Maak kennis met het bekende gezicht bij Sekisui Alveo

Het Roermond van Gisele

Bij Sekisui Alveo in Roermond vind je ontzettend veel (lokale) talenten met de meest uiteenlopende beroepen die samen werken aan het produceren van innovatieve schuimtoepassingen voor diverse sectoren. Zo ook Gisele Heltzel, inkoop assistent bij dit mooie bedrijf in Roermond. Gisele werkt met veel plezier bij Sekisui Alveo, mede dankzij de fijne bedrijfscultuur en goede arbeidsvoorwaarden. Dankzij de korte reisafstand is Gisele binnen enkele minuten op het werk. Ben je benieuwd naar Gisele en haar ervaringen binnen dit bedrijf? Lees dan snel verder!

Ontdek het verhaal van Gisele
Werken bij Sekisui Alveo Gisele

Hoi Gisele! Zou je ons kunnen vertellen hoe je bij Sekisui Alveo terecht bent gekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben via een vacaturepagina terecht gekomen bij de vacature van inkoop assistent. Ik ben hier nog niet zo heel lang werkzaam maar ben wel al erg enthousiast over de omgeving, de goede arbeidsvoorwaarden en de bedrijfscultuur. Dit waren dan ook de belangrijkste redenen waarom ik voor Sekisui Alveo heb gekozen.

Fijn dat je nu al een fijn en welkom gevoel hebt gevonden bij het bedrijf, Gisele. Had de locatie van Sekisui Alveo in Roermond invloed op jouw besluit?

De locatie had geen directe invloed op mijn keuze maar het is wel de ideale plek voor mij. Ik ben namelijk al jaren woonachtig in Roermond en woon hier met veel plezier. Het is erg fijn dat ik binnen 10 minuutjes op het werk kan zijn en met lekker weer met de fiets naar het werk kan komen.

Klinkt goed! Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Sekisui Alveo omschrijven?

Het viel me op dat als men eenmaal bij Sekisui Alveo werkt, hier niet zo snel meer weg gaat. Hier werken ontzettend veel mensen met een lang dienstverband. Ondanks dat het bedrijf in de loop der jaren enorm is gegroeid, merk je dat het familiegevoel nog altijd aanwezig is. De sfeer onderling met de collega’s is heel familiair en gezellig.

 

 

‘Ook voor mijn generatie is Sekisui Alveo zeker een werkgever die je kan helpen je te ontwikkelen in een prettige omgeving met genoeg uitdagingen en leuke collega’s.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Sekisui Alveo?

Nog niet! Maar ik werk hier dan ook pas 3 maandjes dus die ervaringen komen vast nog!

Als je familie en vrienden op een verjaardag zou moeten uitleggen hoe het is om bij Sekisui Alveo te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou zeggen dat Sekisui Alveo de perfecte plek is om een succesvolle en leerzame carrière te hebben. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en je hebt de kans om je verder te ontwikkelen. Dus grijp vooral die kans! Daarnaast heeft Sekisui Alveo een informele werksfeer en dat ik kan persoonlijk erg waarderen. Het maakt je werk een stuk leuker en gezelliger.

Wat is een interessant of pakkend feitje over werken bij Sekisui Alveo wat je graag met anderen zou willen delen?

Wat ik erg leuk vond is dat mijn eerste werkweek een soort introductieweek bij het bedrijf was. Zo zijn we langs alle afdelingen gegaan om kennis te maken met de collega’s en het werk wat ze verrichten. Zo heb ik een kijkje kunnen nemen bij de verschillende productielijnen van Sekisui Alveo en heb ik bij de R&D afdeling kunnen zien hoe divers onze producten en toepassingen zijn. Zo krijg je ook gelijk meer affiniteit met het product. Deze introductieweek was erg leuk aangezien je niet snel alle 450 collega’s tegen het lijf loopt. Op deze manier kom je meer te weten over het bedrijf én leer je ze toch snel kennen. Als afsluiter van de introductieweek heb ik een enorm chocolade cadeau van Rousseau gekregen. Hiervan hebben we samen met de collega’s op de inkoopafdeling van kunnen smullen. Dit doen ze dus voor iedere nieuwe werknemer, een leuke geste, vind ik.

Tot slot, wat zou je tegen familie, vrienden en onbekenden willen zeggen die om advies vragen over werken bij Sekisui Alveo?

Heel simpel: doen! Je komt te werken in een fijne werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden en voor een internationaal bedrijf waar veel kansen liggen om door te groeien. Zeker voor mijn generatie is Sekisui Alveo een werkgever die je kan helpen om je carrière te ontwikkelen in een prettige omgeving met meer dan genoeg uitdagingen.

De drie tips van Gisele

Geen zorgen over de arbeidsvoorwaarden

De uitstekende arbeidsvoorwaarden bij Sekisui Alveo stellen je wel zo gerust. Het is absoluut een groot voordeel van werken bij dit bedrijf.

Gezellige collega's inbegrepen

Sekisui Alveo mag dan wel een groot bedrijf zijn en onderdeel uitmaken van een wereldwijd concern, de afstand tot de collega’s is hier erg kort. Je vindt hier veel leuke en gezellige collega’s.

Uitdagingen voor het oprapen

Bij Sekisui Alveo zijn er meer dan genoeg uitdagingen. Geen dag is hier hetzelfde en je baan is dus gegarandeerd nooit saai!

Ontdek Sekisui Alveo

Interesse gekregen in een baan bij Sekisui Alveo? Of wil je simpelweg meer lezen over deze mooie werkgever? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond