tips zou je willen geven aan nieuwe collega’s die bij The North Face in Roermond aan de slag gaan?

Ik zou zeggen dat een open houding en goede werkmentaliteit belangrijk zijn. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de resultaten, dus een positieve mentaliteit is van harte welkom. Het kan op bepaalde momenten best druk zijn, dus als nieuwe medewerker is het ook belangrijk dat je op zo’n dynamische werkvloer kunt werken.

 

Ontdek Designer Outlet Roermond

Wil jij na het lezen van dit verhaal ook aan de slag bij The North Face óf een andere winkel in Designer Outlet Roermond? Klik dan vooral verder en kom meer te weten over de carrièrekansen in Designer Outlet Roermond en ontdek zelf welke mooie banen op jou staan te wachten.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond