Maak kennis met de lokale medewerkers

Het Roermond van Rogier

Bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond draagt iedereen zijn steentje bij om iedere bezoeker een ultiem vakantiegevoel aan het water te geven. Zo ook bekend gezicht Rogier van Kuijk, de enige echte havenmeester van het resort. Lees snel verder en ontdek het complete verhaal van Rogier bij Resort Marina Oolderhuuske.

Ontdek het verhaal van Rogier
Rogier Havenmeester RMO 4
Rogier Havenmeester RMO 3

Hallo Rogier! We zijn allemaal ontzettend benieuwd: hoe ben je bij Resort Marina Oolderhuuske terecht gekomen? 

Ik ben hier dankzij mijn passie voor de watersport terecht gekomen. Vanuit diverse zeilscholen heb ik ruim 20 jaar instructies gegeven. Hierna heb ik nog zo’n 3 jaar bij de Roerganger gewerkt. Vervolgens ben ik bij Resort Marina Oolderhuuske begonnen.

Interessant verhaal! Zo te horen past een baan bij het resort dan echt bij je. Had de locatie van Resort Marina Oolderhuuske invloed op jouw keuze om hier te werken?

Ik was op zoek naar een baan op en rondom het water. Dan zit je bij Resort Marina Oolderhuuske natuurlijk helemaal prima!

Klinkt logisch. Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Resort Marina Oolderhuuske omschrijven?

Hier heerst een ongedwongen, vriendelijke sfeer. Het is een echt familiebedrijf en dat merk je ook qua sfeer: iedereen gaat hier goed met elkaar om.

‘Voor iedereen met een passie voor watersport is werken bij Resort Marina Oolderhuuske een feestje.’

Als je familie en vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Resort Marina Oolderhuuske te werken, wat zou je dan zeggen?

Iedere dag op het resort is anders. Ik ben altijd buiten, ongeacht het weer! In het algemeen ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Wat is een interessant feitje over werken bij Resort Marina Oolderhuuske wat de meeste mensen niet weten?

Tijdens een druk weekend fiets ik zo’n 50km van de ene kant naar de andere kant van het resort, lopend ongeveer zo’n 8km. Je bent dus altijd in beweging! Bovendien is het contact met de gasten altijd erg leuk en gezellig. Er staat altijd een kop koffie met een stuk koek voor je klaar.

Tot slot, heb je nog een tip voor iemand die graag bij Resort Marina Oolderhuuske zou willen werken?

Als een passie voor watersport hebt, handig bent en zelfstandig kan werken vind je hier absoluut een prachtige baan!

 

Ontdek Resort Marina Oolderhuuske

Interesse gekregen in een baan bij Resort Marina Oolderhuuske? Of wil je simpelweg meer lezen over dit mooie resort? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond