Store Manager bij Levi's in Designer Outlet Roermond

Het verhaal van Ilhame

Wat ooit begon als een baan voor tijdens haar tussenjaar, groeide uit tot de functie van Store Manager bij Levi’s. Dat is het verhaal van Ilhame Sadiki in Designer Outlet Roermond. Ilhame sloot zich aan bij het team van Levi’s in 2010 en wist zichzelf gedurende de jaren verder te ontwikkelen. Tegenwoordig draagt ze een grote verantwoordelijkheid voor één van de meest populaire winkels in het merkendorp. Nieuwsgierig naar dit bijzondere verhaal en hoe Ilhame de werksfeer zou omschrijven? Wij spraken met Ilhame over haar ervaringen.

Lees het verhaal van Ilhame
Foto Ilhame Levis

Hallo Ilhame, leuk dat we meer te weten mogen komen over jouw boeiende loopbaan bij Levi’s. Zou je ons kunnen vertellen hoe jouw avontuur bij Levi’s is begonnen?

In 2010 was ik van plan om even een “tussenjaar” te nemen. Via een kennis kreeg ik te horen dat ze bij Levi’s nieuwe medewerkers zochten. Uiteraard ben ik direct gaan solliciteren. Ik ben gestart via een uitzendbureau en al snel werd mij een contract aangeboden. Na een periode van ongeveer 4 maanden ben ik doorgegroeid tot de functie van Assistent Manager. In de periode als Assistent Manager heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen en veel mogen leren. Het leuke is dat ik nooit de behoefte heb gehad om hoger op te gaan, ondanks ik de kans heb gehad bij Levi’s en ook bij andere winkels.

In 2022 is de voormalige Store Manager veranderd van functie. Op dat moment dacht ik: ‘waarom grijp ik deze kans nu niet, je werkt al zo lang voor hetzelfde bedrijf en het team vertrouwt je. Je kent immers alle ins en outs van de winkel.’ Toen heb ik toch de functie met het volle vertrouwen aangenomen. Dat is ook het mooie van het bedrijf: er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Het team maakt het werk ook extra leuk. We hebben een gezellig team waar veel vriendschappen zijn ontstaan. Medewerkers gaan regelmatig buiten het werk met elkaar om en dat vind ik mooi om te zien. Het teamverband is sterk. We werken hard, maar hebben ook veel lol.

Had de locatie van Roermond destijds invloed op jouw keuze om hier aan de slag te gaan? 

Ik ben zelf geboren en getogen in Roermond. Het leuke aan Roermond is dat je veel te maken hebt met verschillende culturen. Ik houd zelf heel erg van reizen en verschillende culturen. Dit heb ik altijd erg interessant gevonden, want zo leer je veel van elkaar. Roermond is een leuke, gezellige stad die ook mede dankzij het Designer Outlet enorm is gegroeid. Het is leuk om te horen dat veel mensen het Designer Outlet noemen als je met ze over Roermond praat.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Levi’s omschrijven? Zijn er bepaalde aspecten die je graag zou willen uitlichten?

Levi’s is een merk waar je je gehoord voelt. Ook is er veel steun vanuit het bedrijf beschikbaar, zoals met onze ‘Redtab Foundation’ waarmee bijvoorbeeld financiele support beschikbaar is. Ook kunnen medewerkers gebruik maken van een Engagement Survey die je anoniem kunt invullen als je op- of aanmerkingen over je werkomgeving wilt delen. Medewerkers die met persoonlijke problemen of trauma’s zitten, kunnen rekenen op professionele hulp die Levi’s voor ze aanbiedt. Dit zijn enkele voorbeelden, maar er zijn nog meer platforms waarvan je gebruik kunt maken voor een betere werkomgeving.

Ook investeert Levi’s veel in trainingen die heel leerzaam zijn voor het personeel. Elke dag kunnen ze een korte training volgen via een eigen app. Het management team krijgt ook iedere week trainingen door ervaren trainers.

 

 

‘Het teamverband is sterk. We werken hard, maar hebben ook veel lol.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Levi’s?

Een van de leukste en mooiste ervaringen die ik de afgelopen 14 jaar heb gehad, is het moment dat we met het hele team in 2019 een 3-daagse trip naar Amsterdam hebben verdiend. Levi’s heeft ons in alles voorzien (de reis, hotel, diner, lunch, excursies). We hebben dit destijds cadeau gekregen omdat we met onze winkel het beste jaar ooit hadden gedraaid. Het was een moment om nooit meer te vergeten!

Als je familie en vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Levi’s te werken, wat zou je dan zeggen?

We zijn een team met een gezellige sfeer en verschillende culturen, leeftijden en nationaliteiten. Gelukkig is Levi’s als merk erg bekend bij de meeste mensen. Daardoor is onze winkel altijd erg populair en vervelen we ons zeker niet. Het is leuk en leerzaam om iedere dag wel iets nieuws te leren van klanten, collega’s of de trainingen.

Heb je misschien een interessant en pakkend feitje over werken bij Levi’s in Designer Outlet Roermond wat veel mensen nog niet weten?

Er worden regelmatig uitjes gehouden. Zo doen we een leuk activiteit aan het einde van het jaar. Gedurende het jaar doen we ook weleens een drankje samen met het team. Ook onderling gaan collega’s samen veel op stap of naar elkaars verjaardagen toe. Verder hebben onze medewerkers een aantal leuke voordelen. Bijvoorbeeld dat je na een aantal maanden geheel gratis een nieuwe outfit mag uitzoeken. Daarnaast hebben we een goed salaris en werken we met een leuk bonussysteem.

Tot slot, wat zou je willen zeggen tegen mensen die een baan bij Levi’s overwegen?

Als je een baan zoekt bij een bedrijf waar je kunt doorgroeien en waar je met leuke collega’s aan de gezamenlijke doelen werkt, zit je bij ons op de juiste plek. Levi’s geeft je namelijk de kans om door te groeien. Zowel hier alsook op andere locaties. Verder zou ik willen zeggen dat je vooral jezelf moet blijven, durf te spreken en sta open voor nieuwe uitdagingen. Dan komt het vast goed!

 

Ontdek Designer Outlet Roermond

Heeft Ilhame met haar verhaal jouw interesse gewekt voor een baan bij Levi’s óf een andere winkel in Designer Outlet Roermond? Klik dan vooral verder en kom meer te weten over de carrièrekansen in Designer Outlet Roermond en ontdek zelf welke mooie banen op jou staan te wachten.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond