Logistiek medewerker bij MERPO Fashion Logistics

Het verhaal van Karin

Ook in Swalmen is het prima werken. Dat bewijst Karin Oijen-Moors, logistiek medewerker bij familiebedrijf MERPO Fashion Logistics. Karin is als logistiek medewerker een belangrijke kracht binnen het bedrijf. In de loop der jaren heeft Karin met haar eigen ogen het bedrijf zien groeien. Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van Karin bij dit mooie bedrijf in Swalmen? Lees dan hier verder!

Lees het verhaal van Karin
Karin van MERPO Fashion Logistics

Hallo Karin, leuk dat we je mogen spreken. Zou je ons kunnen vertellen sinds wanneer je bij MERPO Fashion Logistics werkt?

Ik ben in 2014 bij MERPO te Swalmen gestart als orderpicker voor diverse winkels die in Designer Outlet Roermond zijn gevestigd. Ik werk nog altijd met veel plezier bij MERPO, het is een veelzijdig familiebedrijf.

Goed dat je veel plezier hebt in je werk, Karin. Had de locatie van MERPO Fashion Logistics in Swalmen destijds invloed op jouw keuze om hier te gaan werken?

De locatie is zeker een groot voordeel geweest om bij MERPO in Swalmen te gaan werken. Ik werkte destijds namelijk in het Brabantse Oosterhout en het reizen was niet altijd een voordeel. Nu kan ik lekker met de fiets naar mijn werk komen.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij MERPO Fashion Logistics omschrijven?

Er is in de loop der jaren natuurlijk veel veranderd, de wereld om ons heen staat ook niet stil. MERPO is de laatste jaren flink gegroeid in logistieke werkzaamheden en aantal medewerkers. Ik voel me hier in ieder geval echt thuis.

 

‘Je hebt hier veel goede collega’s en iedereen heeft begrip en respect voor elkaar.’

Heb je bij MERPO in Swalmen altijd dezelfde functie gehad, of wissel je ook weleens qua werkzaamheden?

Ik ben altijd flexibel geweest met de werkzaamheden waardoor ik op meerdere afdelingen inzetbaar ben. Het voordeel hiervan is ook dat je de klanten van MERPO goed leert kennen.

Als je vrienden of familie op een verjaardag zou moeten uitleggen hoe het is om bij MERPO Fashion Logistics te werken, wat zou je dan zeggen?

MERPO is een mooi bedrijf om voor te werken, je hebt veel goede collega’s en iedereen heeft begrip en respect voor elkaar.

Wat is een interessant en pakkend feitje over werken bij MERPO Fashion Logistics wat veel mensen (nog) niet weten?

We doen gezamenlijk met collega’s jaarlijks diverse activiteiten, bijvoorbeeld samen meedoen met de Venloop wandeltocht. Na afloop is de sfeer met het team altijd nog heel gezellig. Wat veel mensen ook niet weten, is dat we in onze organisatie korte lijnen hebben. Je kunt altijd bij de directie terecht met je vragen of andere zaken, ze bieden een luisterend oor.

Tot slot, hoe zou je het team omschrijven?

Bij MERPO vormen alle collega’s samen een hecht team. Iedereen neemt zijn of haar verantwoording. Dit is onze kracht en het maakt je als bedrijf flexibel. Bovendien heerst er bij MERPO een goede werksfeer, is er een prettige werkomgeving en werken we goed samen aan de toekomstplannen.

Ontdek MERPO Fashion Logistics

Wil je meer te weten komen over MERPO Fashion Logistics in Swalmen? Klik dan vooral verder en maak op een korte maar krachtige manier kennis met het bedrijf, haar voornaamste specialiteiten en meer. Leer bovendien ook meer over de andere bedrijven die in Swalmen en omgeving ondernemen!

Lees meer over MERPO Fashion Logistics
MERPO Fashion Logistics in Swalmen
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen