Lokaal talent en bekend gezicht bij Auto Hensgens

Het Roermond van Rob

Op het bedrijventerrein Stadsrand Noord vind je een ontzettende diversiteit aan bedrijven en bijbehorende lokale talenten. Zo ook Auto Hensgens en haar medewerkers. Dit familiebedrijf heeft een lange geschiedenis in de automotive. De medewerkers bij Auto Hensgens zijn vaak al jaren actief bij het bedrijf. Zo ook Rob Hoks, verkoopleider bij dit mooie bedrijf. Rob komt uit de buurt van Roermond en werkt hier nog altijd met veel plezier. Lees snel verder om het verhaal van Rob te ontdekken.

Ontdek het verhaal van Rob
Werken in Roermond bij Auto Hensgens

Hallo Rob! Vertel, waarom ben je bij Auto Hensgens gaan werken en belangrijker: waarom werk je er nog steeds?

In het jaar 2001 werd ik benaderd door mevrouw Monica Hensgens met het aanbod om voor Auto Hensgens te werken. Hier heb ik toen voor gekozen want de klik was er en die is er nog steeds. Ik heb daarom ook geen intentie om te switchen en ben hier op de juiste plek.

Wat leuk om te horen dat je nog altijd graag bij Auto Hensgens werkt! Had de locatie destijds invloed op jouw keuze?

Ja, absoluut. Zelf woon ik in St. Odiliënberg en de locatie van Auto Hensgens had in verband met de reistijd zeker mijn voorkeur. Roermond heeft echt mijn voorkeur omdat ik er zelf woon en de cultuur hier goed begrijp.

‘Auto Hensgens is een familiebedrijf en dat gevoel proberen we ook altijd over te brengen bij onze klanten.’

Duidelijk verhaal, Rob. Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Auto Hensgens omschrijven?

Auto Hensgens is een écht familiebedrijf. We proberen altijd om dat familiegevoel ook aan onze klanten over te brengen. We nemen hier de tijd voor onze klanten zodat we hun autowensen zo goed mogelijk begrijpen en een passend voertuig voor ze kunnen aanbevelen.

Wat zou je tegen familie en vrienden zeggen, als ze vragen hoe het is om bij Auto Hensgens te werken?

Elke dag is anders en steeds weer een uitdaging met verschillende soorten klanten. Als je loyaal en klantbewust bent, pas je vast bij dit bedrijf. Heb je bovendien ook een passie voor de Japanse automerken, dan zit je hier gegarandeerd goed.

Ontdek Auto Hensgens

Wil je ook aan de slag bij Auto Hensgens? Of wil je simpelweg meer te weten komen over dit mooie, lokale familiebedrijf? Klik dan vooral verder en lees meer over Auto Hensgens in Roermond.

Meer lezen over Auto Hensgens
Werken in Roermond bij Auto Hensgens
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond