Maak kennis met het talent van Cox & Co

Het Roermond van Michelle

Bij de horecaformules van familiebedrijf Cox & Co werken bijzondere mensen met net zo’n bijzondere verhalen. Michelle is één van deze talenten. Als assistent leidinggevende bij het Schnitzelparadies (van Cox & Co) is ze een belangrijke kracht. Lees snel verder en ontdek haar verhaal.

Ontdek het verhaal van Michelle
Michelle van Cox en Co

Hey Michelle! Vertel eens kort iets over jezelf en hoe je bij Cox & Co terecht bent gekomen.

Ik ben Michelle van der Sluiszen, woonachtig in Roermond en werkzaam als assistent leidinggevende bij het Schnitzelparadies (van Cox & Co). Ik ben bij het Schnitzelparadies begonnen als 20 jarige die op zoek was naar een bijbaan. Naast mijn studie had ik namelijk nog ruimte om te werken. Bij het Schnitzelparadies heb ik mijn liefde voor de horeca ontdekt. Cox & Co heeft mij niet alleen een fijne werkplek geboden maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Interessant! Was het belangrijk voor je om in Roermond een baan te vinden?

Jazeker. Ik werk namelijk graag in Roermond. Vooral omdat ik ook in Roermond woon. Het is een gezellige stad, ook om te werken. Met onze gunstige ligging dichtbij het Designer Outlet heb je bovendien een heel divers publiek aan gasten.

Oke, leuk om te horen. Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Cox & Co omschrijven?

Bij Cox & Co heerst een mensgerichte cultuur. Niet alleen voor onze gasten maar ook zeker richting de medewerkers. Binnen Cox & Co wordt er geluisterd naar de medewerkers. Wat mij persoonlijk opvalt in dit bedrijf is dat de familie Cox zeer betrokken is en de medewerkers altijd probeert te helpen waar mogelijk.

‘Bij Cox & Co krijg ik de kans om door te groeien binnen de organisatie, ook als mijn opleiding niet per se aansluit bij mijn functie.’

Heb je toevallig een bijzondere ervaring of persoonlijk verhaal wat met jouw baan te maken heeft?

Ik ben bij het Schnitzelparadies terecht gekomen terwijl ik begon aan mijn studie rechtsgeleerdheid. Na het afronden van mijn bachelor kreeg ik de kans om door te groeien bij Cox & Co  en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Voor mij is het heel belangrijk dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Het is voor mij minder belangrijk of die keuze aansluit bij een bepaalde studie.

Als je vrienden of familie moet uitleggen hoe het is om bij Cox & Co te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou zeggen dat het een leuk en gezellig bedrijf is waar je dagelijks omgang hebt met lokale en ook internationale gasten. Bovendien moedigen ze bij Cox & Co persoonlijke groei van harte aan.

Wat is een interessant of pakkend feitje over werken bij Cox & Co wat de meeste mensen niet weten?

Bij het Schnitzelparadies werk je in een heel gezellig team waar iedereen iets voor een ander over heeft. Collega’s zien elkaar niet alleen op het werk maar ook regelmatig buiten werktijden.

Tot slot, wat zou je tegen onbekenden willen zeggen als ze om advies vragen over werken bij Cox & Co?

Je moet het leuk vinden om in een leuk en gezellig team te werken waar we iedere dag hard werken en waar geen een dag hetzelfde is.

De drie tips van Michelle

Leer je collega's kennen

Interesse tonen in je collega’s en elkaar leren kennen is de lijm voor een positief team. Je leert elkaar beter begrijpen.

Bepaal je persoonlijke doelen en daag jezelf uit

Het is fijn om voor ogen te houden wat je wilt bereiken en wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Op deze manier kun je gerichter te werk gaan.

Wees positief ingesteld

Een positieve mindset zorgt niet alleen voor meer werkplezier, ook zal het de sfeer op het werk ten goede komen.

Ontdek Cox & Co

Interesse gekregen in een baan bij een van de horecaformules van Cox & Co? Of wil je simpelweg meer lezen over dit mooie, lokale familiebedrijf? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond