Keukentalent van Het Schnitzelparadies in Roermond

Het Roermond van Merih

Bij Het Schnitzelparadies in Roermond vind je een enthousiast en gedreven team dat samen hard werkt maar ook plezier heeft in hun werk. Een van deze teamleden is Merih Beyene, een belangrijke keukenmedewerker bij het restaurant. Wat is de mening van Merih over werken bij dit bedrijf en zou hij het familie en vrienden ook aanraden? Lees zijn verhaal!

Lees het verhaal van Merih
Merih bij het Schnitzelparadies Roermond

Hallo Merih, leuk dat je ons meer wilt vertellen over werken bij Het Schnitzelparadies. Hoe zou jij je baan bij dit restaurant omschrijven?

Ik vind het leuk om bij Het Schnitzelparadies te werken. Mijn werkzaamheden in de keuken voer ik met plezier uit, ik heb aardige collega’s en ik vind het ook leuk om een uitdaging te hebben met deze baan.

Fijn dat je tevreden bent met je baan, Merih! Was het voor jou belangrijk om in Roermond te werken?

Ja, voor mij is het zeker belangrijk. Ik kom met de bus naar het werk dus het is voor mij belangrijk dat het restaurant met de bus goed toegankelijk is. Voor de rest vind ik Roermond een mooie stad, dus ik vind het ook leuk om hier werkzaam te zijn.

Ik kan me voorstellen dat de bereikbaarheid van het restaurant belangrijk voor je is! Heel wat anders: hoe zou je de bedrijfscultuur bij Het Schnitzelparadies omschrijven?

Hier heerst een cultuur waarin je als medewerker de ruimte krijgt om jezelf te verbeteren. Zo heb ik de mogelijkheid gehad om binnen het Schnitzelparadies mijn opleiding te volgen. Verder krijg ik dagelijks de ruimte om mezelf te verbeteren in de werkzaamheden die ik verricht.

‘Natuurlijk werken we hard, maar er is ook altijd tijd voor gezelligheid.’

Als familie of vrienden je vragen hoe het is om bij Het Schnitzelparadies te werken, wat zeg je dan?

Ik zou zeggen dat het het hier leuk en gezellig is. Natuurlijk werken we hard, maar er is daarnaast ook altijd tijd voor gezelligheid.

Heb je misschien een interessant feitje over werken bij Het Schnitzelparadies of Cox & Co?

Binnen Cox & Co is er altijd een mogelijkheid om te groeien als persoon. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen of een andere uitdaging aan te gaan. Dit is vrij uniek en ook interessant voor nieuwe medewerkers.

Tot slot, heb je nog een tip voor mensen die ook bij Het Schnitzelparadies willen werken?

Als je hard werkt en aardig bent tegen collega’s en gasten, kom je al een heel eind! Dit zorgt ook voor het meeste werkplezier.

Ontdek Cox & Co

Heb je interesse gekregen in een baan bij een van de horecaformules van Cox & Co, zoals Het Schnitzelparadies? Of wil je eerst nog wat meer te weten komen over dit mooie familiebedrijf? Lees dan vooral verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Kik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond