Floormanager bij Het Schnitzelparadies in Roermond

Het Roermond van Jilan

Dat je bij Het Schnitzelparadies de kans krijgt om door te groeien, laat Jilan van den Hoogen zien. Jilan begon ooit bij Cox & Co met een bijbaantje en heeft zich in de loop der tijd enorm kunnen ontwikkelen. Inmiddels is hij als floormanager verantwoordelijk bij Het Schnitzelparadies in Roermond. Benieuwd naar het verhaal van Jilan en hoe het hem bevalt bij dit bekende restaurant in Roermond? Lees dan snel verder!

Lees het verhaal van Jilan
Jilan bij Het Schnitzelparadies Roermond

Hoi Jilan! Leuk dat je bij ons jouw verhaal wilt delen. Zou je ons kunnen vertellen waarom je bij Het Schnitzelparadies werkt?

Ik vind het leuk om in de horeca te werken. Vandaar dat ik uiteindelijk heb gekozen om te solliciteren bij Cox & Co. Destijds als weekendhulp omdat ik daarnaast nog een studie volgde. Uiteindelijk ben ik gestopt met mijn studie en heb ik gevraagd of er een mogelijkheid zou zijn om meer uren te kunnen werken. Dit was mogelijk! Ik heb hier destijds voor gekozen omdat ik het team en de werkzaamheden heel erg leuk vond. Wat mij heel erg aanspreekt binnen het bedrijf is het feit dat er genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. Ik ben dan nu ook sinds een aantal maanden floormanager binnen het Schnitzelparadies. Ik ervaar nog altijd veel werkplezier binnen het bedrijf.

Wat goed om te zien dat je zo’n ontwikkeling hebt kunnen doormaken Jilan! Had je destijds ook een wens om in Roermond te werken?

Het is niet per se een bewuste keuze geweest om op deze specifieke locatie te werken, maar Roermond als stad had wel mijn voorkeur. Omdat ik zelf in Roermond woonachtig ben, is het fijn dat ik weinig reistijd heb.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Het Schnitzelparadies of Cox & Co omschrijven?

Ik zou de cultuur hier omschrijven als een cultuur waar men naar elkaar luistert, zowel de collega’s als natuurlijk de gasten. Er heerst zeker een familiaire sfeer binnen Cox & Co. Als je een probleem ervaart kun je altijd aan de bel trekken bij de directie. Ze staan altijd klaar om hun medewerkers te helpen!

‘Ik ga regelmatig met mijn collega’s op stap en dit zorgt voor een goede band met elkaar.’

Als familie en vrienden vragen hoe het is om bij Het Schnitzelparadies te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou het bedrijf omschrijven als een leuk bedrijf om voor te werken, inclusief een leuk team. De werkzaamheden zijn heel erg afwisselend: geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werken binnen het Schnitzelparadies erg leuk.

Heb je misschien een interessant feitje over werken bij Het Schnitzelparadies voor ons?

Buiten het werk om zijn er veel collega’s die als vrienden met elkaar omgaan. Zelf ga ik regelmatig met collega’s op stap. Dit zorgt er naar mijn mening voor dat we ook een goede band met elkaar hebben.

Tot slot, wat zou je willen zeggen tegen mensen die een baan bij Het Schnitzelparadies overwegen?

Kom het vooral zelf ervaren! Loop een dagje mee, dan krijg je een goede indruk van de werksfeer. Het is een leuk bedrijf om voor te werken en op een top locatie, dus we weten zeker dat het je bevalt en verwelkomen je graag in ons team.

Ontdek Cox & Co

Heb je interesse gekregen in een baan bij een van de horecaformules van Cox & Co, zoals Het Schnitzelparadies? Of wil je eerst nog wat meer te weten komen over dit mooie familiebedrijf? Lees dan vooral verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Kik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond