Store Manager bij Jack & Jones

Het verhaal van Luigi

Werken in Designer Outlet Roermond is dynamisch én geschikt voor iedereen die een passie heeft voor retail en ook een goede band met de collega’s kan waarderen. Dat kan Luigi del Rosario, Store Manager bij Jack & Jones bevestigen. Het draait namelijk niet alleen maar om het behalen van de targets, maar ook om het hebben van een goede bedrijfscultuur en de sfeer binnen het team. Nieuwsgierig hoe Luigi werken in Designer Outlet Roermond ervaart? Lees dan verder en ontdek zijn bevindingen.

Lees het verhaal van Luigi
Luigi bij Designer Outlet Roermond

Hey Luigi, we zijn erg nieuwsgierig naar jouw verhaal. Vertel, hoe ben je bij Jack & Jones in Designer Outlet Roermond terecht gekomen?

Ik ben destijds door een recruiter benaderd voor deze functie. Zodoende ben ik bij Jack & Jones terecht gekomen. Ik werk hier nog altijd erg graag omdat hier een top bedrijfscultuur heerst. Ook denk ik dat er voor dit specifieke filiaal nog heel veel potentie voor groei is, ondanks dat we ‘al’ 2 jaar deze zaak in Designer Outlet Roermond hebben.

Fijn dat je het naar je zin hebt in Roermond, Luigi. Had de locatie van Jack & Jones invloed op jouw keuze om hier aan de slag te gaan?

Ja, want ik kom zelf uit Roermond. Het is voor mij daarom erg prettig dat ik Store Manager ben geworden van deze vestiging, dichtbij huis.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Jack & Jones omschrijven?

Bij Jack & Jones vatten we de bedrijfscultuur samen met het woord ‘brotherhood’. Dit herken ik ook door de familiesfeer die vanuit het hoofdkantoor wordt getoond. Ondanks de verschillen (bijv. verschillende, hogere functies) is iedereen zeer benaderbaar. Ook komt er veel steun vanuit het hoofdkantoor wanneer er iets nodig is om de winkel en het personeel verder te ontwikkelen.

‘Dankzij de fijne teamsfeer presteren we goed en genieten we van leuke teamuitjes’.

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Jack & Jones?

Geweldige herinneringen met het team maak ik maandelijks! Wij doen namelijk zelf iedere maand aan teambuilding, dit zorgt voor een goede sfeer binnen het team.

Als je familie of vrienden zou moeten uitleggen hoe het is om bij Jack & Jones in Designer Outlet Roermond te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou zeggen dat het een geweldig bedrijf is met een platte hiërarchie. Het is hier op een plezierige manier hard werken samen met je teamleden.

Heb je misschien een interessant feitje over werken bij Jack & Jones wat de meeste mensen (nog) niet weten?

Bij ons is de teamsfeer ontzettend belangrijk. Hierdoor presteert iedereen goed en behalen we onze maandelijkse targets, die vervolgens beloond worden met leuke teamuitjes.

Tot slot, wat zou je willen zeggen tegen iemand die bij Jack & Jones in Designer Outlet Roermond wil werken?

Als je zowel zelfstandig als in een teamverband proactief kan werken en punctueel bent, join dan onze ‘brotherhood’ en wees welkom bij ons team!

 

Ontdek Designer Outlet Roermond

Heeft Luigi met zijn verhaal jouw interesse gewekt voor een baan bij Jack & Jones óf een andere winkel in Designer Outlet Roermond? Klik dan vooral verder en kom meer te weten over de carrièrekansen in Designer Outlet Roermond en ontdek zelf welke mooie banen op jou staan te wachten.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond