Maak kennis met het bekende gezicht van Resort Marina Oolderhuuske

Het Roermond van Ilse

Bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond draagt iedereen zijn steentje bij om iedere bezoeker een ultiem vakantiegevoel aan het water te geven. Een bekend gezicht is Ilse Ong-Aban.  Als Front Office medewerker en Marketing assistent is ze al jaren verbonden aan het Roermondse resort. Lees snel verder en ontdek waarom Ilse al jaren bij het resort werkzaam is.

Ontdek het verhaal van Ilse
Het verhaal van Ilse Oolderhuuske groot

Hoi Ilse! Je werkt al een tijdje bij Resort Marina Oolderhuuske, toch? Hoe ben je hier terecht gekomen?

Klopt! Ik ben in 2014 als stagiair begonnen bij Resort Marina Oolderhuuske. Nadat mijn stage was afgerond ben ik met een bijbaan en vakantiebaan bij het resort gebleven. Tijdens deze baantjes heb ik diverse mogelijkheden gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Nadat ik mijn vervolgstudie had afgerond kreeg ik een vast contract aangeboden en inmiddels werk ik hier al 8 jaar. De diversiteit in het bedrijf, het vaste team en de de vrijheid om mijzelf continue te ontwikkelen zijn de grootste redenen waarom ik hier nog altijd met plezier werk.

Wat interessant zeg! En had de locatie van het resort invloed op jouw keuze om destijds (en nu nog steeds) hier in Roermond te werken?

Ik denk het wel. Toen ik hier als stagiair begon woonde ik nog thuis bij mijn ouders in Haelen. Inmiddels woon ik in Eindhoven en de afstand is totaal geen probleem. Buiten dat het een prachtige en bijzondere locatie is (omringd door de Maasplassen) is het resort ook prima bereikbaar. Ik heb nauwelijks last van file en ik zie deze korte afstand totaal niet als een hinder voor mijn woon-werk verkeer.

Duidelijk. Hele andere vraag: hoe zou je de bedrijfscultuur bij Resort Marina Oolderhuuske omschrijven?

Bij Resort Marina Oolderhuuske wordt iedereen in zijn of haar waarde gelaten. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en deze kansen worden ook echt gegeven. Bij het resort is echt iedereen welkom. Ieder jaar zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor het camping seizoen (van april tot oktober). Voor deze banen (en de andere banen) is echt iedereen van harte welkom bij ons bedrijf.

‘Dat ik in Eindhoven woon is geen enkel probleem. Ik ben iedere dag binnen no-time in de mooie omgeving van ons resort in Roermond’

Heb je een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met je baan bij Resort Marina Oolderhuuske?

Bij ons is eigenlijk geen dag hetzelfde. De gasten die op ons Resort verblijven variëren ook enorm. We zien in principe iedere dag enthousiaste mensen die elk hun eigen verhaal meebrengen. Samen met de collega’s zorgen we altijd voor een gezellige sfeer. We lunchen altijd samen en drinken regelmatig na werktijd een borrel. Als het mooi weer is, is een klein tochtje op de Maas met een boot voor ons niet gek.

Wat is een interessant feitje over werken bij Resort Marina Oolderhuuske wat de meeste mensen niet weten?

Ik heb het eigenlijk al een paar keer in mijn andere antwoorden laten doorschemeren maar er heerst hier echt een prettige werkcultuur. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en is er ruimte voor groei. Niks is hier te gek!

Als je vrienden of familie op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Resort Marina Oolderhuuske te werken, wat zou je dan zeggen?

Werken bij Resort Marina Oolderhuuske is nooit hetzelfde. Er zijn altijd verhalen en gebeurtenissen die elke dag weer anders maakt. Daarbij ligt er altijd werk op je te wachten waardoor je je zeker niet verveelt.

 

De drie tips van Ilse

Groei, groei, groei!

Ik ben zelf als stagiair bij Resort Marina Oolderhuuske begonnen en ben na wat (bij)baantjes al jaren een vaste kracht. Het geheim? Sta open voor verandering en laat weten dat je graag op professioneel vlak wil groeien.

Het resort is dichterbij dan je denkt

Met een snelle blik via Google Maps lijkt het resort wellicht wat verder weg maar niks is minder waar. Ik woon zelf in Eindhoven en mijn andere collega’s wonen ook niet per se in Roermond. Toch zijn we allemaal binnen no-time op het werk. Laat de afstand geen rol spelen!

Kom hier werken als je wil leren

Het resort is een perfecte leerschool voor iedereen die graag met hospitality te maken heeft. Onze gasten zijn zeer divers én internationaal. Het is leuk om deze diversiteit aan klanten te kunnen helpen. Overweeg daarom zeker een baan op het resort als dit je aanspreekt.

Ontdek Resort Marina Oolderhuuske

Interesse gekregen in een baan bij Resort Marina Oolderhuuske? Of wil je simpelweg meer lezen over dit mooie resort? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond