Talent bij restaurant De Beren in Roermond

Het Roermond van Jean-Luc

Jean-Luc begon een aantal jaren geleden als afwashulp bij De Beren en is nog altijd bij dit restaurant in Roermond werkzaam. Nu alleen niet meer als afwasser maar als belangrijke kracht in de bediening en achter de bar. Hoe is Jean-Luc bij dit restaurant van Cox & Co belandt en hoe bevalt het na al die jaren? Je leest de ervaringen van Jean-Luc hier!

Lees het verhaal van Jean-Luc
Jean-Luc De Beren Roermond

Hoi Jean-Luc! Jij bent dus ook een van de belangrijke krachten bij De Beren in Roermond. Vertel, hoe ben je bij deze horecazaak terecht gekomen? 

Ik ben bij De Beren terecht gekomen door een online vacature op Indeed. Dit was voor de functie afwasser. We zijn nu bijna 3 jaar verder en ik ben nog steeds hier werkzaam. Alleen niet meer als afwasser maar in de bediening en achter de bar. De reden waarom ik het hier erg naar mijn zin heb is dat de sfeer op de werkvloer hier erg fijn is. Iedereen helpt elkaar en is bereid om een stapje extra voor elkaar te zetten.

Goed om te horen dat je het hier naar je zin hebt. Had de locatie van De Beren in Roermond invloed op jouw keuze om hier aan de slag te gaan?

De locatie speelt zeker een rol. Omdat ik in Herten woon is de binnenstad niet heel erg ver. Het is makkelijk te bereiken en prima te doen met de fiets.

Vanuit Herten ben je inderdaad snel in de binnenstad. Heel wat anders: hoe zou je de bedrijfscultuur bij De Beren omschrijven?

Als ik de bedrijfscultuur van De Beren zou moeten omschrijven, dan zou ik kiezen voor het begrip ‘familiair’. Het is namelijk een hecht team. Het is een fijne werkgever die luistert naar het personeel. Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd ruimte voor een grapje. Dit zorgt voor een erg fijne werksfeer.

 

 

‘Ik heb mezelf in 3 jaar tijd veel kunnen ontwikkelen bij De Beren’

Heb je misschien een bijzondere ervaring die te maken heeft met jouw baan bij De Beren?

Ik ben dus bijna 3 jaar geleden begonnen bij De Beren als afwasser. Hierna ben ik runner geworden en dit heb ik een tijdje gedaan. De volgende functie die ik kreeg was achter de bar. Inmiddels sta ik al geruime tijd in de bediening. Bovendien heb ik steeds meer verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld bij een sluitdienst. Ik heb dus in die 3 jaar tijd veel persoonlijke groei doorgemaakt en veel ervaring kunnen opdoen.

Wat is een interessant feitje over werken bij de Beren wat veel mensen nog niet weten?

Wat veel mensen niet weten is dat wij als collega’s onderling in onze vrije tijd ook samen dingen doen. Denk hierbij aan een avondje bowlen. Dit zorgt ervoor dat we elkaar ook nog beter leren kennen.

Tot slot, als je vrienden of familie op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij De Beren te werken, wat zou je dan zeggen?

Dan zou ik zeggen dat ze meteen moeten solliciteren haha! Het is een prettige werkplek. We werken hard maar het is hier altijd gezellig. Als je open staat voor verandering, zijn er voldoende kansen om je hier te ontwikkelen.

 

Ontdek Cox & Co

Heb je interesse gekregen in een baan bij een van de horecaformules van Cox & Co? Of wil je eerst nog wat meer te weten komen over dit mooie familiebedrijf? Lees dan vooral verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Kik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond