Lokaal talent bij Gommans Zeilen in Swalmen

Het Roermond van Yvonne

Op bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen vind je een enorme diversiteit aan bedrijven. Zo ook Gommans Zeilen, dé specialist op het gebied van produceren, repareren en onderhouden van zeilwerk voor de pleziervaart. Dit doet het bedrijf met een gezellige groep enthousiaste medewerkers, zoals Yvonne. Yvonne is als stikster met veel plezier werkzaam bij Gommans Zeilen. Klik snel verder en lees het complete verhaal van Yvonne bij dit mooie familiebedrijf.

Ontdek het verhaal van Yvonne
Werken in Roermond bij Gommans Zeilen

Hoi Yvonne! Vertel, waarom werk je bij Gommans Zeilen in Swalmen?

Ik ben bij Gommans Zeilen terechtgekomen via een arbeidsbureau waar ik destijds stond ingeschreven. Gommans Zeilen heeft mij toen benaderd en uitgenodigd voor een gesprek. De rest is geschiedenis!

Interessante route, Yvonne. Had de locatie van Gommans Zeilen in Swalmen invloed op jouw keuze? Wou je bijvoorbeeld graag in de buurt van Roermond werkzaam zijn?

Nee, dat was niet per se een bewuste keuze of een ‘must’. Ik woon zelf in Tegelen dus ik vind het wel belangrijk dat ik met de fiets naar het werk kan komen. Dat is met deze afstand goed te doen.

Duidelijk. Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Gommans Zeilen omschrijven?

Het is een leuk, gezellig familiebedrijf waar we samen met het hele team werken aan een kwalitatief goed product. Dat is denk ik een beknopte en duidelijke samenvatting voor het bedrijf.

‘Het is een familiebedrijf waar de afstand tot de werkgever klein is en waar er regelmatig tijd is voor een gezamenlijke borrel en een etentje met het hele team.’

Heb je misschien een bijzondere herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Gommans Zeilen?

Ja, ik ben namelijk als stikster voor een aantal dagen met de baas mee geweest op zakenreis naar Zwitserland. Daar heb ik toen voor een klant de montagewerkzaamheden verricht. Nadat het werk klaar was ben ik samen met de baas gaan mountainbiken in de bergen. Dit is namelijk een grote hobby van ons beiden. Het is toch bijzonder dat ik dit allemaal dankzij het werk heb mogen meemaken.

Wat zou je tegen familie en vrienden zeggen, die niet weten wat voor bedrijf Gommans Zeilen is?

Gommans Zeilen is een echt familiebedrijf waar de afstand tot de werkgever erg klein is. We hebben regelmatig een gezamenlijke borrel na het werk en gaan ook een aantal keer per jaar met het gehele team uiteten. Dat geeft toch aan dat het een hechte, gezellige club is.

Tot slot, wat zou je zeggen tegen iemand die ook graag bij Gommans Zeilen wil werken? 

Het werk bij Gommans Zeilen is echt vakmanschap dat je pas leert in de praktijk. Het is daarom wel belangrijk dat je handig bent en inzicht hebt. Eén ding is zeker: je gaat gegarandeerd in een leuk team werken, hebt voldoende afwisseling en geen dag is hetzelfde.

Ontdek Gommans Zeilen

Wil je ook aan de slag bij Gommans Zeilen? Of wil je simpelweg meer te weten komen over dit mooie, lokale familiebedrijf? Klik dan snel verder en kom meer te weten over Gommans Zeilen in Swalmen.

Meer lezen over Gommans Zeilen
Werken in Roermond bij Gommans Zeilen
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond