Maak kennis met het lokale talent bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Het Roermond van Julia

Bij Smurfit Kappa Roermond Papier werkt een ontzettend diverse groep talenten mee om van oud papier weer nieuw papier te produceren. Zo ook Julia Venner. Julia kwam na haar studie bij het bedrijf terecht op de inkoopafdeling als inkoop assistent. Inmiddels heeft ze namens het bedrijf meerdere opleidingen mogen volgen en werkt ze als inkoper aan diverse inkoopvraagstukken. Lees snel verder en ontdek het complete verhaal van Julia bij Smurfit Kappa Roermond Papier.

Ontdek het verhaal van Julia
Linda Smurfit Kappa Roermond Papier

Hey Julia! Zou je ons eens kunnen vertellen hoe je bij Smurfit Kappa Roermond Papier terecht bent gekomen én waarom je er nog altijd werkt?

Na het afronden van mijn studie ben ik via een uitzendbureau als inkoop assistent bij Smurfit Kappa Roermond Papier aan de slag gegaan. Het inkoopvak beviel me zo goed dat ik gestart ben met de inkoopopleiding ‘Nevi 1’. Ondertussen ben ik inkoper en heb ik ‘Nevi 2’ bijna afgerond. Smurfit Kappa Roermond Papier heeft mij de kans geboden om deze studie te volgen en me op deze manier te ontwikkelen. Ik werk er nog steeds omdat er nog voldoende inkoopvraagstukken zijn waar ik me op kan richten.

Wat leuk om te horen dat je bij het bedrijf de handvaten hebt gekregen om te groeien. Had de locatie van Smurfit Kappa Roermond Papier eigenlijk destijds invloed op jouw keuze om hier te werken?

Absoluut. Ik woon aan de rand van Roermond en het is heerlijk om met de fiets naar het werk te kunnen gaan. Zo heb ik geen last van eventuele files of treinen met vertraging. En zo heb ik ook meteen wat beweging op een dag. Goed voor mijn gezondheid (en het milieu)!

Fijn dat je een baan in de buurt hebt gevonden die bij je past, Julia! Andere vraag: hoe zou je de bedrijfscultuur bij Smurfit Kappa Roermond Papier omschrijven?

We hebben een actieve personeelsvereniging en een personeelsbeleid dat volop inzet op duurzame inzetbaarheid. Er heerst een gezellige sfeer binnen de organisatie. Afdelingen weten elkaar goed te vinden en er werken veelal mensen uit de regio wat de communicatie gemakkelijk maakt. Successen vieren we ‘op zijn Limburgs’ met vlaai. Voor diegenen die de vlaai wat te veel wordt, kan in de pauze prachtig wandelen bij Mijnheerkens op loopafstand van het kantoor.

‘Afdelingen weten elkaar hier goed te vinden en we vieren onze successen op zijn Limburgs met een welverdiend stuk vlaai!’

Als je familie en vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Smurfit Kappa Roermond Papier te werken, wat zou je dan zeggen?

Het is gaaf om bij een bedrijf te werken dat duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan. We maken van afval een nieuw half fabricaat voor producten waar iedereen dagelijks mee in aanraking komt. We doen dit alles met een fijne werksfeer en lekker dicht bij huis.

Tot slot, wat zou je tegen onbekenden zeggen die om advies vragen over werken bij Smurfit Kappa Roermond Papier?

Als onderdeel van een internationaal concern zijn er best wat regels die we moeten naleven. Aan de andere kant is er ook ruimte voor innovatie. Die ruimte wordt ten volste benut met allerlei verbeterprojecten waardoor geen dag hetzelfde is. Smurfit Kappa Roermond Papier is een fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Als onderdeel van een groot concern zijn veel zaken goed geregeld en zijn er bovendien veel kansen om door te groeien. Je kunt hier terecht voor een kantoorbaan maar ook aan de slag binnen de wereld van de techniek, chemie of logistiek.

Ontdek Smurfit Kappa Roermond Papier

Wil je graag meer te weten komen over Smurfit Kappa Roermond Papier? Of enkele, recente vacatures ontdekken? Klik dan snel verder en lees meer over Smurfit Kappa Roermond Papier.

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond