Herten volgens Ozaia

Veel inwoners van Herten wonen met veel plezier in dit dorp. Zo ook Ozaia den Heijer, die al een lange tijd samen met zijn moeder in Herten woont. Wil je weten waarom ze hier zo graag wonen? Scroll dan verder omlaag en ontdek het verhaal van Ozaia en zijn familie.

Het verhaal van Ozaia lezen
Herten volgens Ozaia

Hoi Ozaia! Vertel, waarom zijn jullie in Herten gaan wonen?

Ik ben in Herten (Molenwijk) gaan wonen met mijn moeder omdat ze destijds op zoek was naar een wijk waar ik als klein kind gewoon op straat kon spelen, in een rustige wijk.

Begrijpelijk! Wonen jullie al lang in deze wijk in Herten?

Wij wonen hier inmiddels al ruim 13 jaar. Het is nog altijd een rustige buurt en we wonen hier heel graag!

Fijn dat Herten nog altijd goed bevalt. Wat voor mensen wonen er eigenlijk in jouw buurt?

Wij wonen in een gedeelte met rijtjeshuizen. Het contact onderling is hier erg gezellig. We kunnen altijd wel een praatje maken met de buren en organiseren soms ook leuke dingen samen.

‘We wonen hier al ruim 13 jaar en ik zie mezelf ook in de toekomst nog graag in Herten wonen.’

Hoe zou je de voorzieningen in deze buurt van Herten omschrijven?

Qua voorzieningen is er in deze specifieke buurt niet zo heel veel. We hebben wel een kapsalon en massagestudio in de buurt. Gelukkig is Herten niet ontzettend groot en ben je binnen 5 minuten altijd bij de supermarkt of de snackbar.

Ben je van plan om nog lang in deze buurt te blijven wonen?

Ja, dat komt ook omdat ik nog een tijdje bij mijn moeder zal wonen. Maar ook als ik ouder ben zou ik hier nog graag blijven wonen.

Tot slot, zou je andere mensen aanraden om in deze buurt te gaan wonen?

Jazeker, ik zou het mensen aanraden. Vooral mensen met kleine/jonge kinderen. Het is een rustige buurt waar iedereen gewoon rustig kan zijn.

Meer lezen over wonen in Herten

Wil je ook graag in Herten wonen? Klik dan vooral verder en kom meer te weten over de voorzieningen, het onderwijs, de inwoners, de verenigingen en nog veel meer. Wij weten het zeker: wonen in Herten is echt iets voor jou!

Meer lezen over wonen in Herten
Wonen in OolderVeste Roermond