Maak kennis met het bekende gezicht van Resort Marina Oolderhuuske

Het Roermond van Gertie

Bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond draagt iedereen zijn steentje bij om iedere bezoeker een ultiem vakantiegevoel aan het water te geven. Zo ook boekhoudtalent Gertie Quaedvlieg. Gertie is al jaar en dag een vaste kracht in de boekhouding van Resort Marina Oolderhuuske. Lees snel verder en ontdek waarom ze met veel plezier bij deze Roermondse parel aan de Maasplassen werkt.

Ontdek het verhaal van Gertie
Het verhaal van Gertie Oolderhuuske groot

Hallo Gertie! Vertel, waarom werk je eigenlijk bij Resort Marina Oolderhuuske en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben hier eigenlijk geplaatst door de accountant omdat er hier een extra kracht nodig was in de boekhouding. Inmiddels werk ik hier nog steeds omdat het werk heel afwisselend is en de werkomgeving is ook heel leuk!

Duidelijk verhaal! Had de locatie van Resort Marina Oolderhuuske eigenlijk invloed op jouw keuze om hier te gaan werken?

Ja, eigenlijk wel. Het resort is lekker dichtbij huis en dat maakt het allemaal heel vertrouwd. Het is bovendien ook een makkelijke afstand tot aan huis en dus ook goed te bereizen.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Resort Marina Oolderhuuske omschrijven? 

Hier is geen een dag hetzelfde en dat maakt het juist spannend en dynamisch. Het werk zelf heeft ook veel verschillende aspecten en uitdagingen.

‘Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging dacht ik nooit meer zo’n leuke baan te kunnen vinden. Maar hier vond ik zoveel meer en werd ik met open armen ontvangen.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Resort Marina Oolderhuuske?

Ik kwam oorspronkelijk uit een bedrijf waar ik al heel lang in dienst was. Vanwege een reorganisatie moest ik echter op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik dacht dat ik nooit meer zo’n leuke baan als toen zou kunnen vinden. Bij Resort Marina Oolderhuuske vond ik echter zoveel meer. Hier werd ik echt met open armen ontvangen. De band met mijn collega’s versterkt dit fijne gevoel. Regelmatig gaan we samen lunchen en dingen ondernemen en dit versterkt het team gevoel nog meer.

Als je vrienden of familie op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om hier te werken, wat zou je dan zeggen?

Bij Resort Marina Oolderhuuske is geen enkele dag hetzelfde. Je krijgt hier de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen taken te realiseren.

Heb je nog een interessant feitje over werken bij Resort Marina Oolderhuuske wat je graag wil delen?

Ik kan hier met de auto en met de boot naar het werk! Dat is toch echt uniek, niet alleen in de regio maar ook daarbuiten.

De drie tips van Gertie

Positiviteit wint

Met een positieve houding kom je verder! Als je opent staat voor nieuwe uitdagingen maakt dat je werk een stuk leuker. Je collega’s waarderen dit ook.

Maak onderdeel uit van het team

Bij kleine(re) organisaties is het misschien wel nóg belangrijker dat je betrokken bent bij het team. Bij Resort Marina Oolderhuuske waarderen we het enorm als mensen zich betrokken voelen bij het resort.

Mooie uitdagingen zijn er ook in de buurt

Ik ben zeer tevreden met mijn leuke, afwisselende en uitdagende baan. Hier in Roermond en omgeving zijn er nog veel meer ontzettend leuke bedrijven. Het is dus niet nodig om ver weg te gaan zoeken naar een baan!

Ontdek Resort Marina Oolderhuuske

Interesse gekregen in een baan bij Resort Marina Oolderhuuske? Of wil je simpelweg meer lezen over dit mooie resort? Lees dan snel verder!

Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond