Maak kennis met het talent van Cox & Co

Het Roermond van Eva

Bij de horecaformules van familiebedrijf Cox & Co werken bijzondere mensen met net zo’n bijzondere verhalen. Eva Cox is ook een belangrijk onderdeel van dit familiebedrijf. Als leidinggevende is ze een essentiële schakel in de organisatie. De wereld van de horeca is Eva met haar jarenlange ervaring niet vreemd. Benieuwd naar de ervaringen van Eva bij Cox & Co? Lees dan snel verder!

Ontdek het verhaal van Eva
Het verhaal van Eva

Hallo Eva! Vertel, hoe ben je bij De Beren terechtgekomen?

Ik ben sinds eind 2019 werkzaam bij De Beren in Roermond. Aangezien De Beren behoort tot een van de locaties van ons familiebedrijf, ben ik hier op deze manier terechtgekomen.

Klinkt logisch! Woon je toevallig zelf in de buurt van het restaurant?

Ik woon zelf aan de rand van Roermond, richting Herten. Net buiten het centrum dus. De Beren ligt op de Markt en is dus voor mij super makkelijk bereikbaar met de fiets. Dit vind ik zelf erg prettig.

Leuk zeg, lekker op de fiets naar het werk. Heel wat anders: hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

Bij De Beren hebben we een redelijk jong team. Dit zorgt ervoor dat iedereen ongeveer in dezelfde levensfase zit. Ik denk dat we het daarom zo goed met de collega’s kunnen vinden. We hebben allemaal veel raakvlakken.

‘Bij ons zijn de lijntjes kort. Iedereen kan eenvoudig contact opnemen met de organisatie waardoor er totaal geen kloof zit tussen het management en de werkvloer.’

Als je vreemden moet uitleggen hoe het is om bij De Beren te werken, wat zou je dan zeggen?

Bij De Beren is het hard werken. Vooral in de zomer kan het erg druk zijn (wat natuurlijk goed is). Dan is het wel belangrijk dat je een leuk en op elkaar ingespeeld team hebt. Ik ben van mening dat wij dat bij ons restaurant zeker hebben.

Wat is een interessant feitje over werken bij De Beren wat de meeste mensen niet weten?

De Beren in Roermond maakt onderdeel uit van familiebedrijf Cox & Co. Doordat ik zelf op de werkvloer sta zijn de lijntjes naar het ‘hoofdkantoor’ kort. Hierdoor kunnen alle medewerkers altijd kort en snel contact zoeken met de organisatie als er iets is. Het kantoor en de zaken zijn daardoor goed met elkaar verbonden.

Tot slot, wat zou je zeggen tegen familie, vrienden maar ook onbekenden die om advies vragen over werken bij De Beren?

Iedereen die op zoek is naar een leuke (bij)baan is bij De Beren aan het juiste adres. Het is een leuke, gezellige werkplek voor jong en oud en met flexibel, afwisselend werk. We staan altijd open voor vragen of het verstrekken van meer info. Neem dus zeker contact met ons op!

De drie tips van Eva

Heb plezier in je werk

Het is belangrijk dat je plezier hebt tijdens je werk. Bij ons kun je altijd lachen met je collega’s. Als je voldoening haalt uit een baan in de horeca, zit je bij ons goed.

De sportschool heb je niet nodig

Ga je graag naar de sportschool? Zet dat abonnement dan maar stop. Bij ons maak je voldoende kilometers op de werkvloer dus je bent gegarandeerd altijd in beweging.

Lach en blijf vooral jezelf

Het allerbelangrijkste is dat je gewoon jezelf blijft. Dat is het beste voor jezelf, je collega’s en uiteindelijk ook alle gasten. Blijf vooral jezelf, dan doen wij dat ook!

Ontdek Cox & Co

Interesse gekregen in een baan bij een van de horecaformules van Cox & Co? Of wil je simpelweg meer lezen over dit mooie, lokale familiebedrijf? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond