Maak kennis met het bekende gezicht bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Het Roermond van Mark

Smurfit Kappa Roermond Papier is een dynamisch bedrijf met een net zo’n dynamische groep aan medewerkers. Zo ook Mark Giebels, Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Mark heeft een zeer interessante loopbaan en werkt inmiddels al een tijdje bij dit mooie internationale bedrijf in Roermond. De locatie en de leuke collega’s dragen hier absoluut aan bij. Ben je benieuwd naar het complete verhaal van Mark en zijn ervaringen binnen de papierfabriek van Remunj? Lees dan vooral verder.

Ontdek het verhaal van Mark
Mark Smurfit Kappa Roermond Papier

Hallo Mark! Wij zijn allemaal erg benieuwd: vertel eens iets over jezelf en hoe je bij dit bedrijf terecht bent gekomen.

Na het afronden van de middelbare school ben ik dienst geweest. Vervolgens ben ik als beroepsmilitair in aanraking gekomen met het vak van elektricien. Na mijn carrière als beroepsmilitair heb ik ruim 12 jaar bij een installatiebedrijf dit vak verder uitgeoefend. Vervolgens heb ik ruim 8 jaar kantoorwerk verricht, maar ik was er echt aan toe om weer met de handen te werken. Ik vind het namelijk leuk om dingen te maken, te bedenken en dit dan ook daadwerkelijk zelf te kunnen uitvoeren. Zodoende ben ik benaderd geworden door Smurfit Kappa Roermond Papier. Ik was al bekend met de papierfabriek via mijn vorige werkgever. Ik heb het altijd een interessante fabriek gevonden en heb toen besloten om hier in dienst te treden.

De papierbranche is veel uitgebreider en technischer dan men in eerste instantie denkt. We hebben heel veel aspecten die met de productie van papier te maken hebben. Het totaalconcept van de papierbranche vind ik erg interessant.

Wat een mooie loopbaan, Mark! En wat leuk dat je jouw passie hebt gevonden bij de papierfabriek. Heel wat anders: had de locatie van Smurfit Kappa Roermond Papier eigenlijk invloed op jouw keuze om hier aan de slag te gaan?

De locatie van het bedrijf is voor mij top. Met de fiets ben ik binnen 5 minuten op het werk. Ik kom eigenlijk nooit met de auto. Het is fijn, maar het had geen invloed op mijn keuze. Ik ben geboren en getogen in Roermond. Ik heb hier mijn sociale leven en mijn vrienden en familie.

Fijn dat je zo snel op je werk kunt zijn. Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Smurfit Kappa Roermond Papier omschrijven?

Er heerst hier een open bedrijfscultuur. Veel informatie is terug te vinden en terug te lezen, er zijn hier geen geheimen. Alle collega’s zijn heel vriendelijk en staan open voor een praatje.

‘De papierbranche is veel uitgebreider en technischer dan men denkt. Het totaalconcept van de papierbranche vind ik erg interessant.’

Wat zou je tegen familie, vrienden maar ook onbekenden zeggen als ze om advies vragen over werken bij Smurfit Kappa Roermond Papier?

Ik zou vooral positieve feedback geven. Als nieuwe medewerker moet je open zijn, flexibel zijn qua werktijden en graag nieuwe werkzaamheden willen oppakken. Je bent misschien ook werkzaam als monteur E&I, maar je werkt vooral samen in een team. Het kan dus voorkomen dat je andere werkzaamheden verricht om elkaar te helpen. Dit vraagt om enige flexibiliteit. Maar met gezellige en loyale collega’s waarop je kunt bouwen, is dit geen probleem als je zelf ook met deze mentaliteit aan de slag gaat.

Tot slot, welke tips zou je willen geven aan iemand die bij Smurfit Kappa Roermond Papier aan de slag gaat?

Er zijn hier veel kansen, dus laat je ambities horen en dan krijg je voldoende kansen om te groeien. Zo ben ik bijvoorbeeld laatst op cursus G120 geweest om mijn kennis uit te breiden. Deze mogelijkheid heb ik vanuit Smurfit Kappa Roermond Papier gekregen. Het is denk ik belangrijk om jezelf goed te presenteren en hier ook naar te handelen. Blijf vooral bij jezelf!

Ontdek Smurfit Kappa Roermond Papier

Interesse gekregen in een baan bij Smurfit Kappa Roermond Papier? Of wil je simpelweg meer lezen over een baan bij dé papierfabriek van Roermond? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen